Písek – Klatovy 4:5 (kon.) | Nový Jičín – Opava 4:1 (kon.) | Kometa Brno B – SHK Hodonín 4:1 (kon.)
Jablonec n/N – Letňany 0:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno B
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
SHK Drtiči Hodonín
Pondělí 31.01.2022, 18:00 • Winning Group Arena • 2. liga skupina Východ • 32. kolo
Partner:
     
    56:39
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    A náskok už je dokonce o tři branky! Obránce Švejda poslal kotouč k pravému mantinelu a PETR KREJČÍ na nic nečekal a prostě to tam napálil! Kotouč proskákal mezi betony brankáře Kořénka. Asistence: Jan Švejda
     
    54:34
    Krejčiřík krátce po buly upláchl všem hostujícím obráncům a před sebou měl už pouze brankáře Kořénka. Ten opět podtrhl svůj excelentní výkon v dnešním zápase a v rozkleku kotouč vyrazil!
     
    52:48
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Brno využívá přesilovou hru a odskakuje svému soupeři již o dvě branky! Kapitán Brabenec našel křižným pasem přesně Roberta Havláta, který se z prostoru kruhu pro vhazování nemýlil a propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Kamil Brabenec, Lukáš Zukal
     
    52:14
    Brabenec dostal kotouč na prvou stranu a před sebou měl úplně prázdnou bránu! Než však stačil vystřelit, gólman Kořének se urychleně přesunul a na jeho zakončení tak vyzrál.
     
    49:00
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Hohl – 5 min., faul loktem).
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Levitskii – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Soumelidis – 5 min., bitka ).
     
    46:22
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Kouzlo hodonínské branky je odčarováno! Junior Jan Sedláček od modré čáry vyslal střílenou přihrávku na KAMILA BRABENCE a ten pouhým píchnutím do kotouče jej uklidil za bezmocného Kořénka. Asistence: Jan Sedláček, Adam Popelka
     
    43:17
    Tak tohle už ani není možné! Robert Havlát dostal ideální přihrávku mezi kruhy a z první vyslal svou dělovku směřovanou do levého horního růžku. Kořének máchl svou lapačkou a vytáhl z branky prakticky jasný gól!
     
    41:56
    Moskal tečoval v bezprostřední blízkosti Kořénka, avšak ten si i proti tomuto pokusu vedl bravůrně!
     
    39:11
    Tak to byla hotová smršť na brankáře Kořénka. Hned třikrát pálil obránce Studený a své štěstí vyzkoušel i Havlát. Kořének zachoval chladnou hlavu a předvedl řadu excelentních zákroků, kterými zachránil prakticky jistý gól Brňanů.
     
    37:41
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Hložánek – 2 min., faul kolenem).
     
    31:37
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Pchalin – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:25
    Mikulíkovo nahození se odrazilo od brusle bránících Brňanů a do protiútoku spěchal Vojtěch Krejčiřík. Jeho bekhendový blafák ale brankář Kořéněk zkušeně vykryl!
     
    29:32
    Kometa stupňuje své tempo. Od modré napřáhl David Sedláček a orazítkoval pravou tyč hodonínské svatyně!
     
    28:12
    Havlát si prokličkoval cestu útočným pásmem avšak následné zakončení z bezprostřední blízkosti Kořénka mu nevyšlo. O dorážku se poté pokusil Kadlic, ale ani on síť nerozvlnil.
     
    23:45
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Studený – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:20
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči se nakonec opravdu dočkali a nyní už oficiálně srovnávají stav dnešního duelu! Tomáš Komínek využil zmatku v brněnském brankovišti a z dorážky rozvlnil síť domácí svatyně. Bez asistence.
     
    22:17
    Hodonín nyní dotlačil kotouč až za záda Šembery a jejich fanoušci se radovali z gólu. Nadšení však přerušilo rozpažení sudího, který branku nakonec neuznává. Drtiči tak nadále ztrácí jeden gól.
     
    16:16
    Romančík dostal přihrávku z pravého křídla do prostoru mezikruží, avšak ve spěchu z toho nakonec nebyla ani střela! Pěkná šance hostujících hokejistů.
     
    13:43
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Pchalin – 2 min.).
     
    11:54
    Zvoní tyč! Po nenápadném nahození od modré čáry z hole Tomáš Komínka neviděl Šembera vůbec nic. Kotouč se naštěstí pro jeho tým odrazil od tyče mimo nebezpečný prostor.
     
    08:48
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Škvrně – 2 min., faul kolenem).
     
    08:28
    Kadlic mohl přidat druhou branku svého týmu, avšak z pravého křídla natrefil horní břevno hodonínské branky!
     
    07:51
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale vyšlo! Když se Kometa semkne před bránou svého soupeře, dokáže být velmi nebezpečná. Zukal servíroval kotouč na svého kolegu ROBERTA HAVLÁTA a ten procpal kotouč až za záda bezmocného Kořénka. Asistence: Lukáš Zukal.
     
    07:31
    Studený teď mohl dorážet kotouč za ležícího brankáře Kořénka, avšak ve spěchu trefil pouze jeho hůl!
     
    06:53
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Hložánek – 2 min., podrážení).

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 8. Havlát (Zukal), 47. Brabenec (Sedláček, Popelka), 53. Havlát (Brabenec, Zukal), 57. Krejčí (Švejda) – 24. Komínek


    HC Kometa Brno B: Šembera (Slavíček) – Studený, Zukal, Kučera (A), Kališ, J. Sedláček, Švejda, D. Sedláček, Trnka – Brabenec (C), Krejčiřík, Kadlic, Pigl, Krejčí, Havlát, Vašíček, Soumelidis, Moskal (A), Škvrně, Popelka, Fencl
    Trenér: Jiří Otoupalík

    SHK Drtiči Hodonín: Kořének (Malyshev) – Škápík, Hohl, Mikulík, Pchalin, T. Sedláček – Hefka, Lekeš, Marek, Hrazdira, Handl, Hložánek, Levitskii, Janás, Růžička, Komínek, Romančík
    Trenér: Tibor Janás

    Rozhodčí: Held – Kleprlík, Roupec
    thejrc.org