Ústecký kraj – Praha 1:5 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Liberecký kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Plzeňský kraj 4:7 (kon.) | Královéhradecký kraj – Kraj Vysočina 1:0 (kon.) | Zlínský kraj – Jihomoravský kraj 2:7 (kon.)
Olomoucký kraj – Praha 3:8 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Karlovarský kraj 7:3 (kon.) | Ústecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.) | Pardubický kraj – Královéhradecký kraj 5:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Zlínský kraj 9:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 2:3 (kon.) | Jihomoravský kraj – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.)
konec
Ústecký kraj
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
Hlavní město Praha
Čtvrtek 20.01.2022, 09:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina A
Partner:
     
    Program tady v Kalich Areně bude pokračovat v 10:45 zápasem mezi Libereckým a Pardubickým krajem. (10:35:52)
     
    První zápas je zde v Litoměřicích u konce. Ústecký tým sice vstoupil do třetiny trochu aktivněji, nicméně Pražané dokázali třemi góly odstoupit a připsat si tak úvodní turnajovou výhru.
     
    Konec zápasu.
     
    44:47
    Jedno z posledních zakončení z hole Davida Krčála nebylo přesné.
     
    44:02
    I ve vlastním oslabení jsou Pražané aktivnější a snaží se držet hru na dostřel branky Tobiase Trejbala.
     
    43:40
    Vyloučení v týmu Hlavní město Praha (Filip Topol – 2 min., podrážení).
     
    43:13
    Filip Nastoupil dokázal vypálit křižmo z levého kruhu na Tvrzníka, ten sice kotouč pokryl, ale neměl ho zcela pod kontrolou. Toho se snažili Ústečtí využít k dorážce.
     
    42:22
    Radoslav Cichoň se už napřahoval ke střele, kterou mu ovšem hned v jejím zárodku zblokoval Marek Malcovský.
     
    41:33
    Václav Raichl se zcela sám dostal až do útočného pásma. Zde mu ovšem cestu zkřížil Petr Labuzík, který ho také posléze dokázal obrat o puk a nasměrovat svůj tým do protiakce.
     
    40:58
    Pražané se museli vrátit k vlastní brance, kde se rychlým pohybem snaží narušovat jejich rozehrávku Číhař.
     
    39:42
    David Hrubý dokázal udržet kotouč, i přestože mu značně znepříjemňoval prostor před brankou Vojtěch Číhař. Pražský forvard už ale nedokázal vystřelit.
     
    39:05
    Hned natřikrát se Pražané pokusili dotlačit kotouč za Trejbalova záda. Ten poslední pokus z hole Artura Matějovského už ale gólman ústeckého výběru utnul přidržením kotouče na ledové ploše.
     
    38:35
    Pražští hokejisté si celkem v poklidu přihrávají ve vlastní obranné třetině.
     
    37:52
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané ještě více navyšují své vedení! Přihrávky zpoza ústecké branky využil v prostoru mezi kruhy DAVID HRUBÝ, který z první poslal kotouč do skuliny u pravé tyče Trejbalovy branky. Asistence: Matouš Kucharčík.
     
    37:20
    Nepříliš důrazné vyhození kotouče ze strany ústeckého výběru se doklouzalo až na zakázané uvolnění.
     
    36:30
    Ústeckým se podařilo zablokovat snahu svého soupeře o vystřelení mezi kruhy. Už ale ne vytěsnit Pražany ven z pásma, čímž musí být nadále ve střehu.
     
    35:40
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Na druhé straně se Pražané dostávají do trháku! Z vnitřní hranice levého kruhu prostřelil betony gólmana Trejbala přízemní střelou TOMÁŠ POLETÍN. Asistence: David Krčál.
     
    34:56
    Rychlá akce Ústeckých! Od levého mantinelu přes teč na modré se dostal z hranice brankoviště k zakončení Vojtěch Číhař. Gólman Pražanů ale zůstal ve střehu a sevřel kotouč mezi betony.
     
    34:26
    Kolem modré čáry se snaží s pukem na holi kličkovat Marek Peroutka. Cloní mu ale hned trojice bránících hráčů pražského výběru.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 18. Hendrych (Bednařík) – 10. Matějovský (Pšenička), 24. Poletín, 32. Krčál (Pšenička, Matějovský), 36. Poletín (Krčál), 38. Hrubý (Kucharčík)


    Ústecký kraj: Trejbal (Sklenička) – Hynek, Havlík, Pokorný, Winkelhöfer – Koky (C), Vaněk, Döring, Bednařík, Nastoupil, Čermák, Hendrych, Čihař (A), Raichl (A), Novák, Dostál, Peroutka, Malcovský.
    Trenér: Viktor Lukeš

    Hlavní město Praha: Tvrzník (Höhlig) – Cichoň, Malínek, Štefík, Labuzík, Pšenička, Houdek, Rachůnek – Poletín, Krčál (C), Matějovský, Kucharčík, Hlinka, Hrubý, Novotný, Halfar, Topol, Tichý.
    Trenér: Jiří Kročák

    Rozhodčí: Domský – Kurtin, Satran

    Diváci: 52
    thejrc.org