Frýdek-M. – Sokolov 5:1 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
HC Baník Sokolov
Čtvrtek 17.02.2022, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:13
    Vrhel fauloval po pravé straně pronikajícího Lyszczarczyka a nabídl domácím další přesilovou hru. Přestupek: Hákování.
     
    55:04
    Další vynikající šance domácích! Po přihrávce Kurovského střílel z levé strany Krenželok a orazítkoval bližší tyč Cichoňovy branky!
    50:55 Daniel KRENŽELOK - 5:1
     
    50:55
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využili třetí přesilovku v zápase! Šlahař přihrál na levou stranu DANIELU KRENŽELOKOVI, který z pravého kruhu propálil brankáře Cichoně! Asistence: Jakub Šlahař, Ondrej Šedivý – 5:1.
     
    50:09
    Rulík tvrdě seknul do Klimšovy hokejky a domácí budou mít dlouhou možnost dvojnásobné přesilové hry.
     
    49:54
    Vrhel dvakrát špatně postupoval při vhazování a nabídl Frýdku-Místku přesilovou hru.
    48:47 Marek SLOBODA - 4:1
     
    48:47
    Baník právě vstřelil branku!
    MAREK SLOBODA se protáhl po pravém mantinelu, najel si do kruhu a střelou zápěstím k tyči vstřelil první gól Sokolova! Asistence: Patrik Kadeřávek – 4:1.
     
    45:42
    Rohan opět fauloval, když v útočném pásmu u mantinelu podrazil Šlahaře.
     
    42:21
    Domácí přesilovka končí. Klimša seknul Rulíka před sokolovskou brankou a bude se hrát ve čtyřech.
     
    40:41
    Rohan fauloval Lyszczarczyka a domácí čeká další dvouminutová přesilovka. Rohan je vyloučen za hákování.
     
    38:58
    Velká šance domácích! Šedivý dostal přihrávku za obranu, hosté pozapomněli na domácího hráče, ale Šedivý střelou pod horní tyčku minul branku.
    37:57 Jakub ŠLAHAŘ - 4:0
     
    37:57
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je to 4:0! Krenželokovu střelu od modré čáry vyrazil brankář Cichoň pouze před sebe, kde si pro puk dojel JAKUB ŠLAHAŘ a z dorážky prostřelil sokolovského brankáře! Asustence: Daniel Krenželok, Daniel Kurovský.
     
    37:45
    Sokolov přesilovku nevyužil, navíc o pár sekund později rozhodčí napočítali šest hostujících hráčů na ledě. Dvouminutový trest odpyká Radek Prošek.
     
    36:28
    Velká šance Sokolova, po střele Nováka od modré čáry se puk od Baroše dostal k Vrhelovi, ale ten nedokázal dorazit puk do poloodkryté branky. Navíc brankář Baroš přišel o masku.
     
    35:27
    Jeden z rozhodčích viděl u mantinelu Kurovského podražení a nabídl Sokolovu dvouminutovou přesilovou hru.
     
    35:25
    Lyszczarczyk získal puk do úniku, ale své sólo neproměnil, bekhendovou střelu vyrazil brankář Cichoň. Následně u mantinelu fauloval jeden z domácích hráčů.
     
    30:27
    Hašek tancoval v útočném pásmu mezi obránci a nakonec byl faulován. Za hákování míří na trestnou lavici obránce Mikuláš Zbořil.
     
    27:43
    Aktivní Martynek nakonec vybojoval faul na svou osobu. Domácího matadora podrazil nohou u mantinelu Tomáš Rohan. Výsledkem je dvouminutový trest pro sokolovského útočníka.
     
    24:47
    Za sekání byl vyloučen na dvě minuty Jan Pohl.
     
    24:47
    A mohlo to být 4:0! Kurovský dostal bekhendovou střelou puk kolem brankáře Cichoně téměř do branky, těsně před čárou jej zachytil sokolovský obránce. Bude se vylučovat.
     
    24:27
    Sokolov vystřídal brankáře, do brány se postavil Oldřich Cichoň.
    24:27 David BARTOŠ - 3:0
     
    24:27
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí Rysi odskakují! Nahození od modré čáry v podání obránce Koríma. Puk se odrazil od zadního mantinelu na pravou stranu, kde byl Šedivý, který rychlou přihrávkou vybídl do šance DAVIDA BARTOŠE. Domácí útočník bleskovou střelou pod horní tyč překvapil brankáře Berana! Asistence: Ondrej Šedivý, Karol Korím – 3:0!
    21:19 Filip KOMORSKI - 2:0
     
    21:19
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využili výhodu jednoho muže na ledě, Kurovský nahodil puk od pravého mantinelu na branku, brankář Beran chtěl puk chytit do lapačky, ale clonící FILIP KOMORSKI dokázal změnit směr kotouče a usměrnil puk do branky! Asistence: Daniel Kurovský – 2:0.
     
    19:19
    Teper sledoval spoluhráče, pak se rozhodl najet z pravé strany až před branku a těsně před střelou bekhendem do Beranova betonu byl faulován. Dvě minuty za hákování inkasoval Jaromír Kverka.
     
    17:13
    Martynek dostal přihrávku za obranu, najel si před Berana, ale bekhnedem nenašel skulinku mezi Beranovými betony. Velká šance Frýdku-Místku zůstala nevyužita.
     
    12:09
    První přesilovku si zahrají také Sokolovští, Lyszczarczyk sekl přes modrou čáru pronikajícího Proška.
     
    05:31
    První přesilovku si zahraje Frýdek-Místek. Tomáš Jandus byl vyloučen na dvě minuty za hákování.
    01:35 Daniel KUROVSKÝ - 1:0
     
    01:35
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl psát, že se začalo opatrně a nahození Pohla do branky neprošlo, ale vzápětí přišel průnik DANIELA KUROVSKÉHO levou stranou, domácí hráč se dostal za obránce Vodičku, najel si před branku a střelou pod břevno poslal domácí do vedení 1:0! Asistence: Dmitrij Ogurcov, Alan Lyszczarczyk.
     
    Pondělní utkání mezi Frýdkem-Místkem a Sokolovem se pro velkou marodku v západočeském týmu neuskuteční. Utkání se odehraje 17. února.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 2. Kurovský (Ogurcov, Lyszczarczyk), 22. Komorski (Kurovský), 25. David Bartoš (O. Šedivý, Korím), 38. Šlahař (D. Krenželok, Kurovský), 51. D. Krenželok (Šlahař, O. Šedivý) – 49. M. Sloboda (Kadeřávek)


    HC Frýdek-Místek: Baroš (Foltán) – D. Krenželok, Teper, M. Zbořil, Ogurcov, Ciura, Matyáš, Korím – O. Šedivý (A), David Bartoš, Šlahař – Lyszczarczyk, Komorski, Kurovský – Christov (C), Peterek, Martynek (A) – M. Hrubec, Klimša, Ján Blaško.
    Trenér: Trličík.

    HC Baník Sokolov: A. Beran (25. Cichoň) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, Kadeřávek, Vodička, A. Rulík, Seemann – Jurčík (A), Kverka (A), Tomi – Vracovský, T. Rohan (C), Prošek – T. Jandus, Vrhel, M. Sloboda – V. Bílek, Hašek.
    Trenér: Štrba.

    Rozhodčí: Kubičík, Šudoma – Gančarčík, Hranoš.

    Diváci: 698
    bahis siteleri