Chomutov – Kadaň 11:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
11:5 (4:2, 4:2, 3:1)
SK Kadaň
Úterý 25.01.2022, 18:00 • ROCKNET ARÉNA • Krajská liga: Ústecký kraj • 17. kolo
Partner:
     
    55:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně ale Josef Pešek kapituloval pojedenácté. Sám na něj pelášil slovinský útočník ERIK MEŽNAR, který šel do svižné střely a hostující jednička neměla šanci zasáhnout. Asistence: Petr Freiberg a Adam Novák.
     
    53:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Parádní akci zakončenou desátým gólem nyní předvedli junioři TOMÁŠ ŠILAR a Jan Ekrt. První jmenovaný si vyměnil kotouč s debutantem Ekrtem a zakončoval do prázdné branky. Asistence: Jan Ekrt a Josef Rindoš.
     
    47:29
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Neproměněné šance hosté trestají a opět se vrací na ztrátu čtyř branek. Hodně prostoru dostal mezi kruhy LUKÁŠ HRDLIČKA, který zakončil k levé tyčce. Bez asistence.
     
    45:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti jako první skórují ve třetí třetině, předtím dokonce přežili velkou šanci Kadaně. TOMÁŠ ŠILAR dostal přihrávku do prázdné branky a puk nakonec do ní dostal. Asistence: Martin Hartman a Josef Rindoš.
     
    36:25
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaňští snižují na rozdíl čtyř branek! PETR MACHÁČEK předvedl velice povedenou akci, kterou zakončil objetím kolem branky a zasunutím kotouče do prázdné klece. Bez asistence.
     
    30:05
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka také na straně hostující Kadaně! Dominik Svoboda vyrazil střelu Tomana od pravého mantinelu jen před sebe, kde kotouč do branky doklepl ROMAN MOJŽÍŠ. Asistence: Petr Macháček a Josef Toman
     
    27:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek se prosazuje po osmé a vede již o šest gólů! DAVID ČERNÝ dostal přihrávku od Mály, odkud se chomutovský junior trefil do šibenice. Asistence: František Mála a Robert Bártek.
     
    25:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti ve hře čtyř proti čtyřem navyšují své vedení již na 7:2! Produktivní Robert Bártek projel kolem levého mantineli a našel FRANTIŠKA MÁLU nehlídaného před brankou. A ten se nemýlil. Asistence: Robert Bártek a Tadeáš Svoboda.
     
    23:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po vhazování se domácí dostali do další útočné akce a DANIEL ŠILAR dal šestý gól! Chomutovský útočník udělal u pravé tyčky kličku a zakončil do odkryté klece. Asistence: David Černý.
     
    22:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po skončení přesilových her se Piráti konečně prosazují. Autorem branky je DAVID ČERNÝ, ke kterému se odrazil puk a mladý útočník střílel do odkryté části branky. Asistence: Robert Bártek.
     
    16:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti přesilovku využívají a dostávají se již do dvoubrankového vedení! Robert Bártek dostal nabito na modrou a hned střílel. Před brankou ještě puk tečoval FRANTIŠEK MÁLA a je to 4:2. Asistence: Robert Bártek a Tadeáš Svoboda.
     
    15:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se domácí celek již raduje a otáčí stav duelu na svou stranu! JOSEF RINDOŠ dostal přihrávku před Freiberga před branku, kde si chladně poradil. Asistence: Petr Freiberg a Tomáš Klapka.
     
    12:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejdříve velkou šanci neproměnil Petr Freiberg, který byl sám před brankou, ale Piráty to nemuselo mrzet. ADAM NOVÁK se před kruhy dostal ke střele a puk se dostal do sítě. Asistence: David Petrásek a Josef Rindoš.
     
    08:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se prosazují a snižují na rozdíl jediné branky! JAN EKRT se dostal ke střele od modré čáry a puk se možná překvapivě dostal do sítě brankáře Peška. Asistence: Josef Rykl.
     
    05:55
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Chomutovská obrana byla nyní opět otevřená a využil toho bývalý chomutovský mládežník LUKÁŠ BENDA. Ten si najel před branku a bekhendem zakončil pod víko. Asistence: Jan Stoklásek.
     
    03:02
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Do vedení jde ale hostující celek! LUKÁŠ HRDLIČKA dostal přihrávku mezi kruhy a tvrdou ránou zaskočil Dominika Svobodu, který si nesáhl na kotouč a již lovil puk ze sítě. Asistence: Ladislav Nguyen a Radek Krpenský.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 9. Ekrt (Rykl), 13. Novák (Petrásek, J. Rindoš), 16. Rindoš (Freiberg, Klapka), 17. Mála (Bártek, Svoboda), 23. Černý (Bártek), 24. D. Šilar (Černý), 26. Mála (Bártek, T. Svoboda), 28. Černý (Mála, Bártek), 46. T. Šilar (Hartman, J. Rindoš), 54. T. Šilar (Ekrt, J. Rindoš), 56. Mežnar (Freiberg, Novák) – 4. Hrdlička (Nguyen, Krpenský), 6. Benda (Stoklásek), 31. Mojžíš (Macháček, Toman), 37. Macháček (Macháček), 48. Hrdlička


    Piráti Chomutov: D. Svoboda (Suk) – Pöschl, Bártek, Petrásek, Novák, Klapka, Hartman, Ferbas, Rykl – Mála, T. Svoboda, D. Šilar – Jaroš, Mežnar, Freiberg – J. Rindoš, T. Šilar, Ekrt – Černý.
    Trenér: Petr Martínek.

    SK Kadaň: Pešek (Penkrt) – Psar, Krása, Jenček, Chotaš – Nguyen, Krpenský, Stoklásek, Novotný, Mojžíš, Bartók, Hrdlička, Strunz, Toman, Macháček, Benda.
    Trenér: František Wágner.

    Rozhodčí: Biedermann – Krejsa, Zítka.
    thejrc.org