Florida – Columbus 9:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 0:0 (odl.) | Detroit – Buffalo 4:0 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 2:3 (kon.) | Tampa – Dallas 3:1 (kon.) | St. Louis – Toronto 5:6 (kon.)
Chicago – Anaheim 3:0 (kon.) | Arizona – Colorado 0:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 4:6 (kon.)
Seattle – Los Angeles 1:3 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Washington – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
9:2 (4:0, 2:0, 3:2)
Columbus Blue Jackets
Neděle 16.01.2022, 00:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:50 Boone JENNER - 9:2
     
    50:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté střílí druhou branku v zápasu. Gustav Nyquist předal puk do tandemu na svého kapitána, když následně BOONE JENNER trefil naprosto přesně vzdálenější horní roh brány. Asistence: Gustav Nyquist a Andrew Peeke.
    50:14 Patric HÖRNQVIST - 9:1
     
    50:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají devátý gól! Ryan Lomberg z levé strany hledal před bránou PATRICA HORNQVISTA, od kterého se šťastně kotouč odrazil za záda Joonase Korpisala. Ryan Lomberg a Eetu Luostarinen
    47:33 Anton LUNDELL - 8:1
     
    47:33
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí předvedli další výbornou kombinaci. MacKenzie Weegar našel před bránou úplně volného ANTONA LUNDELLA, který po chytré kličce poslal kotouč mezi betony Korpisala. Asistence: MacKenzie Weegar a Aaron Ekblad.
    43:40 Sam BENNETT - 7:1
     
    43:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se dostali do bleskového přečíslení, které vyřešil naprosto jednoduše SAM BENNETT, který z pravé strany vyslal přesnou střelu. Asistence: Anthony Duclair.
    42:12 Gustav NYQUIST - 6:1
     
    42:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté střílí alespoň čestný úspěch. Sergej Bobrovskij neudržel puk po střele Maxe Domiho, když se následně k úspěšně dorážce dostal GUSTAV NYQUIST. Asistence: Max Domi a Jake Bean.
    32:10 Anton LUNDELL - 6:0
     
    32:10
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí pokračují v destrukci soupeře! Ryan Lomberg za bránou soupeře skvěle podržel puk, když jej následně předložil před bránu, kde stál ANTON LUNDELL, jehož střela z první skončila za záda Joonase Korpisala. Asistence: Ryan Lomberg a Patric Hornqvist.
    22:02 Jonathan HUBERDEAU - 5:0
     
    22:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají pátou branku! Sama Bennetta sice Joonas Korpisalo vychytal, ale na následnou dorážku JONATHANA HUBERDEAUA už byl maskovaný muž v bráně Blue Jackets krátký. Asistence: Sam Bennett.
    13:28 Carter VERHAEGHE - 4:0
     
    13:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí pokračují v kanonádě! Sam Reinhart vybídl křižným pasem ke střele CARTERA VERHAEGHEHO, jehož střela švihem skončila nad lapačkou Elvise Merzlikinse. Asistence: Sam Reinhart a MacKenzie Weegar.
    09:27 MacKenzie WEEGAR - 3:0
     
    09:27
    Florida právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, jak zatím hrají domácí! MACKENZIE WEEGAR se z pozice obránce při vlastním oslabení dostal do přečíslení, které právě tento muž vyřešil přesnou střelou k bližší tyči. Asistence: Sam Reinhart a Aaron Ekblad.
    02:07 Anthony DUCLAIR - 2:0
     
    02:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí využívají také přesilovou hru! Vlevo dostal puk na hůl Jonathan Huberdeau, který jej předal do mezikruží. Tam stál připravený ANTHONY DUCLAIR, který hned z první trefil horní roh brány. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aaron Ekblad.
    00:44 Carter VERHAEGHE - 1:0
     
    00:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí jdou hned v první minutě do vedení! Nejprve měl v brankovišti šanci Sam Reinhart, který sice neuspěl, nicméně po následných zmatcích se puk dostal na hůl CARTERA VERHAEGHEHO, který si kotouč v klidu zpracoval a následně jej poslal za ležícího Merzlikinse. Asistence: MacKenzie Weegar a Aleksander Barkov.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 1. Verhaeghe (Weegar, Barkov), 3. Duclair (Huberdeau, Ekblad), 10. Weegar (S. Reinhart, Ekblad), 14. Verhaeghe (S. Reinhart, Weegar), 23. Huberdeau (S. Bennett), 33. A. Lundell (Lomberg, Hörnqvist), 44. S. Bennett (Duclair), 48. A. Lundell (Weegar, Ekblad), 51. Hörnqvist (Lomberg, Luostarinen) – 43. Nyquist (Domi, Bean), 51. Jenner (Nyquist, Peeke)


    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Weegar, Ekblad (A), Forsling, Gudas, Juolevi, Montour – Verhaeghe, Barkov (C), S. Reinhart – Huberdeau (A), S. Bennett, Duclair – Vatrano, A. Lundell, Mamin – Lomberg, Luostarinen, Hörnqvist.
    Trenér: Andrew Brunette

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (14. Korpisalo) – Werenski (A), A. Boqvist, Gavrikov, Peeke, Bean, Kukan – Laine, Jenner (C), Nyquist (A) – Domi, O. Bjorkstrand, Texier – L. Foudy, Roslovic, Bemström – E. Robinson, Kuraly, Činachov.
    Trenér: Brad Larsen

    Rozhodčí: MacDougall, Walsh – Deschamps, Kelly

    Diváci: 15 088
    thejrc.org