HK MD Šumperk – Warriors Brno 4:1 (kon.) | Vsetín – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
HCM Warriors Brno
Pátek 14.01.2022, 19:00 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 24. kolo
Partner:
     
    58:08
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk navyšuje v době, kdy se ještě Warriors mohli pokusit o zvrat vedení na tříbrankové. Z kuriózní situace, kdy gólman odklouzal na opačnou stranu se prosadil, dnes již podruhé JOSEF HAAS. Asistence: Kristián Šucha.
     
    42:59
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se ujímá dvoubrankového vedení. Po velkém závaru, kdy nikdo netušil, kde se kus černé gumy nachází se k puku dopařil JOSEF HAAS, jenž neváhal a umístil jej do hostující klece. Po vstřelení gólu vznikla před bránou potyčka, klec byla vyhozena ze svého místa, ale gól platí! Asistence: Marek Netolický.
     
    42:00
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Další využitá přesilovka a Šumperk otáčí utkání na svou stranu. Pánek poslal přesný pas do předbrankového prostoru, kde stál ve výborné pozici osamocený FILIP TOMICZEK, jenž se s ničím nepáral a vypálil puk za Vystavěla. Asistence: Martin Pánek a Ondřej Holub.
     
    33:24
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk proměnil přesilovou hru. Ačkoli domácí měli na kontě mnoho pohledných akcí, nakonec spadla za Vystavěla jedna z méně pohledných střel, která se ale počítá. Dorážku sebral na svou hůl ADAM POLÁCH, jenž přehodil levý beton hostujícího strážce klece a vyrovnal na 1:1. Asistence: Ondřej Holub a Filip Tomiczek.
     
    13:46
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení. Nelze říci, kdo byl od začátku dominantnějším celkem, před první brankou zápasu měli ale ze hry více domácí, ti ale nyní inkasují. RADOMÍR MILOTINSKÝ vyslal ránu od modré čáry, na kterou Ryšavý nedokázal zareagovat, jelikož ji neviděl. Warriors otevírají skóre a jdou do jednobrankového vedení. Asistence: Jaromír Harásek.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 34. Polách (Holub, Tomiczek), 42. Tomiczek (Pánek, Holub), 43. Haas (Netolický), 59. Haas (Šucha) – 14. Milotinský (Harásek)


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Ondráček) – Blaháček (A). Holub, Cekr David, Koutecký, Cekr Filip, Netolický, Minařík, Sedláček, Křivohlávek – Kesler, Tomiczek, Haas, Pánek, Šucha, Ševčík, Polách (C), Horký.
    Trenér: Petr Rutar

    HCM Warriors Brno: Horák (Vystavěl) – Mlčoch, Vacek, Orsech (A), Milotinský, Brokeš – Stárek, Láryš, Marčík, Toman, Kelbl, Staněk, Harásek, Zelinka, Rašovský (C), Heinrich.
    Trenér: Korotvička

    Rozhodčí: Vepřovský – Kalina, Jiruška

    Diváci: 49
    thejrc.org