Bílina – Hronov 7:10 (kon.) | Příbram – Řisuty 7:0 (kon.) | Cheb – Tábor 3:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Klatovy 7:3 (kon.) | Opava – Žďár n/S 4:3 (3:0 po s.n.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 6:5 (po pr.)
Dvůr Králové n. L. – Děčín 8:1 (kon.) | Nová Paka – Letňany 0:2 (kon.) | Vel. Meziříčí – Val. Meziříčí 5:4 (po pr.)
Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 9:4 (kon.) | Kobra – Písek 6:4 (kon.) | Kometa Brno B – Nový Jičín 3:2 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
6:4 (1:0, 4:2, 1:2)
IHC Králové Písek
Sobota 15.01.2022, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 2. liga skupina Jih (ČR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Kobra právě vstřelila branku!
    Na jihu Prahy máme rozhodnuto, KAMIL BŘÍŠKA potvrzuje tříbodový zisk svého výběru zásahem opuštěné písecké klece – 6:4! Asistence: Lukáš Tondr, Sebastian Janda.
     
    53:59
    Písek právě vstřelil branku!
    No, tak tohle bude zajímavé! Hosté mají v posledních minutách v Braníku jednoznačně více ze hry a svou aktivitu přetavili v další zásah, tentokrát už kontaktní! Za Sochůrka tentokrát zaplula dorážka z dílny LUKÁŠE VOLFA, máme tu dalšího adepta na hattrick – 5:4! Asistence: Jakub Čížek, Daniel Dudáček.
     
    50:20
    Písek právě vstřelil branku!
    A pozor, jejich rychlá akce končí gólem a v Braníku to možná ještě bude pořádné drama! Sochůrek si v posledních minutách na své konto zapsal řadu úspěšných zákroků, zakončení LUKÁŠE VOLFA ale už zkrotit nedokázal – 5:3! Asistence: Vojtěch Šuhaj.
     
    35:23
    Písek právě vstřelil branku!
    Celek od Otavy žije, hosté snižují na rozdíl tří branek! Kobra po pátém gólu trochu usnula na vavřínech a nyní za to pyká, z hranice brankoviště Sochůrka prostřelil JAKUB ČÍŽEK – 5:2! Asistence: Yahor Hrakholski.
     
    33:07
    Kobra právě vstřelila branku!
    Defenzíva Králů je zralá na ručník, Richard Kříž ze své klece loví kotouč číslo pět! Tentokrát ke gólu vedla souhra dvou mladých pušek a kmenových hráčů prvoligové Slavie, Maxima Havrdy a MARTINA PETRÁKA – 5:1! Asistence: Maxim Havrda.
     
    29:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané naprosto ukázkově ubránili oslabení a jen krátce po jeho konci se prosazují, rychlý protiútok v další přesný zásah přetavil TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. Jeden z tahounů Kobry si zadělal na hattrick, tým od Otavy to už bude mít pořádně těžké – 4:1! Asistence: Kamil Bříška.
     
    26:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    Mírný pražský nápor končí dalším gólem, Kobra se poprvé v zápase ujímá dvoubrankového vedení! I tentokrát u toho byla domácí první lajna, tentokrát se prosadil LUKÁŠ TONDR – 3:1! Asistence: Kamil Bříška, Tomáš Šťastný.
     
    23:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Signalizovaný trest se ukládat nebude, Braničtí po inkasovaném gólu zapnuli a bleskově se vrací do vedení! Tenhle gól jde za nedůslednou defenzívou Králů, na střeleckou listinu se z hranice brankoviště zapisuje TOMÁŠ ŠŤASTNÝ – 2:1! Asistence: Kamil Bříška, Lukáš Tondr.
     
    21:20
    Písek právě vstřelil branku!
    Hned zkraje druhé třetiny máme vyrovnáno, tohle si Sochůrek za rámeček nedá! Poměrně jednoduchou střelou z mezikruží ho překonal YAHOR HRAKHOLSKI. Branický gólman jen promáchl lapačkou, puk mu proletěl nad ní – 1:1! Asistence: Daniel Dudáček, Lukáš Bendařík.
     
    18:40
    Kobra právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že si na první trefu utkání budeme muset počkat minimálně do druhé třetiny, ale to nakonec neplatí! Z omylu nás osmdesát sekund před koncem vyvedl DOMINIK NOVÁK, kterému rozjetý Janda naservíroval puk na pravý kruh a vousatý domácí forvard následně překvapil Kříže ranou k bližší tyči – 1:0! Asistence: Sebastian Janda.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 19. D. Novák (Janda), 24. Šťastný (Bříška, Tondr), 27. Tondr (Bříška, Šťastný), 30. Šťastný (Bříška), 34. Petrák (Havrda), 60. Bříška (Tondr, Janda) – 22. Hrakholski (Dudáček, Bednařík), 36. Čížek (Hrakholski), 51. L. Volf (Šuhaj), 54. L. Volf (Čížek, Dudáček)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Ondrík) – Ženíšek, Zmeškal, Holý, Svach, Šteiner (A), Knesl, Janda – Tondr, Čech, Petrák, Šťastný, Heldák, Janča, Bříška (C), Ksandr, Havrda, D. Novák, Hlinka.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    IHC Králové Písek: Kříž (Buchta) – Tampier, Dudáček, Dosek, F. Novák, Turek – Čížek, Hollar, Bednařík, Hrakholski, Januška, L. Volf, Sýbek (C), J. Volf, Brož, Šuhaj.
    Trenér: Martin Filipi.

    Rozhodčí: Květoň – Žídek, Hlinka.

    Diváci: 76.
    thejrc.org