Kobra – Cheb 4:1 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Tábor – Příbram 0:2 (kon.)
Kopřivnice – Val. Meziříčí 4:0 (kon.) | Letňany – Děčín 5:4 (2:0 po s.n.)
konec
IHC Králové Písek
6:2 (1:0, 2:1, 3:1)
BK Havlíčkův Brod
Středa 19.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Písek • 2. liga skupina Jih (ČR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:35
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek rychle odpovídá! JAN SÝBEK již podruhé rozvlnil síť. Asistence: Daniel Dudáček, Jakub Čížek.
     
    49:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Brilantní kousek předvedl JAKUB PETRŽILKA, který elegantně obešel dva obránce a s klidnou hlavou přesně zakončil. Asistence: Michal Kliment, Tomáš Mlynář.
     
    46:11
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové využívají přesilovou hru! Čižek poslal přesnou přihrávku na levý kruh, kde měl napřaženo JAN SÝBEK, který měl před sebou odkrytou bránu. Asistence: Jakub Čížek, Filip Novák.
     
    42:11
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku! V prostoru mezi kruhy se pohyboval útočník LUKÁŠ BEDNAŘÍK, který inkasoval přesnou přihrávkou a úspěšně zakončil. Asistence: Jan Turek.
     
    39:40
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové si pravděpodobně odnesou náskok v podobě dvou branek! Sýbek objel branku hostů a poslal kotouč do ohně, kde byla připravena hokejka DANIELA DUDÁČKA, který měl už práci jednoduchou. Asistence: Jan Sýbek, Jakub Čížek.
     
    25:16
    Písek právě vstřelil branku!
    Únik dva na jednoho končí brankou! Šuhaj se ujal kotouče a vyrazil spolu s JAKUBEM ČÍŽKEM do protiútoku. Šuhaj našel píseckého kanonýra, který jemně bekhendem doklepl puk za záda gólmana Nedvěda. Asistence: Vojtěch Šuhaj, Jan Sýbek.
     
    22:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru! MAREK TECL obdržel kotouč na pravém kruhu a zamířil přesně mezi betony brankáře Ludvíka. Asistence: Roman Čermák, Martin Nepokoj.
     
    06:31
    Písek právě vstřelil branku!
    Klodnerova střela od modré se odrazila od bránícího hráče přímo na hůl Františka Janušky, který spolu s MATĚJEM NOVOTNÝM vyrazili do protiútoku. Januška přihrál svému spoluhráčovi, který přesně zakončil. Asistence: František Januška.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 7. Novotný (Januška), 26. Čížek (Šuhaj, Sýbek), 40. Dudáček (Sýbek, Čížek), 43. Bednařík (Turek), 47. Sýbek (Čížek, Novák), 51. Sýbek (Dudáček, Čížek) – 23. Tecl (Čermák, Nepokoj), 50. Petržilka (Kliment, Mlynář)


    IHC Králové Písek: Ludvík D. (Buchta) – Dudáček, Kurfürst, Dosek, Tampier, Hail, Novák, Turek – Volf J., Novotný, Šuhaj, Hrakholski, Čížek, Januška, Bednařík, Brož, Pitel, Sýbek (C)
    Trenér: Milan Filipi

    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – Čermák, Kliment, Kabelka, Nepokoj, Klodner, Benák – Voříšek, Mlynář, Petržilka – Kuchta, Ludvík T., Tecl – Bulín, Čejka, Kalač – Vacík
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Battěk – Maňák, Teršíp

    Diváci: 225
    thejrc.org