Zlín – Kladno 3:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 4:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 17.02.2022, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Sparťanští fanoušci si ještě užívají děkovačku se svými hráči. To byla ode mě poslední informace z tohoto utkání, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (20:54:52)
     
    Máme dobojováno! Karlovarští hokejisté nejprve snížili skóre zásluhou Jiřího Černocha, ale rozhodující branku obstaral David Kaše. Hosté sice ještě snížili, když se prosadil Ondřej Beránek. Více už toho však hosté nestihli, sparťané si po výhře 4:3 připsali cenné tři body do tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Tohle hosté už nestihnou, karlovarští hráči se ještě snažili vystřelit vteřinu před koncem třetí třetiny ihned po vhazování, ale Hudáček nemusel zasahovat.
     
    59:32
    Lukeš míří na střídačku, Vary pouští na ledovou plochu svého šestého hráče! Mezitím Rachůnek společně se spoluhráči bojují o puk u mantinelu.
     
    58:41
    Filip Chlapík se dostal do útočného pásma a nasbíral cenné vteřinky pro svůj tým. Karlovarští hráči se zatím nemohou na delší dobu usadit v útočném pásmu.
     
    58:16
    Martin Rohan s kotoučem na hokejce zkoušel najít svého spoluhráče na druhé straně, ale jeden ze sparťanů vypíchl kotouč karlovarskému obránci.
     
    57:43
    Rachůnek udělal oblouk ve středním pásmu a Vary se draly do útočného pásma. Sparťané však na modré čáře byli pozorní a odrazili útok soupeře.
     
    57:21
    Varům se čas na vyrovnání pomalu, ale jistě krátí. Po vhazování v útočném pásmu hostí se dostali karlovarští hokejisté ke střele, která byla však nepřesná.
     
    56:11
    Forman udržel kotouč proti dotírajícímu protihráči a sparťané ještě na chvíli okupovali útočné pásmo. O pár vteřin později hosté dostali hru do bezpečí.
     
    56:01
    Jiří Kulich nezpracoval ideálně kotouč na útočné modré čáře a posléze je hra znovu přerušena. Vhazovat se bude po levici brankáře Štěpána Lukeše.
    55:08 Ondřej BERÁNEK - 4:3
     
    55:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A branka je po poradě s rozhodčím u videa uznána! ONDŘEJ BERÁNEK se zorientoval v prostoru před brankou domácích nejrychleji a doklepl puk do sítě. Hosté jsou znovu na dostřel jediného gólu. Asistence: Jan Hladonik.
     
    55:08
    Karlovarští hokejisté se dostali do útočného pásma a následně dopravili kotouč do sítě. Rozhodčí však celou situaci ještě zkoumá u videa!
    54:58 David KAŠE - 4:2
     
    54:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté už ve vlastním oslabení zaútočili a využili menších zmatků před karlovarským brankářem. DAVID KAŠE si našel vyražený puk a posléze ho uklidil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Zdeněk Doležal, Michal Moravčík.
     
    54:33
    Karlovarští hokejisté byli v obranném pásmu velmi pozorní a dostali kotouč až na opačnou stranu kluziště. Mezitím oba týmy posílají na led čerstvé síly.
     
    53:59
    Matuškin měl menší problémy s vyvezením kotouče do středního pásma, ale sparťanský obránce celou situaci nakonec ustál a domácí mohou zaútočit.
     
    53:48
    Martin Kohout se prodral do zajímavé akce na levém kruhu a Hudáček musel řešit nebezpečnou ránu karlovarského útočníka.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 1. Z. Doležal (T. Pavelka), 37. R. Horák (D. Kaše), 38. E. Thorell (T. Pavelka, Chlapík), 55. D. Kaše (Z. Doležal, Moravčík) – 13. T. Rachůnek (Kulich, Dlapa), 47. Černoch (Kohout, Vondráček), 56. O. Beránek (Hladonik)


    HC Sparta Praha: J. Hudáček (Machovský) – Matuškin, Tomáš Dvořák, A. Polášek (C), T. Pavelka, M. Jandus, Moravčík, Mikliš – E. Thorell, R. Horák, D. Kaše – M. Forman (A), Chlapík (A), Z. Doležal – Prymula, Vitouch, Šmerha – J. Strnad, Stoljarov, Dvořáček.
    Trenér: J. Jandač

    HC Energie Karlovy Vary: Š. Lukeš (Habal) – Martin Rohan (A), Plutnar, Dlapa, Parkkonen, D. Mikyska, T. Havlín, Weinhold – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, Kulich – O. Beránek, Hladonik, Vondráček (C) – Koblasa, Černoch, Kohout – Průžek, Jiskra, Osmík.
    Trenér: M. Pešout

    Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Frodl, Komárek
    ocianews.com