Chomutov – Kadaň 11:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
11:5 (4:2, 4:2, 3:1)
SK Kadaň
Úterý 25.01.2022, 18:00 • ROCKNET ARÉNA • Krajská liga: Ústecký kraj • 17. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: D. Svoboda (Suk) – Pöschl, Bártek, Petrásek, Novák, Klapka, Hartman, Ferbas, Rykl – Mála, T. Svoboda, D. Šilar – Jaroš, Mežnar, Freiberg – Rindoš, T. Šilar, Freiberg – Černý.
    Trenér: Petr Martínek.

    SK Kadaň: Pešek (Penkrt) – Psar, Krása, Jenček, Chotaš – Nguyen, Krpenský, Stoklásek, Novotný, Mojžíš, Bartók, Hrdlička, Strunz, Toman, Macháček, Benda.
    Trenér: František Wágner.

    Rozhodčí: Biedermann – Krejsa, Zítka..
     
    Krásný podvečer z chomutovské ROCKNET ARÉNY, kde jsou oba celky nastoupené na modrých čarách a utkání tak každou chvilkou začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na startu utkání byl problém s časomírou, ale už se nejspíše bude pokračovat bez problémů.
     
    00:30
    Aktivněji začali domácí, alemtěm se nepovedlo dostat se do nějakého tlaku či k nebezpečné střele.
     
    01:27
    Jakub Jaroš se dostal do první akce, kdy u levé tyčky přihrával do brankoviště a puk se málem dostal mezi betony Peška od brusle bránícího hráče!
     
    02:04
    Domácí celek pokračoval v aktivitě v útočné třetině, ale Pešek byl zatím proti všem pokusům pozorný. Nejzajímavější střelu měl útočník Rindoš.
     
    03:02
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Do vedení jde ale hostující celek! LUKÁŠ HRDLIČKA dostal přihrávku mezi kruhy a tvrdou ránou zaskočil Dominika Svobodu, který si nesáhl na kotouč a již lovil puk ze sítě. Asistence: Ladislav Nguyen a Radek Krpenský.
     
    03:40
    Josef Rykl chyboval v chomutovské rozehrávce a Benda zakončoval u levé tyčky. Jeho rána byla ovšem špatná a kotouč skončil jen na zadním mantinelu.
     
    04:40
    Daniel Šilar se nyní dostal ke střeleckému pokusu mezi kruhy, ale jeho rána nebyla moc tvrdá a puk skončil na betonech Peška.
     
    05:05
    Petr Freiberg se z otočky dostal ke střele a po ledě se pokusil překonat přesouvajícího Peška. Ten měl nyní možná i trochu štěstí, ale stále drží čisté konto!
     
    05:55
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Chomutovská obrana byla nyní opět otevřená a využil toho bývalý chomutovský mládežník LUKÁŠ BENDA. Ten si najel před branku a bekhendem zakončil pod víko. Asistence: Jan Stoklásek.
     
    06:38
    Robert Bártek chtěl změnit nepříznivé skóre, ale střelou od modré čáry se mu nepovedlo překonat brankáře. Následně stejný hráč trefil brankovou konstrukci!
     
    07:32
    Petr Freiberg posílal puk od modré čáry před branku, kam si najížděl Mežnar. Tomu se ovšem kotouč nepovedlo zpracovat a ten skončil v lapačce Peška.
     
    07:49
    Jakub Jaroš se dostal k volnému kotouči na modré čáře, ale jeho svižné nahození nebylo pro Peška něčím nebezpečný.
     
    08:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se prosazují a snižují na rozdíl jediné branky! JAN EKRT se dostal ke střele od modré čáry a puk se možná překvapivě dostal do sítě brankáře Peška. Asistence: Josef Rykl.
     
    09:21
    David Černý se teď prosmýkl do útočné třetiny podél pravého mantinelu a zakončoval bekhendově. Pešek ale snadný kotouč vyrazil.
     
    11:00
    Kadaň je aktivní na kotouči, ale do nebezpečných situací se nedostává. Piráti čekají na volná místečka.
     
    11:44
    Martin Pöschl nahazoval od modré čáry na branku a Pešek musel zasahovat. Domácí celek se nadále drží v útočné třetině.
     
    12:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejdříve velkou šanci neproměnil Petr Freiberg, který byl sám před brankou, ale Piráty to nemuselo mrzet. ADAM NOVÁK se před kruhy dostal ke střele a puk se dostal do sítě. Asistence: David Petrásek a Josef Rindoš.
     
    13:52
    Daniel Šilar nyní připravil gólovku pro Františka Málu, který byl mezi kruhy sám a hned svižně zakončoval. Ondřej Pešek se ale zaskvěl parádním zákrokem!
     
    14:49
    David Petrásek nahazoval od levého mantinelu a Pešek měl problémy. Vzápětí zakončoval mezi kruhy Svoboda, ale hostující jednička opět parádně zakročila.
     
    15:41
    Josef Pešek nyní předvedl zákrok ze světa NHL! Freiberg našel před prázdnou klecí Mežnara, kterého ale Peška naprosto neskutečně vychytal!
     
    15:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se domácí celek již raduje a otáčí stav duelu na svou stranu! JOSEF RINDOŠ dostal přihrávku před Freiberga před branku, kde si chladně poradil. Asistence: Petr Freiberg a Tomáš Klapka.
     
    16:18
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Roman Mojžíš – 2 min., hákování).
     
    16:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti přesilovku využívají a dostávají se již do dvoubrankového vedení! Robert Bártek dostal nabito na modrou a hned střílel. Před brankou ještě puk tečoval FRANTIŠEK MÁLA a je to 4:2. Asistence: Robert Bártek a Tadeáš Svoboda.
     
    17:04
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Jaroš – 2 min., napadení).
     
    17:27
    Lukáš Hrdlička měl na hokejce druhý gól v utkání, ale z mezikruží se mu nepovedlo překonat dobře zasahujícího Dominika Svobodu!
     
    18:22
    Daniel Šilar krásně vybojoval kotouč a ušetřil drahocenné sekundy v oslabení. Dokonce mohl zaútočit, ale na to si již netroufnul.
     
    19:05
    Domácí v plném počtu.
     
    19:23
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Petr Chotaš – 2 min., sekání).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina začala vedením hostujícího celku, ale Piráti zvládli odpovědět a dali čtyři góly. Stav před druhou třetinou, kterou domácí začnou v přesilovce, je 4:2.

    Piráti Chomutov – SK Kadaň 4:2
    Branky:
    9. Ekrt (Rykl), 13. Novák (Petrásek, J. Rindoš), 16. Rindoš (Freiberg, Klapka), 17. Mála (Bártek, Svoboda) – 4. Hrdlička (Nguyen, Krpenský), 6. Benda (Stoklásek).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:34
    František Mála dostal přihrávku mezi kruhy a mohl navýšit na 5:2, ale Pešek se zaskvěl parádním zákrokem lapačkou! Nadále tak drží svůj tým.
     
    20:49
    Kadani se pak v oslabení povedlo skórovat, ale rozhodčí gól nakonec neuznali pro příliš mnoho hráčů na ledové ploše!
     
    20:49
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Josef Toman.
     
    21:06
    Piráti hrají dvojnásobnou přesilovou hru a Rykl hned střílel tvrdě od modré čáry. Pešek ale s ním moc velké problémy neměl.
     
    21:40
    Josef Rykl dnes evidentně chce dát branku. Nyní to zkoušel opět dvakrát od modré čáry, ale tentokráte ani jedna střela na branku neprošla.
     
    22:49
    V úplném závěru přesilovky si sjel před branku František Mála, ale dlouho čekal a jeho rána byla nakonec zblokována do ochranné sítě.
     
    22:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po skončení přesilových her se Piráti konečně prosazují. Autorem branky je DAVID ČERNÝ, ke kterému se odrazil puk a mladý útočník střílel do odkryté části branky. Asistence: Robert Bártek.
     
    23:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po vhazování se domácí dostali do další útočné akce a DANIEL ŠILAR dal šestý gól! Chomutovský útočník udělal u pravé tyčky kličku a zakončil do odkryté klece. Asistence: David Černý.
     
    23:58
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Josef Toman – 2 min., hákování).
     
    24:45
    Skórovat mohl i druhý Šilar. Mladší Tomáš zakončoval mezi kruhy a trefil brankovou konstrukci, Hartman dorážel, ale ani jemu se nepovedlo přidat sedný gól!
     
    24:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Klapka – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti ve hře čtyř proti čtyřem navyšují své vedení již na 7:2! Produktivní Robert Bártek projel kolem levého mantineli a našel FRANTIŠKA MÁLU nehlídaného před brankou. A ten se nemýlil. Asistence: Robert Bártek a Tadeáš Svoboda.
     
    26:12
    Josef Toman opustil trestnou lavici a pelášil na Svobodu v brance. Byl ovšem pomalý a jeho střela nakonec vůbec nebezpečná nebyla.
     
    27:02
    Martin Strunz se na konci přesilové hry vyhnul dvojici bránících hráčů a z mezikruží zakončoval. Dominik Svoboda ale jeho střelu viděl a puk schoval v lapačce.
     
    27:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek se prosazuje po osmé a vede již o šest gólů! DAVID ČERNÝ dostal přihrávku od Mály, odkud se chomutovský junior trefil do šibenice. Asistence: František Mála a Robert Bártek.
     
    29:13
    Piráti dlouho svírali hostující celek, ale nic nevymysleli, a tak se Kadaň dostala do útoku. Z toho vytěžila maximálně pouze ofsajd, pokračuje se ve střední třetině.
     
    29:33
    Adam Novák poslal svižné nahození na branku od pravého mantinelu, ale puk se do branky nakonec nedostal. Situace byla ale nebezpečná.
     
    29:45
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Černý – 2 min., podrážení).
     
    30:05
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka také na straně hostující Kadaně! Dominik Svoboda vyrazil střelu Tomana od pravého mantinelu jen před sebe, kde kotouč do branky doklepl ROMAN MOJŽÍŠ. Asistence: Petr Macháček a Josef Toman
     
    30:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Petr Freiberg – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:19
    Piráti se dvakrát dostali v oslabení do útoku, ale zakončit se jim nepovedlo ani jednou. Kadaň pak mohla trestat, ale střelecký pokus Svoboda u pravé tyčky parádně vyrazil!
     
    31:43
    O další pokus se postaral mezi kruhy Petr Macháček, který měl na hokejce čtvrtou branku hostů. Svoboda i nyní ale podržel svůj tým!
     
    32:14
    Josef Rindoš a Martin Pöschl následně společně unikali v oslabení sami jen na brankáře Peška. Rindoš připravil puk pro mladého obránce, ale tomu se nepovedlo zblízka skórovat!
     
    33:00
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Roman Mojžíš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:07
    O první nebezpečnou střelu v přesilovce se postaral z pravého kruhu Mežnar, ale Pešek byl na svém místě a dělovku slovinského hokejisty vyrazil!
     
    35:31
    Daniel Šilar přebruslil bránící hráče a bekhendem oslovil ke skórování Tadeáše Svobodu. Tomu se ale odkrytou branku trefit nepovedlo, velká šance domácích!
     
    36:25
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaňští snižují na rozdíl čtyř branek! PETR MACHÁČEK předvedl velice povedenou akci, kterou zakončil objetím kolem branky a zasunutím kotouče do prázdné klece. Bez asistence.
     
    37:11
    Další gól hostů mohl vstřelit Roman Mojžíš, jenž jel z levé strany sám na brankáře Svobodu. Toho se mu ale svižným zakončením nakonec prostřelit nepovedlo!
     
    38:33
    Josef Rindoš nyní hledal před brankou úplně volného Jana Ekrta, který jen mohl nastavit hokejku. Přihrávka nakonec ale nebyla přesná a u puku je Kadaň.
     
    39:55
    V posledních sekundách ujížděl sám na branku František Mála, který mířil někam nad lapačku. Branku trestuhodně ovšem nevyužil a na hattrick si musí počkat do třetí třetiny!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Novák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:26
    Kadaň hraje přesilovku a o střelu se pokusila z levého kruhu. Zakončení na zadní tyčku ovšem nebylo nebezpečné a Svoboda puk vyrazil.
     
    42:27
    Po přihrávce zpoza branky se ke střele u pravé tyčky dostal Jan Stoklásek, ale jeho přízemní zakončení na první tyčku úspěch neslavilo.
     
    42:54
    Domácí v plném počtu.
     
    43:44
    Svoboda s Jarošem se chtěli dostat do útočné třetiny, ale první jmenovaný nezahrál dobře a byl z toho ofsajd.
     
    44:53
    Josef Rindoš zkusil štěstí střelou z levého kruhu, ale branku pokusem na vzdálenější tyčku nakonec netrefil.
     
    45:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti jako první skórují ve třetí třetině, předtím dokonce přežili velkou šanci Kadaně. TOMÁŠ ŠILAR dostal přihrávku do prázdné branky a puk nakonec do ní dostal. Asistence: Martin Hartman a Josef Rindoš.
     
    46:00
    František Mála si jel pro desítku i pro svůj hattrick. Od pravého mantinelu sjel až ke vzdálenější tyčce, ale bekhend nakonec skončil jen na brankové konstrukci!
     
    46:53
    Dělovku z levého kruhu vyslal obr Freiberg, ale tomu se nepovedlo trefit branku. Kotouč skončil nad a nakonec opustil obranné pásmo hostů.
     
    47:29
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Neproměněné šance hosté trestají a opět se vrací na ztrátu čtyř branek. Hodně prostoru dostal mezi kruhy LUKÁŠ HRDLIČKA, který zakončil k levé tyčce. Bez asistence.
     
    48:30
    Piráti kombinovali a vypadalo to, že domácí mají přesilovou hru. Nakonec z vrcholu kruhů zakončoval Hartman, ale Pešek kotouč vyrážečkou vyrazil.
     
    49:10
    Daniel Šilar unikal sám na branku, ale byl faulován a nezakončil. Uvidíme tedy trestné střílení chomutovské sedmasedmdesátky.
     
    49:10
    Daniel Šilar si najel k pravé tyčce, kde chtěl zaseknout a dát gól do prázdné branky. To se mu ale vůbec nepovedlo a ke střele ani nedošlo.
     
    50:18
    David Petrásek parádně projel útočnou třetinou a bekhendem našel naprosto volného Mežnara. Ten zakončoval z první, ale trefil Peška přesně do rukavice.
     
    50:45
    David Černý parádně vybojoval kotouč a Tomáš Šilar si mohl dojet pro druhý gól v utkání. Před brankou krásně kličkoval, ale puk nakonec do klece neuklidil.
     
    52:00
    Piráti dobývají kadaňskou branku, ale vypadá to, že nikdo nechce dát tu jubilejní desátou branku. Asi pošesté měl Mála hattrick na hokejce, ale ani nyní se neprosadil.
     
    52:45
    Piráti se hnali do dalšího útoku, ale přihrávka ze střední třetiny nebyla přesná, a tak se píská icing. Vhazovat se bude po pravici brankáře Svobody.
     
    53:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Parádní akci zakončenou desátým gólem nyní předvedli junioři TOMÁŠ ŠILAR a Jan Ekrt. První jmenovaný si vyměnil kotouč s debutantem Ekrtem a zakončoval do prázdné branky. Asistence: Jan Ekrt a Josef Rindoš.
     
    54:13
    Tadeáš Svoboda nyní dostal přihrávku mezi kruhy a mířil do vzdálenějšího vikejře, ale ten se mu nakonec trefit ani nepovedlo.
     
    54:57
    František Mála a jeho hon za hattrickem. To je uzavřená kapitola dnešního utkání. Nyní zakončoval z otočky, ale Pešek měl připraven beton a připsal si další zákrok.
     
    55:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně ale Josef Pešek kapituloval pojedenácté. Sám na něj pelášil slovinský útočník ERIK MEŽNAR, který šel do svižné střely a hostující jednička neměla šanci zasáhnout. Asistence: Petr Freiberg a Adam Novák.
     
    56:23
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Jindřich Krása – 2 min., sekání).
     
    57:17
    Piráti hrají v přesilovce zatím hrají hodně mizerně. Kadaň šla už dvakrát do protiakce, ale ani jednou ji nezakončila gólově.
     
    57:38
    Petr Freiberg projel ze střední třetiny až k brance jako tank, ale jeho zakončení mezi kruhy nebylo přesné a puk skončil vedle branky.
     
    58:27
    Hosté v plném počtu.
     
    59:15
    Korigovat ještě mohl Radek Jenček, ale jeho zakončení z mezikruží skončilo na výstroji připraveného Dominika Svobody.
     
    59:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Hartman – 2 min., sevření puku rukou).
     
    Konec zápasu. (20:21:02)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 9. Ekrt (Rykl), 13. Novák (Petrásek, J. Rindoš), 16. Rindoš (Freiberg, Klapka), 17. Mála (Bártek, Svoboda), 23. Černý (Bártek), 24. D. Šilar (Černý), 26. Mála (Bártek, T. Svoboda), 28. Černý (Mála, Bártek), 46. T. Šilar (Hartman, J. Rindoš), 54. T. Šilar (Ekrt, J. Rindoš), 56. Mežnar (Freiberg, Novák) – 4. Hrdlička (Nguyen, Krpenský), 6. Benda (Stoklásek), 31. Mojžíš (Macháček, Toman), 37. Macháček (Macháček), 48. Hrdlička


    Piráti Chomutov: D. Svoboda (Suk) – Pöschl, Bártek, Petrásek, Novák, Klapka, Hartman, Ferbas, Rykl – Mála, T. Svoboda, D. Šilar – Jaroš, Mežnar, Freiberg – J. Rindoš, T. Šilar, Ekrt – Černý.
    Trenér: Petr Martínek.

    SK Kadaň: Pešek (Penkrt) – Psar, Krása, Jenček, Chotaš – Nguyen, Krpenský, Stoklásek, Novotný, Mojžíš, Bartók, Hrdlička, Strunz, Toman, Macháček, Benda.
    Trenér: František Wágner.

    Rozhodčí: Biedermann – Krejsa, Zítka.
    thejrc.org