Klatovy – Řisuty 7:6 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 8:5 (kon.) | Hronov – Letňany 3:2 (kon.)
konec
HC WIKOV Hronov
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Letci Letňany
Pondělí 14.02.2022, 18:00 • Zimní stadion, Hronov • 2. liga skupina Sever (ČR) • 33. kolo
Partner:
     
    58:35
    Hronov právě vstřelil branku!
    Nutno zmínit, že svých předešlých slov bych mohl litovat! WIKOV se dostává pětaosmdesát sekund před koncem základní hrací doby do vedení! Opět u toho byl Jakub Heligr, který akci rozjel a ještě předal instrukce VITALYMU LEBEDKINOVI, jenž zapomenul na všechny zahozené šance a poslal své mužstvo do brankového trháku 3-2! Asistence: Jakub Heligr, Ivan Nazarov.
     
    47:14
    Letňany právě vstřelily branku!
    Zápletka pro dnešní utkání je zřejmě na světě, protože hosté srovnávají účet skóre. Kryštof Hrala se činil náramnou kličkou v útočném pásmu, odkud ještě vylepšil pozici pro JANA SMOLU, jenž byl z levé strany absolutně nekompromisní 2-2! Asistence: Kryštof Hrala.
     
    42:40
    Hronov právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Po rychlém výpadu do útočného pásma se na puk dostal šikovný Heligr, který ještě vylepšil pozici pro svého spoluhráče JIŘÍHO BUCKA. Ten se nakonec dokázal trefit s přehledem pod horní tyč 2-1! Asistence: Jakub Heligr, Filip Moník.
     
    39:58
    Hronov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné se stává skutečností. Domácí hráči Hronova dokázali skóre vyrovnat přesně dvě sekundy před koncem druhé periody! Po ose Kozák-Moník se dostal k puk ke zcela nehlídanému DOMINIKU MATOUŠOVI, jenž zamířil přesně do nekryté sítě soupeře 1-1! Asistence: Martin Kozák, Filip Moník.
     
    13:00
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté se přeci jen ujímají vedení! Po přihrávce od Hlaváče se dostal ke střele JIŘÍ HOZÁK, který přesně překonal brankáře Adama Pavlíčka 0-1! Asistence: Jan Hlaváč.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 40. Matouš (Kozák, Moník), 43. Bucek (Heligr, Moník), 59. Lebedkin (Heligr, Nazarov) – 13. Hlaváč (Hozák), 48. Smola (Hrala)


    HC WIKOV Hronov: Pavlíček (Pluháček) – Heligr, Suk, Mikulec, Degtěrev, Exner (C), Romanov – Jirků, Lebedkin, Moník – Nazarov, Janda, Bucek – Teuber, Lavrenov, Kozák (A) – Matouš (A)
    Trenér: Martin Táborský

    HC Letci Letňany: Kopřiva (Zeithaml) – Chalupa, Straka, Zedek, Šáňa, Fiala – Řepík, Vacín, Turek – Staněk, Wojnar, Pejchal – Hlaváč (A), Hozák (C), Hrala – Smola, Kastner, Arnošt (A) – Hasil
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Rozhodčí: Glanc – Hradil, Dědek
    thejrc.org