Boston – Philadelphia 3:2 (kon.) | Tampa – Vancouver 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 0:6 (kon.)
Detroit – Winnipeg 0:3 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 3:2 (kon.) | St. Louis – Seattle 2:1 (kon.)
Nashville – Buffalo 1:4 (kon.) | Chicago – Montreal 3:2 (po pr.) | Calgary – Ottawa 1:4 (kon.)
Los Angeles – Pittsburgh 6:2 (kon.) | San Jose – NY Rangers 0:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
New York Rangers
Pátek 14.01.2022, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Chris KREIDER - 0:3
     
    59:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hodně snadný 200. gól kariéry zvládl CHRIS KREIDER. Za dnešní aktivitu si ještě jeden zásah určitě zasloužil. Prchnul všem potenciálním strážcům a kotouč jako v bavlnce doručil až za brankovou čáru. Asistence: Kevin Rooney.
    41:27 Braden SCHNEIDER - 0:2
     
    41:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je naprostá paráda. Jen si to představte: BRADEN SCHNEIDER z pozice obránce dává gól ve svém prvním utkání v nejlepší soutěži na světě. Sharks si o inkasovaní nějakou dobu koledovali. Karlsson neopustil obranné pásmo, Filip Chytil zvolil přihrávku na křídlo a Ryan Strome uvolnil na středu právě Schneidera. Tomu stačilo dobře zamířit k levé tyči a mohl slavit nejen premiérový zásah v NHL, ale také důležité navýšení vedení. Na gól jsme čekali od poloviny úvodní části. Asistence: Ryan Strome a Filip Chytil.
    10:25 Chris KREIDER - 0:1
     
    10:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Blueshirts nemuseli na protiútok čekat dlouho, v oslabení se totiž dostali k přečíslení dva na jednoho prakticky ihned po buly. Adam Fox předal přihrávku CHRISI KREIDEROVI, který pokračoval na Miku Zibanejada. Ten si kotouč podržel až do poslední chvíle, kdy předal krosovou přihrávku na svého parťáka v tandemu. Kreider pálil po ledě, ale kotouč nějakým způsobem přece jen zaplul mezi betony Adina Hilla. Asistence: Mika Zibanejad a Adam Fox.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 11. Kreider (Zibanejad, A. Fox), 42. B. Schneider (R. Strome, Chytil), 60. Kreider (K. Rooney)


    San Jose Sharks: Hill (Sawchenko) – M. Ferraro (A), B. Burns (A), Jaycob Megna, E. Karlsson (A), M.-É. Vlasic, R. Merkley – T. Meier, Hertl (A), Balcers – Gregor, Couture (C), Dahlén – Cogliano, Bonino, Nieto – Viel, Weatherby, Adam Raška II.
    Trenér: Bob Boughner

    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – R. Lindgren, A. Fox, K'A. Miller, Trouba (A), Nemeth, B. Schneider – Kreider (A), Zibanejad (A), Kakko – Panarin (A), R. Strome (A), Chytil – McKegg, K. Rooney, Greco – Gettinger, M. Barron, Brodzinski.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Sutherland, Syvret – Marquis, McNamara
    ocianews.com