New Jersey – Arizona 1:4 (kon.) | NY Rangers – Toronto 6:3 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:7 (0:1, 1:2, 3:4)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 20.01.2022, 19:15 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    Třetí třetina byla opravdu divoká, a to jak svým tempem, tak počtem vstřelených branek. Skóre se nakonec zastavilo na výsledku 4:7, i když domácí v nejedné části třetího dějství sahali po vyrovnání. Zubři však vždy byli minimálně o krok napřed a z dnešního duelu berou tři body.
    Ode mě je to vše, ze vsetínského Lapače se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek čtvrtečního večera. (21:21:08)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Poslední střelecký pokus dnešního večera bude také zřejmě patřit domácímu kapitánovi. Jeho rána se však mezi tři tyče nevlezla.
     
    59:11
    Na druhé straně se ke střele dostával Juráň, ale v mezikruží byl včas zastaven dvěma bránícími hráči.
     
    58:47
    V útočném pásmu se drží Zubři, ale nemohou se dostat ke střele. Do konce základní hrací doby, a pravděpodobně i zápasu, zbývá něco málo přes minutu, ale tempo hry nepolevuje.
     
    57:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    S brankami se na konci třetí třetiny roztrhl pytel. Přečíslení tři na nikoho využil JAKUB FROLO, proti němuž Vojtek povyjel mimo své brankoviště. Vsetínský útočník dokázal včas zareagovat a pouze poslal puk kolem levé nohy přijíždějícího gólmana do prázdné klece. Tím tak aspoň trochu odčinil své předchozí vyloučení, po kterém Valaši inkasovali. Asistence: Michal Kučný, Matěj Šedlbauer.
     
    56:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům stačilo na využití početní výhody devět sekund, hra Vsetína se začíná rozpadat. Z levé tyče si na přihrávku počkal PETR SVOBODA, který tak zakončil přesnou přerovskou souhru na jeden dotyk. Asistence: Matěj Škňouřil, Vojtěch Toman.
     
    56:10
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Frolo – 2 min., podrážení).
     
    55:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Rychlý přerovský přesun do útočného pásma znamená i další gól v Konečného síti. Po křižné přihrávce Jana Hanáka nastavil svou hokejku k levé tyči DANIEL ŠINDLER, jenž jemně nasměroval puk nad brankářův pravý beton. Asistence: Jan Hanák.
     
    55:24
    Škarka z hranice brankoviště trefil Vojtkův pravý beton. Do stejných míst svou dorážku namířil také Koláček.
     
    54:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Na další z přerovských pokusů už ale vsetínský gólman nedosáhl. Pokusem po ledě k levé tyči se prosazuje TOBIÁŠ KUCHTA. Asistence: Jan Hanák, Ondřej Kolařík.
     
    54:39
    Kuchta v předbrankovém prostoru na poslední chvíli změnil trajektorii Hanákovy střely z větší vzdálenosti. Konečný kotouč vykopává levým betonem.
     
    53:48
    Na druhé straně nechybělo mnoho k tomu, aby za Vojtkova záda zapadla Šedlbauerova střela, která letěla k levé tyči. Do stejných míst pálil také druhý z dvojice vsetínských beků, ale později zakončení letělo mimo.
     
    53:18
    Dva Přerovští proti trojici Vsetínských neuspěli. Z bezprostřední blízkosti Vojtkovy branky se neprosadil Toman, ani následně Svoboda.
     
    52:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vzápětí jej ale opět získali zpět pod svou kontrolu, probojovali se do útočného pásma a MATYÁŠ BARTONĚK z levého křídla poslal puk přesně do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Jakub Frolo, Ondřej Vaněk.
     
    52:36
    Vsetínští zakládají útok z vlastního pásma. Problémy mají pouze ve střední třetině, kde puk na okamžik ztratili z dohledu.
     
    51:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští přečkali všechny vsetínské výpady, aby mohli sami skórovat z přečíslení dva na jednoho. Jan Hanák vytáhl Konečného k pravé tyči a nahrál TOBIÁŠI KUCHTOVI, jehož úkolem už bylo pouze dopravit kotouč do prázdné brány. Asistence: Jan Hanák.
     
    51:05
    Juráňova střela mířila nad vyrážečku a kotouč po ní skončil na brankovišti. Vojtek v tu chvíli ležel, protože si myslel, že má puk pod sebou. Na dorážku dojíždějící Škarka už se však k dorážce nedostal, protože hosté kotouč odklidili do rohu. Přerov následně vyhazuje na zakázané uvolnění.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 35. Dočekal (Raušer, Budín), 41. Koláček (Juráň, Škarka), 53. Bartoněk (Frolo, Vaněk), 58. Frolo (Kučný, Šedlbauer) – 16. Paska (Polame, Svoboda), 32. Hanák (Svozil), 38. Toman (Svozil, Vojtek), 52. Kuchta (Hanák), 55. Kuchta (Hanák, Kolařík), 56. Šindler (Hanák), 57. Svoboda (Škňouřil, Toman)


    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Stodůlka, Kučný, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Bartoněk, Koláček, Juráň, Vaněk, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    Trenér: Jan Dědek

    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Škňouřil, Svozil, Janek, Polame, Harásek, Veselý – Hanák, Paska, Kolařík, Toman, Kuchta, Šindler, Svoboda.
    Trenér: David Kudělka

    Rozhodčí: Blaha – Maloušek, Polesný
    thejrc.org