Pardubický kraj – Ústecký kraj 0:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:1 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 4:5 (kon.)
Zlínský kraj – Karlovarský kraj 4:2 (kon.) | Olomoucký kraj – Liberecký kraj 0:10 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.)
Ústecký kraj – Kraj Vysočina 3:5 (kon.) | Středočeský kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Praha – Pardubický kraj 4:0 (kon.)
Karlovarský kraj – Plzeňský kraj 3:5 (kon.) | Královéhradecký kraj – Olomoucký kraj 5:3 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Kraj Vysočina – Liberecký kraj 1:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
konec
Ústecký kraj
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
Kraj Vysočina
Sobota 22.01.2022, 14:15 • Kalich Arena, Litoměřice • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina A
Partner:
     
    Utkání, které ještě mohlo zamotat spodkem tabulky je u konce. Ústecký tým ho nezvládl, tím pádem je se dvěma body na poslední příčce, naopak Vysočina se může ještě posunout dopředu. I když i jí už je postup mezi nejlepší čtyři zapovězen. (16:05:03)
     
    Pro Ústecký kraj se jedná o poslední zápas na mistrovství a už je jisté, že skončí ve skupině A na posledním místě. Proto došlo k vyhlášení nejlepšího hráče týmu, kterým se stal Patrik Hendrych z týmu HC Slovan Ústí nad Labem.
     
    Konec zápasu.
     
    44:50
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Pozdě, ale přece! Ústecký tým se ještě vzchopil po vhazování a definitivně ukončil podobu skóre gólem PATRIKA HENDRYCHA. Asistence: Barnabáš Novák.
     
    44:44
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Ústecký tým se loučí na turnaji druhou vstřelenou brankou v tomto utkání! Na levém kruhu se opřel do kotouče VÁCLAV RAICHL, který ho poslal na vzdálenější tyč. Následně branku potvrdil i videorozhodčí. Asistence: Vojtěch Čihař.
     
    44:21
    Tvrdou střelu od modré čáry poslal na Štěbetáka Martin Havlík. Gólmanovi Vysočiny ale povedlo srazit tělem kotouč k zemi, kde ho následně přidržel.
     
    43:57
    Vzápětí se přes modrou vydal Jindřich Koky. I jeho ale hraniční kontrola zastavila postaveného mimo hru.
     
    43:48
    Domácí v plném počtu.
     
    43:32
    Průnik Jonáše Bednaříka přes modrou čáru zastavil ofsajd.
     
    42:44
    Na modré čáře zastavil kotouč Jakub Vaněček. Vysočina tak nadále drží pozice v útočném pásmu.
     
    42:02
    Marek Sklenička se musí držet na pozoru, počíná si ale velmi aktivně a chytá každou střelu, co na něj míří.
     
    41:48
    Vyloučení v týmu Ústecký kraj (Lukáš Dostál – 2 min., krosček).
     
    41:21
    Barnabáš Novák se vrátil s pukem za vlastní branku. Spolu s ním ale i několik hráčů v dresu Vysočiny, tudíž Marek Sklenička musel likvidovat další střelu. Puk ale dokázal zalehnout u ledu.
     
    40:13
    Ústecký kraj se ještě snaží něco s výsledkem udělat a minimálně snížit. Proti je však obránce týmu Vysočiny, který nekompromisně uzamkl svůj vymezený prostor.
     
    38:03
    Sudí Cabák ale tuto situaci jako gólovou neposoudil.
     
    38:03
    Z této situace ale ještě může gól vzejít, protože je zkoumaná na videu!
     
    37:32
    Na poslední možnou chvíli vyrazil gólman Štěbeták ránu Vojtěch Čihaře, který už držel ruce nad hlavou a radoval se.
     
    36:31
    Radim Mrtka rozjel další akci týmu Vysočiny. Za modrou čárou ale narazil na ústeckou obranu, čímž si puk přivlastnil Jan Vaněk.
     
    34:40
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Realizace trestného střílení se chopil OLIVER FINK, který ve svém samostatném nájezdu vyzrál na Skleničku povedeným blafákem.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 24. Malcovský (Čihař, Winkelhöfer), 45. Raichl (Čihař), 45. Hendrych (Novák) – 5. Holejšovský (Katolický), 10. Přibyl (Kraučuk), 22. Kachlíř (Macek), 33. Macek (Suchan, Katolický), 35. Fink (TS)


    Ústecký kraj: Sklenička (Trejbal) – Hynek, Havlík, Pokorný, Winkelhöfer, Malcovský – Koky (C), Vaněk, Döring, Bednařík, Nastoupil, Čermák, Hendrych, Čihař (A), Raichl (A), Novák, Dostál, Peroutka.
    Trenér: Viktor Lukeš

    Kraj Vysočina: Štěbeták (Novák) – Mrtka (A), Tomica (C), Podroužek, Kachlíř, Vaněček, Zmrhal, Koudela – Chvátal, Fink, Linhart, Macek (A), Suchan, Kraučuk, Teml, Přibyl, Katolický, Holejšovský.
    Trenér: Jakub Venc

    Rozhodčí: Cabák – Janíček M., Janíček J.
    thejrc.org