Val. Meziříčí – Žďár n/S 7:2 (kon.) | Cheb – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | Příbram – Kobra 4:3 (2:1 po s.n.)
Opava – SHK Hodonín 1:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Letňany 4:3 (3:1 po s.n.) | Vel. Meziříčí – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Nová Paka 7:2 (kon.) | Řisuty – Tábor 1:9 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
7:2 (2:0, 2:1, 3:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 22.01.2022, 15:30 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:14
    Famózní Sachr potvrzuje již pravděpodobné vítězství Valachů dalším skvělým zákrokem! Neuvěřitelný přesun a zákrok lapačkou dává stopku jakémukoliv možnému dramatu do konce utkání.
     
    55:53
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Demolice Valachů pokračuje! Finsterle velmi rychle ujel po pravé straně a skvěle našel před brankou JAKUBA APOLENÁŘE, který potvrdil svůj střelecký instinkt a dopravil puk za záda Slámy. Asistence: Lukáš Finsterle.
     
    52:09
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Valaši stejně jako včera dosahují šesti branek za jedno utkání! TOMÁŠ ANDRIS si z ostrého úhlu našel odražený kotouč a dorazil jej z bezprostřední blízkosti do branky soupeře. Asistence: Tomáš Holiš a Lukáš Finsterle.
     
    50:58
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    JAKUB POŘICKÝ ale bleskově po přechodu modré čáry využívá přesilovku Bobrů! I díky svému důrazu nakonec protlačil puk za záda Slámy a vrací svému týmu tříbrankový náskok. Asistence: David Kozubík a David Vosátko.
     
    49:12
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Váňa – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:35
    Žďár právě vstřelil branku!
    Zbytečná chyba obrany Valachů a je tu snížení jejich náskoku! DAVID ČERMÁK dostal rychlou přihrávku od Bureše od mantinelu a schovanou střelou z mezikruží propálil brankáře Sachra. Asistence: Lukáš Bureš a Jan Wasserbauer.
     
    46:06
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Váňa – 2 min., napadení).
     
    43:20
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Apolenář – 2 min., podrážení).
     
    37:22
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    STANISLAV BÁCHOR jen pár sekund po posledním gólu navyšuje vedení Valachů! Střela obránce Valachů propadla brankáři Slámovi mezi betony a doklouzala se až za brankovou čáru. Tenhle gól jde jednoznačně za brankářem Plamenů. Asistence: David Dobša a David Vosátko.
     
    37:09
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři si v signalizované výhodě berou dvoubrankové vedení zpět! Gabrhelík nastřelil puk od mantinelu a JAKUB APOLENÁŘ si jej našel v brankovišti, aby jej bleskově dorazil do prázdné branky. Asistence: Ondřej Gabrhelík a Jakub Pořický.
     
    34:28
    Žďár právě vstřelil branku!
    Nádherná rána pod horní tyč od JANA WASSERBAUERA snižuje náskok Bobrů na jedinou branku! Útočník Valachů zůstal před brankou nikým nebráněn a nekompromisně zavěsil za bezmocného Sachra. Asistence: David Váňa.
     
    31:25
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Ďurkáč – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:01
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Bachánek – 2 min., hákování).
     
    18:30
    Velké zmatky ve Slámově brankovišti! Bobři se dostali k několika dorážkám, přes skladbu těl v brance Plamenů se ale Valachům nepodařilo propálit kotouč do branky soupeře.
     
    16:38
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Gól Valachů prakticky z čistého nebe. Střela TOMÁŠE ANDRISE z prostoru pro vhazování na zadní tyč překvapila brankáře Slámu natolik, že proti nestihl včas zasáhnout a nyní může pouze lovit puk ze své svatyně. Asistence: Lukáš Finsterle a Tomáš Hanák.
     
    15:58
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Pleva – 2 min., sekání).
     
    09:45
    Sachr se blýskl v rychlém kontru famózním zákrokem lapačkou! David Čermák provedl vzornou kličku a už to vypadalo, že puk míří za záda brankáře Valachů, na poslední chvíli ale švihl lapačkou a schoval černý projektil do své moci.
     
    02:41
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    A útočník Valachů z celé situace těží první gól utkání! FILIP WEINTRITT se protáhl okolo obou obránců Plamenů a jeho schovaná střela zapadla až za Slámova záda. Bez asistence.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 3. Weintritt, 17. Andris (Finsterle, Hanák), 38. Apolenář (Gabrhelík, Pořický), 38. Báchor (Dobša, Vosátko), 51. Pořický (Kozubík, Vosátko), 53. Andris (Holiš, Finsterle), 56. Apolenář (Finsterle) – 35. Wasserbauer (Váňa), 49. D. Čermák (Bureš, Wasserbauer)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Sachr (Slovák) – Báchor (A), Vosátko, Ďurkáč, Hanák, Holiš, Gabrhelík – Kozubík, Bachánek, Dobša – Finsterle, Andris, Apolenář – Kuchařík, Pořický (C), Weintritt – Vavřík, D. Stodůlka.

    Trenér: Lukáš Plšek

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Čáp) – Macek, Pleva (C), Lojek, J. Čermák, Váňa, Půža – Wasserbauer, Adam, Malenovský, D. Čermák, Jicha, Chlubna, Gregar, Bureš (A), Procházka.

    Trenér: Martin Sobotka

    Rozhodčí: Kohoutek – Lukš, Novotný.
    thejrc.org