Pardubický kraj – Ústecký kraj 0:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:1 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 4:5 (kon.)
Zlínský kraj – Karlovarský kraj 4:2 (kon.) | Olomoucký kraj – Liberecký kraj 0:10 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.)
Ústecký kraj – Kraj Vysočina 3:5 (kon.) | Středočeský kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Praha – Pardubický kraj 4:0 (kon.)
Karlovarský kraj – Plzeňský kraj 3:5 (kon.) | Královéhradecký kraj – Olomoucký kraj 5:3 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Kraj Vysočina – Liberecký kraj 1:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
konec
Zlínský kraj
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Karlovarský kraj
Sobota 22.01.2022, 10:45Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    Konec zápasu. (12:24:49)
     
    44:53
    Závěr utkání je vyhrocenější, než by se mohlo očekávat. Mořkovský totiž po střetu zůstal ležet na pravém kruhu obranného pásma a drží se za levé koleno. Jeho spoluhráči si to jdou se soupeřem vyříkat.
     
    44:18
    Zlínský kraj si po gólu bere oddechový čas, protože Karlovarští se chystají pokračovat ve hře bez gólmana.
     
    44:18
    Zlínský kraj právě vstřelil branku!
    Tohle je technický gól! TOMÁŠ MIKEL vyhodil kotouč z rohu kluziště do středního pásma, kde se k němu přibližoval Kos. Druhému jmenovanému však dva hráči Karlovarského kraje vysekli hokejku dřív, než se k puku stačil dostat. Asistence: Bez asistence.
     
    43:51
    Karlovarští si při kombinaci příliš nerozuměli a hráči Zlínského kraje protečovávaji puk do středního pásma.
     
    43:36
    Další přerušení. Tentokrát však po dlouhém souboji o puk v rohu kluziště vedle Šimšálkovy branky.
     
    43:11
    Zolnaj svou střelou od modré trefil jen Miklase a jeho spoluhráč vyhazuje. Hra je opět přerušena.
     
    43:03
    A je tady další odpískané zakázané uvolnění.
     
    42:51
    Střela přes celé kluziště do prázdné brány z pravého křídla Zlínským nevyšla. Vhazovat se bude opět po Šimšálkově pravici.
     
    42:41
    Zlínský kraj vyhazuje na zakázané uvolnění. Po přerušení následoval oddechový čas a Karlovarští se vrací s šesti hráči v poli.
     
    42:24
    Zlínskému kraji se podařilo osvobodit a dostat puk za Psohlavcovu bránu, ale sami se domácí do ofenzivy příliš nehrnou. Jde vidět, že jejich cílem se výsledek bez zbytečných chyb ubránit.
     
    41:46
    Karlovarský kraj je směrem dopředu opravdu aktivní a svého soupeře výrazně přehrává. Jílkova střela od modré šla mimo, ale jeho celek si jde za vyrovnáním.
     
    40:38
    Většina přítomných věnovala pozornost střetu Peksy s Wasserbauerem, ale u mantinelu bojovali o kotouč jejich spoluhráči. Se souboji vyšli lépe Karlovarští a Šimšálek zasahuje u své pravé tyče.
     
    40:14
    Karlovarský kraj nemá problém s přechodem do útočného pásma. Po rychlém protiútoku zvolili hráči v červeném zakončení od pravé tyče, po kterém Šimšálek skočil.
     
    39:13
    Po Zolnajově střele od modré, která byla možná ještě v předbrankovém prostoru tečována, zvoní horní tyč Šimšálkovy brány.
     
    38:45
    Valášek vybojoval kotouč u mantinelu útočného pásma a poslal jej na Bětáka, který o něj za brankou přišel. Karlovarské přihrávky při přechodu do útoku ale nejsou přesné a hra se zastavila ve středním pásmu.
     
    38:13
    Nyní se role obrátili a Karlovarští rozehrávají z rohu kluziště za vlastní brankou. Delší dobu jsme neviděli žádné výraznější ohrožení jedné, nebo druhé branky.
     
    37:22
    Sadílek s Miklasem ubránili své pásmo. Hráči Karlovarského kraje jsou však neodbytní.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 2. Valášek, 11. Mikel (Kos), 28. Valášek, 45. Mikel – 6. Bálek (Kožík), 22. Peksa (Poizl)


    Zlínský kraj: Šimšálek (Kaděra) – Schmied, Mikel (C), Mořkovský, Řimák (A), Sadílek (A), Wasserbauer, Dobeš – Majíček, Běták, Miklas, Kos, Nesrsta, Paták, Pláňava, Valášek, Večerka.
    Trenér: Richard Šebestů

    Karlovarský kraj: Psohlavec (M. Kříž) – Š. Kříž, Nešvera, Bednář, Šalamoun, Jílek – Mikeš (A), Šilhan (C), Zahejský, Bálek, Kožík, Dobřemysl, Kirschner, Poizl, Valuš, Zolnaj, Peksa.
    Trenér: David Šalamoun

    Rozhodčí: Květoň – Cícha, Tichý
    ocianews.com