Liberecký kraj – Praha 5:2 (kon.) | Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 3:6 (kon.) | Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 5:4 (kon.)
Zlínský kraj – Středočeský kraj 2:8 (kon.) | Olomoucký kraj – Pardubický kraj 1:3 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 1:1 (kon.)
Praha – Kraj Vysočina 2:2 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:5 (kon.) | Liberecký kraj – Královéhradecký kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Zlínský kraj 9:4 (kon.) | Ústecký kraj – Olomoucký kraj 4:6 (kon.) | Středočeský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Pardubický kraj – Kraj Vysočina 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Jihomoravský kraj 4:1 (kon.)
konec
Jihočeský kraj
3:6 (1:2, 0:2, 2:2)
Karlovarský kraj
Pátek 21.01.2022, 09:00 • Zimní stadion, Děčín • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (10:27:54)
     
    Je konec! Karlovarský kraj dnes po zásluze poráží ten Jihočeský a bere do tabulky všechny body. Co se týče branek, byla poslední perioda tou nejbohatější a také nejvyrovnanější, jelikož oba celky se trefily dvakrát. Na straně Jihočechů to byli Vojtěch Beran a Vlastimil Blažek, na té karlovarské Vít Zahejský a Matěj Mikeš.
     
    Konec zápasu.
     
    44:06
    Vyloučení v týmu Jihočeský kraj (Vojtěch Beran – 2 min., sekání).
     
    44:00
    Minuta do konce duelu!
     
    43:26
    Jeden z karlovarských hráčů se hnal po levé straně k zakončení, ale podjela mu brusle bez přičinění soupeřů. Ani tak nedokázali Jihočeši získat touš.
     
    42:49
    Naopak Karlovarský kraj mohl klidně přidat ještě jednu branku. Skvělým zákrokem se ale prezentoval Humhal, který se natáhl a zamezil puku v cestě do branky!
     
    42:17
    Jihočeští hokejisté se sice ještě snaží něco vymyslet, ale času už na to moc nemají.
     
    41:25
    Vojtěch Beran se snažil projít individuální akcí až k brance. Jeho snaha sice nebyla vůbec špatná, jenže jeho akce skončila na posledním soupeři.
     
    40:59
    Hráči v červených dresech se však ženou do další akce, která tentokrát neskončila střelou na branku.
     
    40:30
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Přesto se hokejisté v bílých dresech prosazují! VLASTIMIL BLAŽEK byl připravený u levé tyče, kam se k němu odrazil puk. Jihočeskému hráči následně stačil puk zvednout pod tyčku a mohl se jít radovat ze vstřelené branky. Asistence: Vojtěch Beran a Filip Blažek.
     
    40:01
    Jenže jihočeské přesilové hry dnes nejsou doménou... Naopak se jim při nich moc nedaří.
     
    39:25
    Vyloučení v týmu Karlovarský kraj (Matěj Mikeš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:50
    Dobře to nyní myslel jeden z hráčů v červených dresech, který si chtěl z první dát kotouč na střed. Puk mu ale sjel, a tak musí vymyslet jinou cestu.
     
    38:06
    Ondřej Bednář pálil od modré, ale střela mu úplně nesedla. Jeho pokus se tak zastavil o jednoho z hráčů před brankou a o touš je nyní k vidění souboj.
     
    37:40
    Každopádně ani tato branka už nám na výsledku utkání nejspíše nic nezmění. Karlovarský kraj je herně lepší a v pohodě si hlídá čtyřgólový náskok.
     
    36:29
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Jenže během čtrnácti sekund zde máme druhý gól, tentokrát se po dlouhé době prosazují Jihočeši! Vlastimil Blažek posunul puk na střed hřiště, kde byl VOJTĚCH BERAN, který překonal dobře chytajícího Psohlavce. Asistence: Vlastimil Blažek a Filip Kinter.
     
    36:15
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Jenže převaha hokejistů v červených dresech se nakonec ukazuje i gólově, je to šestá branka v jihočeské síti! Šilhan posunul puk na MATĚJE MIKEŠE, který jen prohlubuje ztrátu Jihočechů. Asistence: Šimon Šilhan.
     
    35:46
    Karlovarský kraj měl ovšem další dvě dobré šance! Jednou jsme ale viděli nepřesnou přihrávku, následně sklapl své betony včas gólman Humhal.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 8. Kinter (Blažek), 37. Beran (Blažek, Kinter), 41. V. Blažek (Beran, F. Blažek) – 3. Šilhan (Kožík), 14. Jílek, 19. Peksa (Zahejský, Poizl), 21. Zahejský (Kříž), 31. Zahejský (Poizl), 37. Mikše (Šilhan)


    Jihočeský kraj: Humhal (21. Klimeš) – Kratochvíl, Šrámek, Céza, Jaroš, Matějka, F. Blažek, Bačo (C) – Hečko, Hlavín, Vlna, Pánek, Pytlík, V. Blažek (A), Rizák, Nečas, Kinter, Beran.
    Trenér: Jiří Hanzal.

    Karlovarský kraj: Psohlavec (M. Kříž) – Š. Kříž, Nešvera, Bednář, Jílek – Mikeš (A), Šilhan (C), Zahejský, Bálek, Kořík, Dobřemysl, Kirschner, Poizl (A), Valuš, Zolnaj, Peksa.
    Trenér: David Šalamoun.

    Rozhodčí: Cabák – Danylec, Cícha
    thejrc.org