Sokolov – Havířov 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 1:3 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 5:0 (kon.)
Přerov – Vsetín 4:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 12.02.2022, 17:00Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Kudělka – 2 min., podrážení).
     
    59:32
    Skvělý zákrok Petráska! Přesnou křižnou přihrávkou našel Ondračka Klímka, domácí gólman se ale hbitě přesunul a jeho ránu letící do odkryté klece vyrazil!
    56:25 Jan SVOBODA - 4:1
     
    56:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak tohle už pro Vsetín s velkou pravděpodobností znamená porážku v tomto moravském derby! Hosté sice rozestavili svoji šestici, která kombinovala v útoku a nebyla daleko od gólové šance, JAN SVOBODA ale vsetínskou rozehrávku zachytil a od obranné modré se trefil do prázdné brány! Bez asistence.
     
    56:01
    Vsetín se vrací po timeoutu na led v šesti v poli bez brankáře!
     
    53:30
    Zubři svého soupeře melou v jeho vlastní třetině, čímž si došli pro faul. Za podrážení míří na dvě minuty na trestnou lavici Aleksandrs Jerofejevs.
     
    52:26
    Vsetín hrubě chybuje ve vlastní rozehrávce a Zubrům nyní lacino věnoval hned tři nebezpečné příležitosti! To není to, co by měli Valaši podnikat pro srovnání.
    49:22 Jan BERGER - 3:1
     
    49:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přerov nedokázal ve čtyřech vhazováních dostat hru z vlastního pásma, a Vsetín se tak vrací do hry! Zpoza branky přišel přesný pas Ondračky na hůl nehlídaného JANA BERGERA a ten střelou z prvního doteku stáhl přerovský náskok na dvě branky! Asistence: Tomáš Ondračka, Adam Zeman.
     
    40:01
    Na vsetínské straně proběhla o přestávce výměna brankářů. Jakuba Málka střídá od třetí třetiny David Gába.
    36:59 Jan SÜSS - 3:0
     
    36:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí vedou o tři branky! Vsetínští chybovali, nepohlídali si vlastní modrou čáru, kde je šikovně přelstil JAN SÜSS a průnikem po pravém mantinelu se natlačil až před Málka, kterého překonal nechytatelnou střelou pod horní tyč! MEO Arénou se nyní hlučně ozývá jeho zvučné příjmení! Bez asistence.
     
    36:04
    Domácí obrana teď nepohlídala Klímka, který si sjížděl před branku, pokryl si ho však sám Petrásek, jenž vložil svoji hůl do přihrávky a zabránil mu dostat se do gólové příležitosti!
     
    34:29
    Na opačné straně si před branku na zteč přijel Zeman, zblízka ale puk od jeho hole odskočil nad horní tyč!
     
    34:09
    Přerov je na koni a mohl odskočit už na třígólové vedení! Pořádnou skrumáž před Málkem vsetínská obrana nedokázala řešit vůbec dobře, spleť těl a bruslí jí však nakonec pomohla zabránit velkému problému!
    32:57 Jakub SVOBODA - 2:0
     
    32:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tato přesilovka Přerova vypadala už od vyhraného buly mnohem lépe a po 22 sekundách končí využitím, domácí jdou do dvoubrankového vedení! Kubeš předal puk z levého kruhu na JAKUBA SVOBODU, jenž předvedl disciplínu, která mu sedí nejvíc! Z dálky napřáhl a dělovkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jakub Kubeš, Matouš Kratochvil.
     
    32:35
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Smetana – 2 min., hákování).
     
    31:03
    Robert Černý zvolil v protiútoku nečekanou otočku na ose hřiště a následným bekhendovým zakončením Málka značně překvapil! Ten ale propadající puk udržel za svým betonem a hra se přerušila.
     
    28:38
    Poprvé se ve druhé třetině na chvíli usadil v útočné třetině i Vsetín. Říha chtěl využít skrumáže před Petráskem a nabídl puk na nebezpečnou teč Pšurnému! Kotouč ale skončil ve výstroji domácího gólmana.
     
    24:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Hořanský – 2 min., podrážení).
     
    18:51
    Tadeáš Král (Přerov) zatáhl za záchrannou brzdu, když Gazda řídil přečíslení dvou na jednoho. Hákováním zezadu vykolejil vsetínského forvarda, který nemohl zakončit a uvidíme tak první přesilovou hru, kterou rozehraje Vsetín.
    10:50 Tomáš ŠOUSTAL - 1:0
     
    10:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Vsetínští měli několik možností, jak překonat povyjetého Petráska, nakonec ale skóre otevírají domácí hokejisté! Bývalého Zubra Romana Pšurného přebruslil TOMÁŠ ŠOUSTAL, který se dostal nakonec i za obránce a v samostatném úniku dostal puk za Málkova záda! Bez asistence.
     
    02:15
    Jerofejevsovi se odkryla branka, dlouho však kotouč zpracovával, čímž Petrásek získal dostatek času na přesun a vyplnění prostoru u jeho pravé tyče!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 11. T. Šoustal, 33. Jakub Svoboda (Kubeš, M. Kratochvil), 37. Süss, 57. Jan Svoboda – 50. Berger (Ondračka, A. Zeman)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Klimeš) – Kubeš, Kudělka, R. Černý, Hrdinka, Ševčík, Krisl (C), Dluhoš – Jakub Svoboda, M. Kratochvil, Jan Svoboda – T. Šoustal, Süss, T. Doležal (A) – Sebera, Pechanec, Herman – Š. Kratochvil, Tadeáš Král, D. Indrák.
    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (41. Gába) – Jerofejevs, Ondračka, Hryciow, J. Říha, Smetana, Štach (A), Buchta – R. Půček, Pšurný, Rob – Gago, Kucharczyk (A), A. Zeman – Berger, R. Vlach, Klímek – Vítek, D. Březina (C), Hořanský.

    Rozhodčí: Svoboda, Valenta – Maštalíř, Roischel
    bahis siteleri