Třinec – Plzeň 0:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Litvínov – Kladno 2:5 (kon.)
Liberec – Motor ČB 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 3:0 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:6 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 30.01.2022, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:52
    Konečně sudí zdvihá pravici, Kelly Klíma prchal po levém křídle kupředu a Lukáš Krenželok mu visel na krku jak ozdoba na vánočním stromku, proti čemu nyní Roman Polák protestuje u sudích, to opravdu netuším. Proti jasnému faulu snad ne, tenhle zákrok viděli snad i v Pardubicích a to už je co říct.
     
    28:13
    Myslím, že se bude vylučovat, Kelly Klíma nyní povalil na led Petra Fridricha, který zbytečně dojel rozmíšku před klecí Mountfieldu. Oba kohouti schytají menší tresty za hrubost. Uvidíme hru ve čtyřech.
     
    25:53
    Mountfiled obehrává zadní mantinel, Lev a Orsava však napadali příliš agresivně. Jakub Lev už sedí na trestné lavici, fasuje trest na dvě minuty za sekání.
     
    15:01
    Lvi bojují o černou pryž za svatyní Vítkovic. Bude se vylučovat, Hradečtí si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici putuje Alexej Solovjov za sekání.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 27. R. Pilař (Koukal), 52. Nedomlel (Oksanen, Smoleňák), 57. Oksanen (Ščerbak)


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Kiviaho) – Jank, Blain, R. Pilař, F. Pavlík (A), Nedomlel, McCormack – Smoleňák (C), Cingel, Oksanen – Ščerbak, Lev (A), Orsava – Miškář, Lalancette, Jergl – Štohanzl, Koukal, Kelly Klíma – Kevin Klíma.
    Trenér: Tomáš Martinec.

    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Stezka) – A. Solovjov, R. Polák (C), Plášil, Jakub Stehlík, P. Koch, L. Kovář – L. Krenželok (A), J. Hruška (A), Lakatoš – R. Bondra, Flick, M. Kalus – Lednický, Marosz, Lindberg – Bernovský, Chlán, Fridrich.
    Trenér: Miloš Holaň.

    Rozhodčí: Lacina, Hejduk – Lederer, Gerát.

    Diváci: 1000 (omezená kapacita)
    thejrc.org