K. Vary – Třinec 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kladno 0:1 (po pr.) | Motor ČB – Vítkovice 3:2 (kon.)
Olomouc – Litvínov 4:1 (kon.)
po prodl.
BK Mladá Boleslav
0:1 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
Úterý 08.02.2022, 17:30Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezké úterní dopoledne z Mladé Boleslavi, kde se odehraje dohrávka 43. kola Tipsport extraligy mezi týmy BK Mladá Boleslav a Rytíři Kladno.
     

    BK Mladá Boleslav

    U domácího celku poslední dobou nebylo moc veselo. Z posledních pěti utkání získali Bruslaři pouze čtyři body za jedinou výhru a jednu prohru v prodloužení, kterou museli snést v 50. kole proti Bílým Tygrům. Červenou sérii tím natáhli na tři prohry, tím pádem se pohybují na 9. místě, okolo kterého je veliká tlačenice. Výhrou nad Kladnem se mohou bodově dotáhnout právě na svého minulého přemožitele. Případná prohra by ale už byla pro Bruslařský klub velice nepříjemná. K odčinění minulých nezdarů ale musí Boleslav zbytečně nechybovat a prokázat produktivitu, což se v této sezóně nedaří. Ale s blížícím se závěrem základní části se ještě mohou nakopnout. Kdy jindy než teď?

    Nejproduktivnější hráči:
    Pavel Kousal – 34 bodů (15+19)
    Ondřej Najman – 24 bodů (10+14)
    Jakub Kotala – 23 bodů (17+6)
     

    Rytíři Kladno

    U Rytířů je momentálně situace o něco veselejší. Zlepšené výkony po Novém roce v porovnání se stavem z minulého roku přinášejí své ovoce a zatímco na přelomu roku už leckdo lámal nad Kladnem hůl, nyní je už situace jiná a Kladno se plnohodnotně přihlásilo do boje o 13. příčku zajišťující zabezpečení extraligové příslušnosti, a nechávají v bezpečné bodové vzdálenosti za sebou poslední Zlín. V minulém utkání prohráli Rytíři shodou okolností také s Libercem jako Boleslav, ale předešlé dva duely zvládli. Vyšlápli si na Hradec a s chutí si zastříleli ve veledůležitém utkání s aktuálně třináctým Litvínovem, jehož náskok na Kladno se smrsknul na pouhých devět bodů. Stejně tak mohou nyní ohrozit i Karlovy Vary. Kladno má tedy mnoho důvodů pro to uspět v Boleslavi. V této dohrávce, kdy s oběma celky povede boj na dálku, se k nim může přiblížit na rozdíl šesti bodů. Ale i kdyby se tak nestalo, může se situace ve spodku tabulky stále ještě pořádně zamotat.

    Nejproduktivnější hráči:
    Tomáš Plekanec – 43 bodů (12+31)
    Nicolas Hlava – 26 bodů (11+15)
    Adam Kubík – 22 bodů (17+5)
     
    Vzájemné zápasy

    Dosud oba celky spolu odehrály v současném ročníku dva duely. V 13. kole před televizními kamerami přehrála Boleslav Kladno na svém ledě 3:0. Odveta ve 28. kole přinesla opět výhru domácího celku, kterým pro to kolo bylo tentokrát Kladno, jež přetlačilo Bruslaře těsně 2:1. V kladensko-boleslavské sérii tedy zatím panuje výhoda domácího prostředí. Uvidíme, zda tomu tak bude i nyní. Bude to zajímavé střetnutí.
    Prosadí se Kousal proti Kladnu?
     
    Úvodní sestavy:

    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Jánošík, Ševc (C), D. Moravec, Pláněk (A), Lintuniemi, Fillman, T. Hanousek – P. Kousal, Fořt, D. Šťastný – Lunter, Kotala, Kantner – O. Flynn, Bičevskis, J. Stránský (A) – Bernad, Závora, Adam Raška I.
    Trenér: Radim Rulík

    Rytíři Kladno: Bow (Janus) – Dotchin (A), Arzamascev, Ticháček, K. Wood, J. Suchánek (A), Baránek, Donaghey – Hlava, Plekanec (C), A. Kubík – M. Beran, Filip, M. Indrák – Jágr, Pytlík, Melka – Babka, Kuťák, O. Bláha.
    Trenér: David Čermák

    Rozhodčí: Šír, Kubičík – Frodl, Lederer.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Dotchin zablokoval za modrou průchod Bruslařů do útočného pásma. Boleslav ale nadále v držení puku a zkusí to znovu.
     
    00:46
    Druhý pokus, s kterým domácí celek dosti otálel, nedopadl dobře. Zakázané uvolnění.
     
    00:49
    Vhazování před Gašperem Krošeljem se bude opakovat.
     
    01:07
    Kotalovi se málem povedlo nerozvážnou přihrávkou zpoza vlastní brány namazat soupeři, avšak Bruslaři to zvládli a byli u kotouče dřív. Pak tentýž hráč upaloval vpřed, kde ale zakončení neproběhlo dle plánu.
     
    02:27
    David Šťastný dostal puk na bližší část pravého kruhu a mířil Bowovi mezi betony. Netrefil se do skuliny, pokud nějakou Bow vůbec ve svém rozestavení nechal.
     
    03:19
    Kladenský útok byl bránícími hráči Boleslavi zastaven na modré čáře.
     
    03:37
    Rytíři to zkusili znovu, jenže v útoku moc dlouho nepobyli.
     
    04:13
    Ani napotřetí se Kladnu nepovedlo usadit se na delší čas v útoku a Boleslav šouravým vyhozením dostala kotouč pryč.
     
    04:47
    Bernad bruslí zablokoval kladenský pokus od Wooda, ale neviděl, kam se odrazil kotouč. Wood nakonec vyslal nahození podél protější tyče.
     
    05:13
    Bruslaři vyjeli do útoku, zastavil je ale hvizd píšťalky. Ofsajd.
     
    05:34
    V šanci se na pravém kruhu ocitl Jakub Babka, který měl dost času i prostoru zamířit. Pokusil se dostat puk do sítě pod Krošeljovým betonem, boleslavský gólman si dal pozor.
     
    06:36
    Boleslav dokázala zásluhou Jánošíka a Ševce odstavit soupeře na vlastní třetině od puku a dlouho se připravovali k rozehrávce. Už podruhé se přesvědčili, že tohle nefunguje. Zakázané uvolnění.
     
    07:07
    Kantner neměl sám v útoku proti třem šanci. Dotchin nakonec odebral puk.
     
    07:15
    Ani Kladnu se nepovedlo pořádně nastartovat útok. Ofsajd.
     
    07:42
    Bruslařům se nakrátko povedlo zamknout soupeře a nahození od modré dopadlo na beton Bowa. Pak se k dorážce procpal Oscar Flynn a kladenskému gólmanovi bylo pořádně horko. Svůj tým však dokázal podržet!
     
    09:23
    Nyní ukázal, co umí, i Jágr. Dostal zpoza brány nahrávku na levý kruh, odkud nejstarší hráč extraligy prudce vypálil. Krošelj ho dobře viděl a vyčapal.
     
    10:40
    Boleslav znovu zajela s pukem za vlastní bránu a vymýšlí dlouho další rozehrávku.
     
    11:12
    Puku se však zmocnil soupeř, jenže brzy jej opět ztratil. Další boleslavská rozehrávka skončila předčasným překročením modré čáry jinými hráči v zeleném, než byl držitel puku. Ofsajd.
     
    11:39
    Nádherné sólo předvedl Ondřej Bláha, jenž si podržel kotouč až skoro před Krošelje a zamířil mu mezi betony. Slovinský gólman škvíru dobře utěsnil!
     
    12:32
    Bruslaři se nadvakrát pokusili proniknout do útočného pásma, kde narazili na tvrdošíjnou kladenskou obranu, kteří svými těly znemožnili průnik s pukem vpřed.
     
    13:37
    David Šťastný se chopil puku, kroužil kolem brány a připravil skvělou příležitost pro Kousala na levém kruhu, kterého si velmi dobře pohlídal Landon Bow.
     
    13:47
    Po vhazování se Kladno osvobodilo, aniž by zahrálo zakázané uvolnění. Boleslav opět bude mířit před Bowa.
     
    14:23
    Stránský se prokličkoval na pravý kruh a z ostrého úhlu pálil Bowovi do hrudi. K odraženému kotouči nikdo v zeleném nedojel.
     
    14:50
    Ofsajd kladenského celku.
     
    15:25
    Jágr podržel puk za Krošeljovou bránou a našel u mantinelu Ticháčka, který se pak pokusil zblízka překonat boleslavského brankáře.
     
    16:34
    Závorův průnik vpřed znamenal šanci pro Jánošíka, jehož nahození bylo nepříjemně tečováno. Bow byl pozorný.
     
    17:09
    Dlouhý boj o puk u boleslavské střídačky. Vítězem sice bylo Kladno, ale nedokázalo se usadit v útoku.
     
    17:37
    Díky boleslavské ztrátě puku ve středním pásmu se naskytla šance jít do útoku znovu, ale vpřed šla nakonec Boleslav.
     
    18:00
    A hráči Kladna se pořádně zapotili, když puk z hole Kousala prosvištěl brankovištěm těsně vedle.
     
    18:54
    Zakázané uvolnění Rytířů.
     
    19:07
    Nový útok Boleslavi se nezdařil, navíc sudí vykázali Bruslaře z útočného pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti, kde se konal závar.
     
    19:13
    Jánošík hned po buly z pozice zhruba ve středu kluziště vyslal dalekonosnou střelu na levý růžek. Bow pohotově lapačkou zasáhl.
     
    19:32
    Další Bowův úspěšný zákrok proti Fořtovi.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině jsme gól neviděli a třebaže střel na bránu bylo skoro stejně (10:9), nedá se říct, že bychom sledovali krásný hokej. Úroveň zápasu zatím odpovídá postavení soupeřů nejen v tabulce, ale i vzhledem k jejich perspektivám dalšího vývoje ligového ročníku. Kladno velmi dobře brání a hraje se disciplinovaně. Důkazem budiž nulové vylučování. Oba soupeři se zatím snažili překvapit brankáře protistrany, ti jsou zatím bezchybní.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Matěji Beranovi bylo boleslavským hráčem namazáno, ale ten se přitom otočil tak, že nemohl hned vystřelit, takže byla tato nenadálá možnost pro hosty zmařena.
     
    21:14
    Hostům se povedlo zabránit vstupu Bruslařů do útoku a sami zaútočili. Melka nahodil na Krošelje, který byl pozorný.
     
    22:01
    Stránský šel proti dvěma obráncům, kteří ho obrali, ale pak namazali jinému boleslavskému hráči, který prověřil Bowa.
     
    22:15
    Akce Boleslavi pokračovala a po nahození od modré se do akce cpali v předbrankovém prostoru Bičevskis a Flynn, kdy druhý jmenovaný prudce nahnal puk k pravé tyči, kde Bow skvěle zakročil a zmocnil se puku!
     
    22:57
    Na druhé straně nahazoval od modré těsně vedle pravé Krošeljovy tyče Jakub Babka.
     
    23:30
    Z druhé strany to zkusil Donaghey, jehož střele zatarasila cestu Krošeljova hokejka.
     
    23:51
    Hra se následně opět vrátila před Bowa.
     
    24:17
    Po vhazování se Bruslařům nepovedlo nic vymyslet a Kladno mohlo ujíždět vpřed. Nepovedlo se jim, a tak se Boleslav vrátila do útoku, odkud hosté vyhodili kotouč na zakázané uvolnění. Toť hokejová krása dneška.
     
    24:45
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Zachar Arzamascev – 2 min., krosček). První přesilová hra dneška, pro Mladou Boleslav.
     
    25:16
    Boleslavi se nepodařilo zamknout soupeře a ten sám pak zaútočil a Krošelj se měl co ohánět, aby zastavil pokus Tomáše Plekance zblízka!
     
    25:48
    Stránského výstřel bez přípravy narazil na Bowovu hokejku.
     
    26:08
    Přihrávka od vzdálenější hrany pravého kruhu prosvištěla přeplněným předbrankovým prostorem.
     
    26:45
    Hosté v plném počtu.
     
    26:50
    Rytíři jsou kompletní a zbytek oslabení dohráli v relativním klidu.
     
    27:20
    A snadno na modré zastavili postup Boleslavi.
     
    27:42
    Pokus o trhák se Závorovi nezdařil, neuhnul letícímu puku, nahozenému skoro až od Krošelje, a byl trefen do brusle. Následně ho obsadili tři hráči Kladna.
     
    28:31
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Nicolas Hlava – 2 min., vražení na mantinel). Až Jánošíkovi při jeho zákroku uletěla helma.
     
    28:48
    Stránského prudká střela proletěla kolem levé tyčky Bowovy branky. Hosté se následně osvobodili.
     
    29:37
    Kantner zkusil z podobné pozice, ale víc zblízka, ale také nebyl přesný.
     
    29:48
    Následně se kotouče zmocnil Bow.
     
    30:31
    Nahození od modré, kdy se Kantner netrefil do brány.
     
    30:31
    Hosté v plném počtu.
     
    31:58
    Fořt tečoval Ševcovo nahození nad. Boleslav pokračuje v útocích i po srovnání počtu hráčů na ledě. Ale efektivita těchto útoků je zatím mizivá.
     
    32:35
    Souhra Kotaly a Lunterem vedla k nepříjemné střele druhého jmenovaného v pádu. Bow si dal pozor.
     
    33:20
    Jánošíkovo tvrdé nahození se odrazilo od Bowa. Následovalo další ostřelování, kdy puk míjel branku.
     
    33:50
    Zblízka zamířil další boleslavský hráč mezi betony, které Bow sklapl včas.
     
    34:26
    Moravec zkusil štěstí nahozením přes grupu hráčů před bránou, Puk se odrazil mimo.
     
    35:25
    Flynnova lajna se prokousala do útočného pásma, kde to mladík, jenž se nedávno vrátil ze Zlína, zkoušel přízemní skákavou střelou od modré, jež ale postrádala přesnost.
     
    35:54
    Ofsajd Kladna.
     
    36:12
    Jánošík dostal puk od Ševce, objel bránícího hráče až na levý kruh a mířil přes beton. Jenže kotouč se odrazil tak, že přeletěl branku.
     
    36:34
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Matěj Beran – 2 min., podrážení).
     
    36:56
    Po sérii přihrávek přišel úder, který byl odražen do ochranné sítě.
     
    37:15
    Pláňkova tvrdá střela byla vyražena před brankáře do šikovné pozice, která by skončila boleslavským gólem, kdyby se Bruslaři nebáli postavit centra do centra dění před bránou.
     
    37:42
    Po vhazování pálil Ševc Bowovi do výstroje.
     
    37:56
    Kladno šlo ve dvou do útoku, ale byli při brejku faulováni a vylučuje se. Nájezd sudí nenařizují.
     
    37:56
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (David Šťastný – 2 min., hákování).
     
    38:23
    Kousal se dostal na levý kruh a do perfektní střelecké pozice, kdy měl dost místa na vstřelení gólu, ale trefil jen dres brankáře a puk přeletěl mimo.
     
    38:34
    Hosté v plném počtu a hrají minutu a půl dlouhou přesilovku.
     
    39:43
    Se svou tutovou šancí ale Kladno naložilo podobně bídně. Donaghey nahazoval a zpoza brány se nepovedlo dopravit puk do poloodkryté sítě.
     
    40:00
    Pozor, Kladno vsítilo se sirénou gól! Pochopitelně se bude volat videorozhodčímu.
     
    40:00
    A Jágr kličkami před rozhodčími provokuje boleslavské publikum. Zase.
     
    40:00
    Gól nebyl uznán. Puk přešel kolem levé tyče po uplynutí hrací doby.
    40:00 Neuznaný gól Kladna.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ačkoliv po většinu třetiny byla aktivní Mladá Boleslav a výrazně soupeře přestřílela v poměru 23:8, i díky velkému množství přesilových her, nebyla vůbec produktivní a v útočných akcích Bruslařů chyběla nejen přesnost a hledání efektivní střelecké pozice, ale i vzruch, který by obecenstvu rozproudil krev v žilách. Kladno útočilo velmi málo, ale bylo paradoxně k vstřelení první branky utkání blíže než Boleslav, ale přesný zásah přišel až těsně po siréně. Stav je tedy i nadále 0:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:14.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:48
    Zachar Arzamascov nahodil přes úder do mantinelu před Krošelje, jenž zakryl puk lapačkou.
     
    41:50
    Rána od Flynna z větší vzdálenosti zadělala Bowovi na problém, udržel však puk před sebou.
     
    43:02
    Kladnu se nedařilo rozehrávat, nakonec puk přece doputoval ke Krošeljvovi, jenž ho přikryl lapačkou.
     
    43:50
    Boleslav si opět dává načas s rozehráním od branky jako v první třetině. Puk ale skončil ve středním pásmu a pak mimo led.
     
    44:08
    Pláněk si najel až skoro k pravému kruhu a se svým nápřehem nebyl přesný.
     
    44:53
    Zakázané uvolnění Boleslavi, které se opět nedaří rozehrávka.
     
    45:40
    Po rozuzlení boje o puk u mantinelu za Bowovou bránou se k puku dostal Flynn, jenž neuspěl. Pak se Bow puku zmocnil sám a vhazuje se po jeho pravici.
     
    46:22
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (David Moravec – 2 min., podrážení).
     
    46:30
    Boleslav se osvobodila a v útoku šetří cenné sekundy.
     
    46:50
    Kladno se vrátilo do útoku, ale jen na chvíli. Bruslaři se vyhozením přes celé kluziště znovu osvobozují.
     
    47:27
    Plekanec si poblíž pravé tyče dlouho chystal střelu, puk se ale nakonec dostal na protější kruh ke Kubíkovi, jenž svou střelou, jež byla odražena, vytvořil skrumáž před Krošeljem, kterou boleslavský gólman vyřešil uzmutím puku.
     
    48:20
    Dotchin z kraje levého kruhu bez přípravy střílel těsně vedle.
     
    48:22
    Domácí v plném počtu.
     
    49:20
    Pavel Kousal zamířil od pravého mantinelu pod Bowův beton. Kladenský brankář stihl díru ucpat a puk byl vyražen.
     
    49:42
    Zakázané uvolnění Boleslavi.
     
    49:50
    Závar u levé tyče Krošeljovy branky, kterou ukončil slovinský brankář podržením puku.
     
    50:00
    Lintuniemi si najel do mezikruží a nedůraznou střelou se neúspěšně pokusil o otevření skóre.
     
    51:20
    Kladno se dostalo před Gašpera Krošelje a kotouč šel na Jaromíra Pytlíka u pravé tyčky, avšak boleslavský bek včas zakročil, tak nevzniklo nic nebezpečného.
     
    52:04
    Pokus mezi Bowovy betony z dálky skončily pro Boleslav neúspěšně.
     
    53:12
    Sám na levém křídle se ocitl Lunter, jenž dostal přihrávku a rozdal si to jeden na jednoho s Bowem. Kladenský brankář byl v tomto souboji úspěšný a zachytil puk.
     
    53:46
    Trochu vzruchu zapřičinil v boleslavské třetině Jágr, jenž sice nedokázal dostat se ke střele, pak ale jeho spoluhráči zamotali trochu hlavy obraně Bruslařů. Jediná střela však nebyla přesná.
     
    54:51
    Po krátkém boleslavském intermezzu u útočné modré čáry se Kladno vrátilo a diváci dávají najevo nespokojenost se stavem utkání pískotem a řevem.
     
    Dnešní utkání sleduje 931 diváků.
     
    55:55
    Lunter inkasoval ránu do zubů u trestných lavic. Diváci bouří.
     
    55:55
    Sudí ale situaci asi přehlédli a nevylučuje se. Hráči zatím diskutují se sudími. Mezitím ledaři škrábou krev z ledu.
     
    56:03
    Už se opět hraje. Vhazování ve středním pásmu.
     
    56:13
    Kladno musí vyklidit útočné pásmo pro signalizovaný ofsajd.
     
    56:30
    Už je ale zpět.
     
    56:40
    Ne na dlouho, neboť se puk dostal ke Kousalovi, jenž přejel před kladenskou bránu, kde byl vytlačen do rohu kluziště.
     
    57:20
    Na Stránského nahození přes hráče Bow očividně neviděl dobře, neboť pozdě pohybem reagoval. A měl štěstí, že puk tak jako tak mířil na zadní plexisklo.
     
    58:00
    Kotala v mezikruží v skvělé šanci, kdy trefil jen brankáře! K dorážce se cpal jeho spoluhráč, ale nedokonal, co měl v úmyslu, neboť si Kladenští dali pozor.
    58:00 Kotala nedokázal rozhodnout utkání.
     
    59:05
    Boleslav drží puk za svou bránou. Uvidíme, co vymyslí.
     
    59:36
    A nevymyslela nic. Diváci reklamují nějaký údajný zákrok soupeře a je tu díky tomu ryk. Nakonec Kladno vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    59:36
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:50
    Kladno se ubránilo a Plekanec byl vyslán vpřed.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    V základní části gól nepadl a třetí třetina byla z ofenzivního hlediska též oboustranně neproduktivní. Na rozdíl od předešlých třetin ubylo střelby, zato se více bojovalo. Nevyhnutelná proto bude dělba bodů. Dojde k ní při prodloužení, nebo uvidíme nájezdy?
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:40
    Úvodní buly prodloužení pro Boleslav, zatáhla se za bránu a nezadařilo se dostat do útoku.
     
    60:55
    Až nyní, kdy se puk točí na boleslavských hokejkách v nestřeleckých pozicích.
     
    61:15
    Až nyní se ho zmocnil Bow, Pláněk sice čekal na dorážku, tu kladenský brankář nedopustil.
     
    62:02
    Další akce Boleslavi, ke které se propracovávali těžko, končí vinou postavení útočícího hráče v brankovišti. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    62:20
    Babka na druhé straně nezamířil přesně.
     
    63:04
    Matyáš Filip šel vpřed, ale na modré čáře se mu zřejmě zasekla brusle, takže se musel stáhnout, aby nepřišel o puk a nepustil soupeře do šance.
     
    63:49
    Pláněk ze střední vzdálenosti mířil mezi betony, Bow bezchybný.
     
    64:00
    Dvojice kladenských hráčů šla dopředu, nepodařilo se jim zakončit.
     
    64:25
    Kde se vzal, tu se vzal, Kubík. A Krošelj zázračnou lapačkou zabránil prohře Bruslařů.
     
    64:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ale to Kubíka nemuselo vůbec mrzet, neboť následně ve svém obranném pásmu vyslal dopředu KYLEA WOODA, který kličkou překonal Krošelje a u levé tyče pak zamířil do prázdné brány. Asistence: Adam Kubík.
    64:47 Kyle WOOD - 0:1
     
    Konec zápasu.
     
    Nakonec tuto bezbrankovou plichtu přetavilo v samém závěru ve svůj prospěch Kladno, které získává díky ofenzivě v poslední půlminutě bod navíc. Ačkoliv byl za jejich hráče zápasu jmenován brankář Landon Bow, Joey Wood nakonec byl o málo méně klíčovou osobou na straně hostů. Boleslav měla po celý zápas územní převahu a ztratila dva body absolutní neproduktivitou. Kladnu se tyto dva body budou v jejich záchranářské misi budou velmi hodit.
     
    Z mé strany je to vše, děkuji za pozornost. (20:06:37)
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 65. K. Wood (A. Kubík)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Jánošík, Ševc (C), D. Moravec, Pláněk (A), Lintuniemi, Fillman, T. Hanousek, Bernad – P. Kousal, Fořt, D. Šťastný – Lunter, Kotala, Kantner – O. Flynn, Bičevskis, J. Stránský (A) – Závora, Adam Raška I.
    Trenér: Radim Rulík

    Rytíři Kladno: Bow (Janus) – Dotchin (A), Arzamascev, Ticháček, K. Wood, J. Suchánek (A), Baránek, Donaghey – Hlava, Plekanec (C), A. Kubík – M. Beran, Filip, M. Indrák – Jágr, Pytlík, Melka – Babka, Kuťák, O. Bláha.
    Trenér: David Čermák

    Rozhodčí: Šír, Kubičík – Frodl, Lederer

    Diváci: 931
    thejrc.org