Florida – Dallas 7:1 (kon.) | Minnesota – Anaheim 7:3 (kon.) | Colorado – Arizona 4:3 (1:0 po s.n.)
Boston – Nashville 4:3 (po pr.) | Carolina – Vancouver 4:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 0:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
7:1 (2:0, 4:0, 1:1)
Dallas Stars
Sobota 15.01.2022, 01:10 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:54 Sam BENNETT - 7:1
     
    55:54
    Florida právě vstřelila branku!
    SAM BENNETT kompletuje svůj hattrick, když domácí hokejisté využili hodně laxní rozehrávky hostujícího týmu kolem jeho střídačky a Panteři následně díky tomu vletěli do útočné třetiny, kde nakonec Duclair předložil puk do vyložené šance SAMU BENNETTOVI, který se v takové pozici nemohl mýlit a vstřelil svůj třetí hattrick v kariéře. Asistence: Anthony Duclair, Jonathan Huberdeau.
    41:06 Roope HINTZ - 6:1
     
    41:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se alespoň dočkávají čestného úspěchu v tomto utkání, když Lindell poslal po mantinelu dlouhou přihrávku do jízdy ROOPEMU HINTZOVI, jenž využil své rychlosti a z levé strany jel sám na Bobrovského, kterého překonal zasunutím puku mezi jeho beton a tyč. Asistence: Esa Lindell.
    35:33 Sam BENNETT - 6:0
     
    35:33
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je už řádný debakl. Duclair se snažil dostat puk před bránu Dallasu, ale jeho pas zastavil český útočník Faksa, který však poté dokončil práci za domácího hráče, protože místo vyhození puku přímo přihrál kotouč volnému SAMOVI BENNETTOVI, který okamžitou střelou překonává Chudobina po druhé. Bez asistence.
    32:39 Sam BENNETT - 5:0
     
    32:39
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers využívají přesilovou hru! Tak přeci jen se domácím podařilo využít přesilovou hru, když Montour nahrál podél mantinelu SAMU BENNETTOVI, který si poté velmi snadno nabruslil mezi kruhy a jeho střela zaletěla přesně k tyči. Asistence: Brandon Montour.
    26:05 Jonathan HUBERDEAU - 4:0
     
    26:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Klingberg za bránou Dallasu vcelku hodně lacině ztratil puk, který si pak přebral Duclair, jenž poté přihrál před bránu JONATHANU HUBERDEAUOVI, jehož okamžitá střela prostřelila Oettingera. Asistence: Anthony Duclair.
    25:35 Carter VERHAEGHE - 3:0
     
    25:35
    Florida právě vstřelila branku!
    A tak je tu z ničeho nic třetí branka domácího týmu, když si v útočné třetině vyměnili puk Barkov a CARTER VERHAEGHE, který poté měl před sebou hodně prostoru na středu útočného pásma a jeho následná střela skončila až za zády Oettingera. Asistence: Aleksander Barkov, Brandon Montour.
    08:56 Anthony DUCLAIR - 2:0
     
    08:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři odskakují na rozdíl dvou branek! Huberdeau dostal přihrávku na modrou čáru, kde si chvíli počkal na vhodný okamžik a poté poslal pas přímo na hůl ANTHONYHO DUCLAIRA, jenž se dostal za obránce Dallasu a následně svou kličkou překonal Oettingera. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    03:07 Gustav FORSLING - 1:0
     
    03:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se dostali do rychlého protitútoku tří proti dvěma, který vyřešili naprosto ukázkově, když Huberdeau nahrál na pravou stranu Bennettovi, jenž poté ihned adresoval puk před zcela prázdnou bránu GUSTAVU FORSLINGOVI, jenž tak poslal domácí celek do vedení. Asistence: Sam Bennett, Jonathan Huberdeau.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 4. Forsling (S. Bennett, Huberdeau), 9. Duclair (Huberdeau), 26. Verhaeghe (Barkov, Montour), 27. Huberdeau (Duclair), 33. S. Bennett (Montour), 36. S. Bennett, 56. S. Bennett (Duclair, Huberdeau) – 42. Hintz (Lindell)


    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Weegar, Ekblad, Forsling, Gudas, Juolevi, Montour – Verhaeghe, Barkov (C), S. Reinhart – Huberdeau, S. Bennett, Duclair – Vatrano, A. Lundell, Mamin – Lomberg, Luostarinen, Hörnqvist.
    Trenér: Andrew Brunnette

    Dallas Stars: Oettinger (27. Chudobin) – J. Klingberg, R. Suter, Lindell, M. Heiskanen, Hakanpää, Hanley – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Peterson, Seguin, Jamie Benn (C) – M. Raffl, Faksa, Glendening – Kero, Rhett Gardner, Kiviranta.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Walsh, Nicholson – Daisy, Brisebois

    Diváci: 15 022
    thejrc.org