Jihlava – Přerov 2:4 (kon.) | Kolín – Sokolov 5:3 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
5:3 (0:2, 2:0, 3:1)
HC Baník Sokolov
Pondělí 21.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Kolín. • Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    Hosté to zkusí bez brankáře!
     
    54:02
    Hosté se ale okamžitě usadili v pásmu a zatlačili Kolín ve svém pásmu. V obrovské šanci se zjevil Jurčík, ale gólman Kuzněcov ramenem vyrazil puk!
    53:13 Lukáš KREJČÍK - 5:3
     
    53:13
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Prozatím se přesilovka hostům ale absolutně nevydařila. Po pravém křídle totiž najel do pásma LUKÁŠ KREJČÍK, jenž si následně poradil i s brankářem poté, co si hodil kotouč na střed. Bez asistence.
     
    52:38
    Obrovská šance platí! Ale nakonec na straně Kolína! Po střele Pohla, kterou zblokoval, se hnal do úniku Štohanzl, ale ten proti Beranovi neuspěl. Velká škoda pro domácí, ti mohli odskočit. Ale dobrý zákrok Berana.
     
    52:04
    Jenže pak následně tlak svého týmu také Jan Veselý ukončuje. Dostává totiž dvě minuty za krosček před brankou. Velká šance na srovnání.
    48:59 Zdeněk ČÁP - 4:3
     
    48:59
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí si berou své vedení zpět! Autorem branky je ZDENĚK ČÁP, který dostal puk na modrou čáru a následně nic velkého nevymýšlel. A vypálil. No a propálil i brankáře Berana. Asistence: Zdeněk Král, Jan Veselý..
     
    48:17
    Ale velká šance na další zvrat! Kolín po faulu Rulíka čeká přesilovka. Obránce Sokolova dostává dvě minuty za podrážení.
    47:54 Jan POHL - 3:3
     
    47:54
    Baník právě vstřelil branku!
    Ale vedení tedy moc dlouho domácím nevydrželo! Po chybě v obranném pásmu se objevil volný prostor před zadákem JANEM POHLEM, který propálil brankáře Kuzněcova. A máme tak opět srovnáno. Asistence: Jaromír Kverka a Ondřej Jurčík.
    46:43 David ŠAFRÁNEK - 3:2
     
    46:43
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Velký obrat?! Za domácí brankou zariskoval Kuzněcov, ale Vrhel jeho chybu nepotrestal, a tak se hnal dopředu Veselý! Jeho pokus ještě brankou neskončil. Z následné dorážky se prosadil DAVID ŠAFRÁNEK. Asistence: Jan Veselý, Zdeněk Král.
     
    46:24
    Ve velké šanci se zjevil Král, ale jeho střelu z voleje vytěsnil Beran! Vynikající zákrok!
     
    45:32
    Obrovská šance a opět výborný zákrok Berana! Ouřada obkroužil branku, následně se kotouč odrazil k Sílovi, ale ten bekhendem nepřekonal brankáře hostů. Ten se dokázal kvalitně přesunout. Kolín ale tlačí!
     
    42:52
    Opět se Jurčík objevil mezi kruhy! A opět neuspěl, tentokráte ho vychytal Kuzněcov! O ostatní se postarala defenzíva Kozlů.
     
    40:18
    Do útoku vyrazili hned hosté a mohla z toho být branka! Jurčík se zjevil sám před gólmanem, ale trestuhodně minul!
     
    38:23
    Brankář Beran se teď plácal v brankovišti jako ryba na suchu! Ale Kolínští branku vstřelit nedokázali, i když Niko byl celkem blízko!
     
    37:59
    A přesilovku si zahraje také Kolín, velezkušený Novák dostává dvě minuty za podrážení. To když za brankou strčil hůl pod nohy Krále.
     
    36:16
    To byla pěkná myšlenka! Přibyl hledal z levého křídle někoho ze spoluhráčů na zadní tyči. Ale Kuzněcov se dokázal rychle přesunout!
     
    34:45
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín (René Piegl – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
     
    31:58
    A domácí jdou navíc do přesilovky, Klejna dostává dvě minuty za podrážení.
    31:40 Lukáš PAJER - 2:2
     
    31:40
    Kozlové právě vstřelili branku!
    No ale teď si brankář Beran vybral slabší chvilku a domácí srovnávají! O branku se postaral Matěj Pinkas, jenž nahodil kotouč od levého mantinelu. Jeho střelu ještě tečoval LUKÁŠ PAJER, který následně samou radostí upadl. Začínáme znovu. Asistence: Matěj Pinkas, Patrik Miškář.
     
    27:27
    Kolínský zimák se zlobí, ale to je tak jediné, co mu zbývá. Přísné dvě minuty dostává Čáp. Za podrážení.
    26:43 Ján NIKO - 1:2
     
    26:43
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Velká erupce radosti v Kolíně, domácí se vrací do zápasu. Prakticky totožně jako před chvílí vypálil JÁN NIKO, jehož střela zasáhla cíl. Beran na puk neviděl ideálně. Velmi dobrou práci odvedl Martin Štohanzl, který vyhrál buly. Asistence: Martin Štohanzl.
     
    24:51
    Pajer se málem hnal do úniku, ale kotouč mu trošku uskočil, a tak se tenhle mladíček pokusil nahrát před bránu. Nakonec puk doputoval až k Čápovi, ale jeho střelu blokuje někdo z hostů před bráno!
     
    24:14
    Ale teď už Jurčík překonal brankáře! Jenže z pravé strany nastřelil tyč!
     
    20:53
    Zajímavá možnost hostů! Pohl najížděl se spoluhráči do přečíslení a nahrávkou hledal dobře před brankou jednoho z nich. Ale mezitím Kuzněcov vykopl branku, takže se přerušuje hra.
     
    17:34
    První vyloučení dnešního zápasu je tady, trest na dvě minuty dostává Rohan. A to za držení.
    13:31 Ondřej JURČÍK - 0:2
     
    13:31
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení o dvě branky! Nahození ONDŘEJE JURČÍKA totiž zřejmě gólman Kuzněcov neviděl, a tak skončilo až za jeho zády. Kolín čeká dneska těžká šichta.. Asistence: Jaromír Kverka.
     
    12:55
    Obrovská možnost na srovnání! Nejprve Šafránek našel v dobré pozici Piegla, ale ten nepropálil blokující beky, následně právě Piegl našel Šafránka. Ale ten nedokázal prostřelit gólmana, který se výborně přesunul!
     
    10:59
    Do brejku se hnali Sklenář a Veselý, přičemž druhý jmenovaný se při zakončení srazil s brankářem Beranem, který zůstal chvíli otřesený na ledě. Nicméně bude pokračovat, takže je zřejmě v pořádku. Tak snad.
     
    07:53
    Dobrou nahrávku do jízdy dostal domácí Šafránek, ale ten svou střelou nepřekonal Berana. Sokolovský gólman předvedl výborný reflexivní zákrok.
    05:30 Jaromír KVERKA - 0:1
     
    05:30
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! V dobré pozici ve slotu se totiž ocitnul Pohl, který však trefil pouze beton Kuzněcova, ten však puk vyrazil přímo na hůl JAROMÍRA KVERKY, který neměl problém dorazit. Asistence: Jan Pohl.
     
    00:17
    Jenže z toho nic nebylo a na druhé straně mohli jít do vedení domácí. Šafránek našel v ideální pozici Kuklu, ale ten pouze nechal vyniknout brankáře Berana.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 27. Niko (Štohanzl), 32. Pajer (Pinkas, Miškář), 47. David Šafránek (Jan Veselý, Z. Král), 49. Čáp (Z. Král, Jan Veselý), 54. L. Krejčík – 6. Kverka (J. Pohl), 14. Jurčík (Kverka), 48. J. Pohl (Kverka, Jurčík)


    SC Marimex Kolín: G. Kuzněcov (Sajdl) – Kukla, Piegl, Niko, Pinkas, V. Čížek (A), Čáp, Zorko – Z. Král (A), David Šafránek, Jankovský – Jan Veselý, Miškář, J. Sklenář – Ouřada, Štohanzl, L. Krejčík (C) – Pajer, Morong, Síla.
    Trenér: Jan Šťastný.

    HC Baník Sokolov: A. Beran (Pitoňák) – A. Rulík, J. Pohl, Kadeřávek, J. Novák, Klejna, Vodička, Seemann – D. Přibyl, Kverka (A), Jurčík (A) – Tomi, Hašek, Vracovský – M. Sloboda, Vrhel, T. Jandus – Prošek, T. Rohan (C), V. Bílek.
    Trenér: Martin Štrba.

    Rozhodčí: Pilný, Micka – Hnát, Blažek.

    Diváci: 964.
    ocianews.com