Ústí n/L – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Šumperk – Třebíč 0:1 (kon.) | Sokolov – Slavia 7:6 (po pr.)
Prostějov – Litoměřice 6:8 (kon.) | Havířov – Přerov 0:2 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 1:0 (kon.)
Benátky n/J – Vsetín 2:8 (kon.) | Kolín – Jihlava 2:5 (kon.) | Šumperk – Kadaň 5:0 (kont.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 26.02.2022, 17:00 • Škoda Aréna, Šumperk • Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Vojtěch Střondala trefil v samostatném úniku tyč prázdné šumperské branky! Osud tohoto utkání je ale zřejmě daný.
     
    54:03
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Ladislav Bittner – 2 min., podrážení).
     
    51:29
    Další obrovská šance Šumperka na vyrovnání skóre byla nevyužita! Kratochvíl dostal parádní přihrávku k levému kruhu útočného pásma, vynikající Pavel Jekel je ale stále proti inkasování.
     
    51:00
    Martin Pěnčík dobře podpořil útočnou akci z levého křídla, načež se dostal ke kotouči a vyslal nebezpečnou střelu. Pavel Jekel ale oproti první třetině hodně zjistil ve svých zákrocích a i nyní zneškodnil toto nebezpečí!
     
    46:16
    Obrovskou šanci měli nyní hráči Horácké Slavie! Michal Vodný se dostal do příležitosti na pravém křídle, kdy se ještě dokázal položit na led Mokryho, následně ale kotouč z jeho hole nezamířil mezi tyče domácí svatyně!
     
    38:58
    Ludvík Rutar měl nyní asi největší šanci na vyrovnání stavu ve druhé třetině! Z levého křídla se dostal ke střele, kterou ještě mohl dorazit po vynikajícím zákroku Jekela, v čemž mu ale zabránil Bittner.
     
    37:00
    Vojtěch Mokry před chvílí předvedl vynikající zákrok koncem betonu, kterým zneškodnil střelu Střondaly. Meluzín se poté taktéž dostal do šance, která ale nebyla tak ohrožující.
     
    34:23
    Nedvídek se nyní dostal do zajímavé šance k ohrožení Mokryho svatyně! Šumperský brankář vyrazil střelu k dojíždějícímu Gajarskému, ani ten ale nedokázal dostat kotouč za jeho záda.
     
    31:23
    Před pár sekundami tvrdě vystřelil domácí Daniel Vachutka, který mířil kotouč do horní části Jekelovy svatyně. Hostující brankář sice střelu zneškodnil, nicméně neudržel kotouč.
     
    25:58
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Dominik Sklenář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:28
    Hostující Furch se dostal do dobré šance na pravém křídle, načež jeho střela se odrazila od betonu Mokryho přímo ke Šťovíčkovi. Ten ale ani dorážkou nepřekonal domácího strážce!
     
    17:41
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Zukal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:58
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Ludvík Rutar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:00
    Tomáš Drtil se nyní opřel do rány od modré čáry, která rozhodně mohla bolet hostujícího brankáře! Jak jsem ale naznačil, Jekel byl dobře postavený a střelu zneškodnil.
     
    09:30
    Petr Kratochvíl mohl vyrovnat i ve vlastním oslabení! Nedvídek ztratil kotouč v útočném pásmu, načež se domácí útočník první formace dostal do úniku jeden na jednoho. Jeho rána po nejistém zákroku Jekela, pouze o malý kousek minula levou stranu branky!
     
    07:49
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Aleš Furch – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:55
    Okamžitě po inkasované brance Šumperka mohlo být srovnáno! Martin Pěnčík se opřel do rány od modré čáry, načež se kotouč hlasitě otřel o tyč hostující svatyně.
    05:39 Jan MLČÁK - 0:1
     
    05:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    No, tak tohle je celkem nečekaný vývoj první třetiny! JAN MLČÁK dostal v obranném pásmu příliš prostoru a po pohledné otočce a ne příliš tvrdé střele nachytal Mokryho u pravé tyče. Asistence: Zabloudil.
     
    04:43
    Opět úřaduje vynikající Vojtěch Mokry! Hostující Střondala vyslal první projektil na branku Šumperka, následně se ještě pokoušel dorážet Meluzín. Ani jednou však puk za zády gólmana neskončil.
    Marken.cz

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 6. Mlčák (M. Zabloudil)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (R. Běhula) – Drtil (A), Pěnčík, Hrachovský, L. Rutar, Řezáč, Březák – Žálčík (A), D. Kindl (C), P. Kratochvíl – Kohút, Vildumetz, Vachutka – Šuhaj, Šilhavý, A. Furch – Spratek, Macuh, Antoníček – Scheuter.
    Trenér: Martin Janeček

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Hunkes (A), Mlčák, M. Furch, L. Forman, Tureček, Poizl, Zukal – Psota, L. Bittner (C), Šťovíček – Střondala, Vodný (A), Meluzín – Gajarský, Nedvídek, Krliš – D. Sklenář, D. Michálek, M. Zabloudil.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Wagner, Svoboda – Měkýš, Vašíček
    thejrc.org