Neznámý – Neznámý 2 0:0 (*12:00) | Neznámý – Neznámý 2 0:0 (*16:00) | Neznámý – Neznámý 2 0:0 (*18:00)
Neznámý – Neznámý 2 0:0 (*20:00) | Neznámý – Neznámý 2 0:0 (14:00) | Neznámý – Neznámý 2 0:0 (16:00)
Neznámý – Neznámý 2 0:0 (20:00)
konec
Mountfield HK
6:3 (2:1, 1:1, 3:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 15.01.2022, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    55:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield svému soupeři odskakuje na rozdíl tří branek! Po sérii odrazů se touš dostal přesně na čepel kapitána JANA VENCLA, který z mezikruží prostřelil gólmana nad jeho vyrážečku. Asistence: Jaromír Síla, Lukáš Král.
     
    53:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování nastřelil kotouč šikovně na brankářovy betony Tomáš Hora a u odraženého puku byl nejrychleji JAROMÍR SÍLA, jenž ho rychlou dorážkou nasměroval za záda Sigmunda. Asistence: Tomáš Hora.
     
    46:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla ale přichází s rychlou odpovědí! Střela JÁCHYMA JUNGWIRTHA z levého kruhu překonala Kasala na bližší tyč. V ČPP Aréně to bude ještě drama. Asistence: Andrej Klapica.
     
    45:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na střelu DOMINIKA PAVLÍKA z mezikruží už byl ale krátký. Hradec se tak dostává do dvoubrankového vedení. Bez asistence.
     
    28:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další pohledná gólová akce v podání Mountfieldu. Tomáš Hora vybruslil ze středního pásma mezi dva obránce a přihrál do druhé vlny LUKÁŠI KRÁLOVI, který ranou bez přípravy prostřelil přesunujícího se brankáře –⁠ 3:2. Asistence: Tomáš Hora.
     
    23:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno! ADAM VESELSKÝ vstřelil svoji druhou branku v utkání, když po střele z ostrého úhlu překonal Kasala na jeho bližší tyč. Asistence: Andrej Klapica, Kevin Coufal.
     
    08:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neuběhla ani minuta a Hradec se dostal do vedení. Krásnou přihrávku přes osu poslal na svého spoluhráče Jiří Klíma. Tuto nabídku usměrnil do poloodkryté klece DOMINIK PAVLÍK, jenž neměl těžkou práci. Asistence: Jiří Klíma.
     
    08:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ten nakonec končí vyrovnávací brankou. LUKÁŠ KRÁL jemnou tečí usměrnil nabídku od Adama Bezpalce přesně pod horní tyč, čímž nedal brankáři možnost zasáhnout. Asistence: Adam Bezpalec, David Pavič.
     
    00:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava vstoupila do utkání výborně, hned z první vážné akce se prosadil ADAM VESELSKÝ, jenž poslal svůj tým po pětatřiceti vteřinách do vedení. Asistence: Andrej Klapica, Kevin Coufal.

    Petr Koval

    Branky a nahrávky: 9. Král (Bezpalec, Pavič), 9. Pavlík (Klíma), 29. Král (Hora), 46. Pavlík, 54. Síla (Hora), 56. Vencl (Síla, Král) – 1. Veselský (Klapica, Coufal), 24. Veselský (Klapica, Coufal), 47. Jungwirth (Klapica)


    Mountfield HK: Kasal (Meišner) –⁠ Fiala, Žaba (A), Pavič, Černý, Mráz, Bezpalec –⁠ Pavlík, Jón, Vencl (C), Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal, Král, Novotný.
    HC Dukla Jihlava: Sigmund (Černý) –⁠ Ošmera, Hamřík, Löffler, Jeletz, Topol (C), Vandas (A) – Modl, Váňa, Gutsu, Klapica, Coufal (A), Habermann, Vojáček, Chlubna, Jungwirth, Kudrna, Veselský.⁠

    Rozhodčí: Vepřovský –⁠ Hájková, Šesták
    thejrc.org