Klatovy – Řisuty 7:6 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 8:5 (kon.) | Hronov – Letňany 3:2 (kon.)
konec
HC WIKOV Hronov
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Letci Letňany
Pondělí 14.02.2022, 18:00 • Zimní stadion, Hronov • 2. liga skupina Sever (ČR) • 33. kolo
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne vše. S přáním pěkného zbytku dnešního večera při mnoho sportovních přenosech, se s Vámi loučí Adam Sedlák. Napočtenou do dalšího střetnutí! (20:21:48)
     
    Dnešní utkání je u konce! Po skvělé hře, a to především v poslední periodě, se nakonec mohou radovat domácí, kteří berou další klíčové tři body! První perioda je u konce, a nutno si říci, že moc pohledný hokej jsme tedy opravdu neviděli. I tak byla k mání alespoň jedna branka, o kterou se postaral z početní výhody hostí kapitán Jiří Hozák. Většina druhé části se nesla spíše v obranném duchu, kdy se na tento styl zaměřili především hostující hráči. Nicméně ani to se jim zcela nevyplatilo, jelikož přesně dvě sekundy před koncem třetiny se prosadil domácí Dominik Matouš, který tak srovnal skóre dnešního střetnutí. Letci si za to ale opravdu můžou jen sami, jelikož se dopustili několika zbytečných faulů. Poslední část byla bezpodmínečně nejzajímavější. Dokázal ji otevřít vedoucí brankou Jiří Bucek, na kterého s vyrovnáním ale navázal Jan Smola. Nicméně výběr Martina Táborského posléze přebral iniciativu a zaslouženě vsítil pětaosmdesát sekund před koncem vítězný gól. O něj se zasloužil Rus Vitaly Lebedkin. Konečný stav utkání 3:2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Ani obrovská píle za vyrovnáním od hostí nestačí! Kapitán Hronova Exner totiž drží puk za svou brankou a lze vidět, že stále nikam nespěchá. O vítězi je tedy více než pravděpodobně rozhodnuto!
     
    59:39
    Domácí příznivci ještě zůstanou ve stresu, protože kapitán Hozák se prezentoval úmyslným ofsajdem, a proto se těžiště hry přesune právě do obranného pásma místního celku. Nachystaná šestice hostí se ještě bude snažit něco kloudného vymyslet.
     
    59:28
    Miroslav Kopřiva je na střídačce! Letci to přeci jen ještě zkoušejí v šesti hráčích!
     
    59:11
    Hosté se sice snaží ještě nějak zvrátit výsledek na svou stranu, ovšem to se jim zatím nedaří. Jejich sok se totiž příjemně drží při moci ve vlastním útočném pásmu.
     
    58:35
    Hronov právě vstřelil branku!
    Nutno zmínit, že svých předešlých slov bych mohl litovat! WIKOV se dostává pětaosmdesát sekund před koncem základní hrací doby do vedení! Opět u toho byl Jakub Heligr, který akci rozjel a ještě předal instrukce VITALYMU LEBEDKINOVI, jenž zapomenul na všechny zahozené šance a poslal své mužstvo do brankového trháku 3-2! Asistence: Jakub Heligr, Ivan Nazarov.
     
    57:54
    Ani dvojnásobná přesilovka zatím neznamená pro domácí úspěch. I přes velký tlak v útočném pásmu se totiž nedokáží dostat k nějaké větší šanci.
     
    57:24
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Kopřiva – 2 min., hrubost).
     
    57:18
    Ve velmi dobré pozici se objevil domácí Romanov, jenž ale z hranice mezikruží nastřelil pouze nachystaný beton brankáře Miroslava Kopřivy.
     
    56:45
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Kastner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:30
    Lze poznat, že celky si začínají dávat velký pozor na zbytečné chyby. Soudit tak je nutno především díky trochu ustrašenému projevu při vlastní rozehrávce.
     
    55:56
    Adam Pavlíček schoval puk do své lapačky a přerušuje hru poté, co bylo zřejmé, že jeho spoluhráči potřebují vystřídat.
     
    55:05
    Domácí v plném počtu.
     
    54:29
    Pěknou kombinaci předvedl Hozák s Kastnerem, ale druhý zmíněný nakonec dokázal svou střelou zamířit pouze do clonícího Nazarova.
     
    53:55
    Hosté aktuálně drží svého soupeře pod obrovským tlakem, ale prozatím žádná střela nám nedokázala nabídnout brankové parametry.
     
    53:05
    Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov (Moník – 2 min., držení).
     
    52:35
    Hosté jsou stále v držení při útočném pásmu, jelikož jim jejich soupeř výrazně nestíhá v osobních soubojích. Toho by tedy určitě mohli do dalších minut využít.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 40. Matouš (Kozák, Moník), 43. Bucek (Heligr, Moník), 59. Lebedkin (Heligr, Nazarov) – 13. Hlaváč (Hozák), 48. Smola (Hrala)


    HC WIKOV Hronov: Pavlíček (Pluháček) – Heligr, Suk, Mikulec, Degtěrev, Exner (C), Romanov – Jirků, Lebedkin, Moník – Nazarov, Janda, Bucek – Teuber, Lavrenov, Kozák (A) – Matouš (A)
    Trenér: Martin Táborský

    HC Letci Letňany: Kopřiva (Zeithaml) – Chalupa, Straka, Zedek, Šáňa, Fiala – Řepík, Vacín, Turek – Staněk, Wojnar, Pejchal – Hlaváč (A), Hozák (C), Hrala – Smola, Kastner, Arnošt (A) – Hasil
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Rozhodčí: Glanc – Hradil, Dědek
    bahis siteleri