Vladivostok – Novosibirsk 3:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
3:2 (2:2, 0:0, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 14.01.2022, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:25 Arťom GAREJEV - 3:2
     
    54:25
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají a strhávají vedení na svou stranu! Přihrávku na pravý kruh dostal Josh Kestner. Jeho střelu vykopl Säteri pravým betonem před sebe, kde doráželi Dmitrij Sajustov s ARŤOMEM GAREJEVEM a byl to druhý jmenovaný, který nakonec dopravil kotouč za brankovou čáru – 3:2. Asistence: Dmitrij Sajustov a Josh Kestner.
    18:51 Dmitrij SAJUSTOV - 2:2
     
    18:51
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nakonec využitá přesilovka Admiralu! Jegor Rykov dostal puk na osu a tvrdě vystřelil. Säteri jeho ránu vyrazil jen před sebe a byl to DMITRIJ SAJUSTOV, který kotouč dorazil za jeho záda. Asistence: Vladislav Kaletnik a Jegor Rykov.
    15:25 Alexandr ŠAROV - 1:2
     
    15:25
    Sibir právě vstřelil branku!
    Nádherná přesilovková souhra hostí! Jyrki Jokipakka z modré čáry nahrál kotouč doleva Valentinovi Pjanovovi. Ten následně našel křížnou přihrávkou ALEXANDRA ŠAROV, který měl před sebou prázdnou klec – 1:2. Asistence: Valentin Pjanov a Jyrki Jokipakka.
    04:26 Mark VERBA - 1:1
     
    04:26
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácím stačila na vyrovnání minuta! Sibiru to zavařil obránce Vadim Kudako, který v obranném pásmu namazal kotouč na hůl protihráče MARKA VERBY. Jeho první střelu brankář Säteri ještě zastavil, ovšem puk zůstal stát za jeho betony. Důrazný Verba si ho našel jako první a v pádu posunul za brankovou čáru – 1:1. Bez asistence.
    03:24 Nick SHORE - 0:1
     
    03:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Na modré čáře se dostal k puku Jyrki Jokipakka a jeho střela švihem si našla cestu až za záda brankáře Serebrjakova, který toho zřejmě moc neviděl. Letící kotouč ještě tečoval NICK SHORE. Právě on je nakonec označen za autora gólu. Asistence: Jyrki Jokipakka a Oleg Li.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Verba, 19. Sajustov (Kaletnik, Rykov), 55. A. Garejev (Sajustov, Kestner) – 4. N. Shore (Jokipakka, O. Li), 16. A. Šarov (Pjanov, Jokipakka)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Lazušin) – Šulák (C), Mozík, Rykov, Metalnikov (A), Fazylzjanov, Patrikejev, Palivko – Kestner, Sajustov, A. Garejev – Kaletnik, Obidin, Lugin (A) – Indrašis, D. Iljin, Rihards Bukarts – A. Ševčenko, P. Šen, Verba.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – D. Bodrov, Jokipakka, J. Alanov, Čajkovský, Ilja Morozov, Kudako, N. Jefremov – O. Li, N. Shore (A), Litovčenko – Setdikov, A. Šarov (A), Pjanov – Lipon, Goluběv, Česalin (C) – N. Korotkov, Nikita Šaškov, A. Jakovlev.

    Rozhodčí: A. Gofman, R. Gofman – Gorděnko, Sysujev

    Diváci: 2331
    thejrc.org