Chomutov – Kadaň 11:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
11:5 (4:2, 4:2, 3:1)
SK Kadaň
Úterý 25.01.2022, 18:00 • ROCKNET ARÉNA • Krajská liga: Ústecký kraj • 17. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:21:02)
     
    59:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Hartman – 2 min., sevření puku rukou).
     
    59:15
    Korigovat ještě mohl Radek Jenček, ale jeho zakončení z mezikruží skončilo na výstroji připraveného Dominika Svobody.
     
    58:27
    Hosté v plném počtu.
     
    57:38
    Petr Freiberg projel ze střední třetiny až k brance jako tank, ale jeho zakončení mezi kruhy nebylo přesné a puk skončil vedle branky.
     
    57:17
    Piráti hrají v přesilovce zatím hrají hodně mizerně. Kadaň šla už dvakrát do protiakce, ale ani jednou ji nezakončila gólově.
     
    56:23
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Jindřich Krása – 2 min., sekání).
     
    55:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně ale Josef Pešek kapituloval pojedenácté. Sám na něj pelášil slovinský útočník ERIK MEŽNAR, který šel do svižné střely a hostující jednička neměla šanci zasáhnout. Asistence: Petr Freiberg a Adam Novák.
     
    54:57
    František Mála a jeho hon za hattrickem. To je uzavřená kapitola dnešního utkání. Nyní zakončoval z otočky, ale Pešek měl připraven beton a připsal si další zákrok.
     
    54:13
    Tadeáš Svoboda nyní dostal přihrávku mezi kruhy a mířil do vzdálenějšího vikejře, ale ten se mu nakonec trefit ani nepovedlo.
     
    53:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Parádní akci zakončenou desátým gólem nyní předvedli junioři TOMÁŠ ŠILAR a Jan Ekrt. První jmenovaný si vyměnil kotouč s debutantem Ekrtem a zakončoval do prázdné branky. Asistence: Jan Ekrt a Josef Rindoš.
     
    52:45
    Piráti se hnali do dalšího útoku, ale přihrávka ze střední třetiny nebyla přesná, a tak se píská icing. Vhazovat se bude po pravici brankáře Svobody.
     
    52:00
    Piráti dobývají kadaňskou branku, ale vypadá to, že nikdo nechce dát tu jubilejní desátou branku. Asi pošesté měl Mála hattrick na hokejce, ale ani nyní se neprosadil.
     
    50:45
    David Černý parádně vybojoval kotouč a Tomáš Šilar si mohl dojet pro druhý gól v utkání. Před brankou krásně kličkoval, ale puk nakonec do klece neuklidil.
     
    50:18
    David Petrásek parádně projel útočnou třetinou a bekhendem našel naprosto volného Mežnara. Ten zakončoval z první, ale trefil Peška přesně do rukavice.
     
    49:10
    Daniel Šilar si najel k pravé tyčce, kde chtěl zaseknout a dát gól do prázdné branky. To se mu ale vůbec nepovedlo a ke střele ani nedošlo.
     
    49:10
    Daniel Šilar unikal sám na branku, ale byl faulován a nezakončil. Uvidíme tedy trestné střílení chomutovské sedmasedmdesátky.
     
    48:30
    Piráti kombinovali a vypadalo to, že domácí mají přesilovou hru. Nakonec z vrcholu kruhů zakončoval Hartman, ale Pešek kotouč vyrážečkou vyrazil.
     
    47:29
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Neproměněné šance hosté trestají a opět se vrací na ztrátu čtyř branek. Hodně prostoru dostal mezi kruhy LUKÁŠ HRDLIČKA, který zakončil k levé tyčce. Bez asistence.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 9. Ekrt (Rykl), 13. Novák (Petrásek, J. Rindoš), 16. Rindoš (Freiberg, Klapka), 17. Mála (Bártek, Svoboda), 23. Černý (Bártek), 24. D. Šilar (Černý), 26. Mála (Bártek, T. Svoboda), 28. Černý (Mála, Bártek), 46. T. Šilar (Hartman, J. Rindoš), 54. T. Šilar (Ekrt, J. Rindoš), 56. Mežnar (Freiberg, Novák) – 4. Hrdlička (Nguyen, Krpenský), 6. Benda (Stoklásek), 31. Mojžíš (Macháček, Toman), 37. Macháček (Macháček), 48. Hrdlička


    Piráti Chomutov: D. Svoboda (Suk) – Pöschl, Bártek, Petrásek, Novák, Klapka, Hartman, Ferbas, Rykl – Mála, T. Svoboda, D. Šilar – Jaroš, Mežnar, Freiberg – J. Rindoš, T. Šilar, Ekrt – Černý.
    Trenér: Petr Martínek.

    SK Kadaň: Pešek (Penkrt) – Psar, Krása, Jenček, Chotaš – Nguyen, Krpenský, Stoklásek, Novotný, Mojžíš, Bartók, Hrdlička, Strunz, Toman, Macháček, Benda.
    Trenér: František Wágner.

    Rozhodčí: Biedermann – Krejsa, Zítka.
    thejrc.org