Slavia – Přerov 3:4 (po pr.) | Prostějov – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Neděle 06.02.2022, 16:00Chance liga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:21 Josef ZAJÍC - 4:3
     
    64:21
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Chvíli to vypadalo, že Jestřábi už čekají na nájezdy, vyvezli puk z pásma. Rychle se ale do něj vrátili a nakonec slaví úspěch nahrávka před bránu a následné zakončení JOSEFA ZAJÍCE.
    Asistence: Tomáš Jáchym, Jan Rudovský.
    50:42 David VALA - 3:3
     
    50:42
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Vala vystřelil od modré a puk se příhodně odrazil pro Jestřáby od některého z bránících hráčů k tyči, mimo dosah Hamalčíka. Branka připsána DAVIDU VALOVI, který si o střelecký úspěch dnes svou aktivitou říkal.
    Asistence: Josef Zajíc, Marek Račuk.
    28:10 David TŮMA - 2:3
     
    28:10
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí zase vede! Severočeši si vypracovali krátký tlak, zato efektivní. Stihli v krátkém sledu čtyři střely. Ta poslední už byla gólová. DAVID TŮMA si nabruslil do mezikruží a přízemní střelou k tyči proměnil.
    Asistence: Ondřej Bláha.
    19:10 Vladimír BROŽ - 2:2
     
    19:10
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí nad Labem dává gól do šatny. David Tůma obkroužil kus pásma a poslal puk VLADIMÍRU BROŽOVI. Ten zamířil a puk poslal nádherně do protějšího růžku brány. Parádně trefené.
    asistence: David Tůma.
    10:31 Petr MRÁZEK - 2:1
     
    10:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi se téměř okamžitě dostávají do vedení. Pěkně sehraná kombinace byla zakončená zblízka PETREM MRÁZKEM. Tomu stačilo doťuknout puk do prázdné brány.
    Asistence: Josef Zajíc, Tomáš Jiránek.
    09:23 Marek ŠVEC - 1:1
     
    09:23
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno. Na osu dostal puk Tomáš Jáchym. Ten ještě Hamalčíka neprostřelil, puk se ale dostal k tyči na MARKA ŠVECE a ten už byl úspěšný.
    Asistence: Tomáš Jáchym, Petr Beránek.
    05:21 Vladimír BROŽ - 0:1
     
    05:21
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku. Tůma si povyjel s pukem zpoza brány, dostal se na osu hřiště a vystřelil. Bláhovi puk vypadl a o dorážku se okamžitě u pravé tyče postaral VLADIMÍR BROŽ.
    Asistence: David Tůma, Štěpán Havránek.
    Marken.cz

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 10. M. Švec (T. Jáchym, P. Beránek), 11. Mrázek (Zajíc, Jiránek), 51. Vala (Zajíc, Račuk), 65. Zajíc (T. Jáchym, Rudovský) – 6. Vladimír Brož (D. Tůma, Š. Havránek), 20. Vladimír Brož (D. Tůma), 29. D. Tůma (O. Bláha)


    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – Klimíček, M. Jáchym, Staněk, A. Havlík, Vala, Zajíc, Husák – P. Beránek, T. Jáchym, Rudovský – Martin Novák, J. Kloz, M. Švec – Jiránek, Račuk, Mrázek – Štefka, T. Koblížek, Š. Jelínek.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (L. Cikánek) – J. Drtina, Vacík, Vladimír Brož, Š. Havránek, Trefný, E. Mareš, Záruba – Š. Bláha, Trávníček, Vrdlovec – Severa, O. Bláha, Urban – D. Tůma, M. Tůma, Milfait – Bernat, Grim, Jouza.
    thejrc.org