Liberecký kraj – Praha 5:2 (kon.) | Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 3:6 (kon.) | Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 5:4 (kon.)
Zlínský kraj – Středočeský kraj 2:8 (kon.) | Olomoucký kraj – Pardubický kraj 1:3 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 1:1 (kon.)
Praha – Kraj Vysočina 2:2 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:5 (kon.) | Liberecký kraj – Královéhradecký kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Zlínský kraj 9:4 (kon.) | Ústecký kraj – Olomoucký kraj 4:6 (kon.) | Středočeský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Pardubický kraj – Kraj Vysočina 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Jihomoravský kraj 4:1 (kon.)
konec
Jihočeský kraj
9:4 (3:1, 3:0, 3:3)
Zlínský kraj
Pátek 21.01.2022, 16:00Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    Třetí třetina byla na góly nejbohatší, ale pětibrankový rozdíl, s kterým končilo druhé dějství, zůstává. Zlínský kraj totiž tentokrát na každou ze tří jihočeských branek dokázal odpovědět, k výraznějšímu snížení soupeřova náskoku už se však nedostal. (17:50:40)
     
    Konec zápasu.
     
    44:41
    Utkání už se víceméně dohrává. V útočném pásmu se však drží Zlínský kraj.
     
    42:37
    Zlínský kraj právě vstřelil branku!
    Také na tuto branku Jihočechů Zlínský kraj pohotově odpovídá. ŠIMON PLÁŇAVA jel na Klimeše úplně sám. Nejprve gólmana rozpohyboval a následně i překonal střelou mezi betony. Asistence: Kamil Večerka.
     
    42:07
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH BERAN sebral kotouč hned po buly ve středním pásmu, obešel obránce Zlínského kraje a od pravé tyče zakončil k lapačce soupeřova brankáře. Asistence: Vlastimil Blažek.
     
    41:58
    Na hranici útočného pásma zůstal ležet jeden z jihočeských obránců, který se za pomoci spoluhráči těžce zvedá z ledu. Snad bude v pořádku.
     
    41:50
    Zlínský kraj se do útočného pásma probojoval, výrazněji však Klimešovu branku neohrozil. Jihočeši se po minutě, kterou strávili pod tlakem soupeře, osvobozují vyvezením puku mezi modré čáry.
     
    40:36
    Při hře pět na pět se do útočného pásma nastěhovali Jihočeši. Šrámkovu střelu od modré vyrazil Šimšálek do rohu kluziště, kde se kotouče chopili jeho spoluhráči, kteří se teď snaží o rozehrávku.
     
    40:18
    Zpět ve hře už je také Večerka. Série vyloučení na obou stranách neměla na podobu skóre žádný vliv.
     
    39:41
    Jihočeský kraj hraje v plném počtu. Začíná jeho zkrácená přesilovka.
     
    39:24
    Beran je zpět na ledě a ihned se zapojuje do kombinace. Zlínští obránci jej však z trestné lavice nenechali odjet daleko a Beran tak o puk přišel na levém kruhu útočného pásma.
     
    39:07
    Hráči Zlínského kraje se natlačili před Klimešovo brankoviště. Nepříjemné zakončení od pravé tyče má jihočeský brankář pod kontrolou a puk přikrývá lapačkou.
     
    38:18
    Na trestnou lavici ovšem putuje i Večerka, a to za krosček. Zlínský kraj bude hrát ve čtyřech, Jihočeský ve třech.
     
    37:57
    Zlínský kraj má stejně jako v první třetině k dispozici přesilovou hru pět na tři. V ní drží soupeře pod tlakem.
     
    37:41
    Vyloučení v týmu Jihočeský kraj (Kratochvíl – 2 min., krosček).
     
    37:24
    Vyloučení v týmu Jihočeský kraj (Beran – 2 min., napadení).
     
    37:12
    Zlínský kraj právě vstřelil branku!
    Zlínský kraj také reaguje gólem. VOJTĚCH MAJÍČEK byl v mezikruží v nevýhodné pozici, ale i přesto dokázal sebrat kotouč a po ledě jej poslat za nic netušícího gólmana. Asistence: Tadeáš Schmied.
     
    36:46
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Jihočeši ze své kombinace a tlaku nepolevili, což přineslo jejich osmou branku. Z pravého kruhu kompletuje hattrick MARTIN HEČKO. Asistence: Jan Hlavín, Dominik Nečas.
     
    36:40
    Další branka Jihočeského kraje je na spadnutí. Hlavínovu střelu vytěsnil Šimšálek před sebe, Šrámkova rána od modré se otřela o horní tyč a končí za brankou.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 3. Beran, 9. Blažek V., 12. Kinter (Beran), 20. Pánek (Blažek V., Beran), 28. Hečko (Hlavín, Blažek F.), 29. Rizák (Céza, Blažek V.), 33. Hečko, 37. Hečko (Hlavín, Nečas), 43. Beran (Blažek V.) – 11. Dobeš (Nesrsta), 36. Kos (Večerka, Schmied), 38. Majíček (Schmied), 43. Pláňava (Večerka)


    Jihočeský kraj: Klimeš (Huhmal) – Kratochvíl, Šrámek, Céza, Jaroš, Matějka, F. Blažek, Bačo (C) – Hečko, Hlavín, Vlna, Pánek, Pytlík, V. Blažek (A), Rizák, Nečas, Kinter, Beran (A).
    Trenér: Jiří Hanzal

    Zlínský kraj: Šimšálek (Kaděra) – Schmied, Mikel (C), Mořkovský, Řimák (A), Sadílek (A), Wasserbauer, Dobeš – Majíček, Běták, Miklas, Kos, Nesrsta, Paták, Pláňava, Valášek, Večerka.
    Trenér: Richard Šebestů

    Rozhodčí: Cabák – Michajličenko, Janda
    thejrc.org