Pardubický kraj – Ústecký kraj 0:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:1 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 4:5 (kon.)
Zlínský kraj – Karlovarský kraj 4:2 (kon.) | Olomoucký kraj – Liberecký kraj 0:10 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.)
Ústecký kraj – Kraj Vysočina 3:5 (kon.) | Středočeský kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Praha – Pardubický kraj 4:0 (kon.)
Karlovarský kraj – Plzeňský kraj 3:5 (kon.) | Královéhradecký kraj – Olomoucký kraj 5:3 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Kraj Vysočina – Liberecký kraj 1:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
konec
Karlovarský kraj
3:5 (0:2, 2:2, 1:1)
Plzeňský kraj
Sobota 22.01.2022, 16:00 • Zimní stadion, Děčín • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (17:36:45)
     
    Během dnešního utkání jsme byli svědky vedení Plzeňského kraje téměř ihned od začátku zápasu. Během druhé patnáctiminutovky ale přišli dvě slepené branky do sítě hostů, které dělil rozdíl pouhých šesti vteřin. Ani přesto se ale hráčům ze severozápadu Čech nepodařilo vyrovnat. Následnými góly si již hosté akorát pohlídali výhru s dvoubrankovým rozdílem.
     
    Konec zápasu.
     
    44:24
    Po ztrátě útočného pásma se zatím jen horkotěžko domácí vrací zpět. Nyní se dokonce téměř prosadil již počtvrté Adam Benák, který ale minul prázdnou bránu.
     
    43:55
    Zbývá něco málo přes minutu do konce základní hrací doby a hráči ze severozápadu Čech zkoušejí využít risk hry bez brankáře. Velice blízko k jeho využití měl Vít Zahejský, který ale nedokázal překonat gólmana, a to i přesto, že ležel na zemi.
     
    42:56
    Oddechový čas pro domácí.
     
    42:56
    Tak toto byl opravdu tvrdý hit ve středu kluziště, který předvedl Adam Míčka. Ten si tam počkal na jednoho z protihráčů, kterého následně nevybíravě poslal k zemi přes svá záda.
     
    41:57
    V útočném pásmu zvládl vybojovat kotouč Jakub Hanzák, který okamžitě puk vyslal směrem na bránu. Brankář soupeře ale neměl nijak zakrytý výhled, a tak si tuto střelu pohlídal s přehledem.
     
    40:58
    O další gól se pokusil Vít Zahejský, který ale nakonec stav utkání zatím nemění. Jeho pokus z prostoru mezi kruhy k tomu ale určitě neměl daleko.
     
    39:59
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Tak se nám utkání přece jenom pořádně dramatizuje. Pět minut před koncem základní hrací doby se prosazuje již podruhé DAVID POIZL. Ten tak snižuje rozdíl ve skóre na pouhé dvě branky. Asistence: Vít Zahejský.
     
    39:14
    Tak toto byla velká příležitost, do které se dostal Antonín Klatovský. Ten se pokusil tečovat zakončení od jednoho z jeho spoluhráčů mezi betony brankáře. Ten ale jeho myšlenku přečetl na výbornou a prostor mezi nohami mu uzavřel včas.
     
    38:15
    Na buly po levici Matěje Kříže získal kotouč právě jeden z jeho spoluhráčů. I přesto se ale k zakončení dostal Adam Benák. Jeho pokus z opravdu velkého úhlu ale skončil naprosto mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    37:16
    Tak toto byla velice špatná rozehrávka od Jiřího Kamase. Jeho dlouhá přihrávka na ofenzivní spoluhráče skončila až na hrazení za svatyní soupeře. Kvůli tomu se odpískává opět zakázané uvolnění.
     
    36:17
    Od modré chtěl vyslat střelu Matyáš Jonák. Na poslední chvíli mu ale hůl zablokoval jeden z napadajících obránců, který následně vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    35:18
    Na druhé straně získali kotouč hráči Plzeňského kraje. I přesto se ale vstříc bráně vydává jejích soupeř. Jejich působení v útočném pásmu ale nemělo dlouhého trvání, jelikož se po nepřesné střele dostal ke kotouči jeden z obránců.
     
    34:19
    Od modré čáry se pokusil o překvapivé zakončení Vít Zahejský. Střela mu ale vůbec nesedla, jelikož mu na poslední chvíli sjel kotouč z hole. Kvůli tomu se tak jednalo spíše o nahození.
     
    33:20
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Tak že bychom byli svědky ještě druhého hattricku? Velice dobře má k němu našlápnuté KRYŠTOF DYK, který připisuje již durhou branku. Vrací tak svému celku tříbrankové vedení, o které během druhé patnáctiminutovky přišel. Asistence: David Slačík a Matyáš Jonák.
     
    32:42
    Ke střele z otočky se dostal Matěj Mikeš. Jeho pokusu ale chyběla potřebná razance na to, aby překvapila brankáře soupeře. K jeho smůle se ale kotouč nedostal ani k bráně, jelikož trefil jednoho z obránců.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 25. Poizl (Peksa), 25. Peksa (Poizl), 40. Poizl (Zahejský) – 3. Benák (Klatovský), 11. Benák (TS), 18. Dyk (Jonák, Slačík), 30. Benák, 34. Dyk (Slačík, Jonák)


    Karlovarský kraj: M. Kříž (Psohlavec) – Š. Kříž, Nešvera, Bednář, Jílek – Mikeš (A), Šilhan (C), Zahejský, Bálek, Kožík, Dobřemysl, Kirschner, Poizl (A), Valuš, Zolnaj, Peksa
    Trenér: David Šalamoun

    Plzeňský kraj: Pavlis (Oršulák) – Kocek, Lučan, Kamas, Fousek, Reisnecker, Mašek, Černý (A) – Trachta, Jonák (A), Benák (C), Úbl, Míčka, Klatovský, Hodaň, Slačík, Dyk, Hanzák
    Trenér: Tomáš Pejchar

    Rozhodčí: Jaroš – Hradil, Štěpánek

    Diváci: 56
    ocianews.com