Pardubický kraj – Ústecký kraj 0:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:1 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 4:5 (kon.)
Zlínský kraj – Karlovarský kraj 4:2 (kon.) | Olomoucký kraj – Liberecký kraj 0:10 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.)
Ústecký kraj – Kraj Vysočina 3:5 (kon.) | Středočeský kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Praha – Pardubický kraj 4:0 (kon.)
Karlovarský kraj – Plzeňský kraj 3:5 (kon.) | Královéhradecký kraj – Olomoucký kraj 5:3 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Kraj Vysočina – Liberecký kraj 1:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
konec
Olomoucký kraj
0:10 (0:2, 0:4, 0:4)
Liberecký kraj
Sobota 22.01.2022, 12:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina A
Partner:
     
    Ve třetí třetině pokračoval liberecký tým ve své kanonádě na olomouckou branku a celkovým výsledkem 10:0 si tak už definitivně pojistil postup do finálového duelu. Zatímco Olomouc už má jistý dnešní konec v turnaji. (14:07:22)
     
    Konec zápasu.
     
    44:44
    Ještě symbolicky to zkusil Adam Dobřecký.
     
    44:02
    Adam Dobřecký ubránil Jakuba Seidla a Olomoučtí se tak po dlouhé době mohou nadechnout čistého vzduchu v útočném pásmu.
     
    43:53
    Kytkova střela od levého mantinelu přesně zaplula Žbánkovi do lapačky.
     
    43:14
    Od modré se dostal blíže k olomoucké brance Matěj Bajer. Tentokrát se ale ke střele dostat nemůže.
     
    41:33
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    První desátá branka, co je k vidění minimálně zde v litoměřické turnajové skupině! Obloukem pod víko poslal kotouč MAREK ŠŤÁSTKA, načež si puk trochu smole srazil za sebe olomoucký gólman. Tak jako tak si symbolicky hráč s číslem deset na dresu vstřelil desítku. Asistence: Adrien Bartovič a David Rozsíval.
     
    40:44
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Co minuta, to gól z holí hráčů výběru Libereckého kraje! Nájezd z pravé strany umístil naprosto přesně k bližší tyči MAREK ŠŤÁSTKA. Asistence: Jakub Seidl.
     
    39:50
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Olomoucký výběr musí kousat už těžký debakl. Z těsné blízkosti brankoviště dokázal obloukem procedit kotouč za Žbánkova záda DANIEL KYTKA. Asistence: Tereza Plosová.
     
    38:45
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Liberecký tým ale i tak navyšuje své vedení! Do prostoru mezi kruhy se dostal DAVID ROZSÍVAL, odkud zcela přesně poslal puk k pravé tyči olomoucké branky. Asistence: Adrien Bartovič a Jakub Seidl.
     
    38:18
    Tomu se říká obětovat v podání Filipa Koudely. Ten se vložil asi metr po jejím vypuštěním do rány Davida Hroudy.
     
    37:49
    Byť stíněný bránícím protihráčem, dokázal Petr Věchet vystřelit. Štěpán Bogač si ale proti jeho střele vyjel s lapačkou, do níž puk snadno zaplul.
     
    36:27
    Jako kočka s myšío si hrál Dominik Krajdl s celou olomouckou pětkou. Možnost vystřelit ale gentlemansky přenechal Tereze Plosové, která této příležitosti využila na modré čáře. Stanislav Žbánek ovšem její střelu vyrazil nad sebe.
     
    35:40
    Kristian Březina uchránil kotouč i útočné pásmo před Šimonem Bělohorským. Olomoučtí se díky tomu mohou rozjet k soupeřově brance.
     
    35:09
    Hosté v plném počtu.
     
    34:13
    Průnik dopředu vzal na sebe opět Zimovčák, ten ale následně poslal kotouč dozadu na Andreje Hebara, který prudce vypálil. Liberecký gólman ovšem svým tělem puk vyrazil.
     
    33:36
    S vyšší střelou Filipa Zimovčáka od modré čáry si Bogač dokázal poradit a kotouč vyrazil nad sebe.
     
    33:19
    Od modré tvrdě poslal kotouč na branku Jan Nemrava. Štěpán Bogač jej pak ve snaze zamezit rozehrávce zalehl na ledové ploše.
     
    33:09
    Vyloučení v týmu Liberecký kraj (Imrich Maxin – 2 min., napadení).

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 14. Rozsíval (Bartovič, Šťástka), 14. Maxin (Krajdl), 16. Bělohorský (Rozsíval), 18. Krajdl (Šťástka), 26. Bartovič (Rozsíval, Vápeník), 30. Bělohorský (Bartovič, Bajer), 39. Rozsíval (Bartovič, Seidl), 40. Kytka (Plosová), 41. Šťástka (Seidl), 42. Šťástka (Bartovič, Rozsíval)


    Olomoucký kraj: Šejba (18. Žbánek) – Voráč, Zimovčák (C), Pohanka, Nemrava, Mozr, Přidal, Březina – Pazourek, Navrátil, Hejcman, Fehér, Věchet (A), Kurial, Dobřecký, Zelinka, Hebar, Koudela.
    Trenér: Kamil Přecechtěl

    Liberecký kraj: Bogač (Kanca O.) – Vápeník (A), Seidl, Hrouda, Ehrenberger (A), Kanca M., Stromský – Maxin, Krajdl, Choma, Bajer, Rozsíval, Šťástka, Bělohorský, Sanejstr, Bartovič (C), Kytka, Plosová.
    Trenér: Vojtěch Fiala

    Rozhodčí: Domský – Janíček J., Janíček M.
    thejrc.org