Kometa Brno – Olomouc 2:3 (kon.) | Liberec – Třinec 2:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (0:0, 2:0, 0:3)
HC Olomouc
Středa 02.03.2022, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:29 Jakub NAVRÁTIL - 2:3
     
    56:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Olomouc obrací vývoj zápasu. JAKUB NAVRÁTIL si vyskočil pro kotouč, který letěl vzduchem, hodil si ho před sebe a pak bekhendem překonal Tomka. Asistence: Petr Kolouch.
     
    56:05
    Kometa mohla jít znovu do vedení. Kollár byl blízko, pak také Ďaloga, obě rány chytá Konrád.
    54:55 Jan BAMBULA - 2:2
     
    54:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Pět minut před koncem řádné hrací doby Tomek kapituluje. Krejčí našel v mezikruží připraveného JANA BAMBULU, který vypustil prudkou střelou na Tomkovu bránu a puk zapadl do sítě. Asistence: David Krejčí, Michal Kunc.
     
    52:22
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Tomáš Šoustal – 2 min., vysoká hůl).
     
    52:08
    Dnešnímu utkání přihlíží 5635 diváků.
    45:33 Jakub NAVRÁTIL - 2:1
     
    45:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A o zápletku máme postaráno. Po sérii chyb v obranném pásmu a také po několika odrazech se dostal k puku na pravém kruhu JAKUB NAVRÁTIL a ten přesně umístěnou střelou do šibenice nedal Tomkovi šanci. Asistence: Michal Kunc.
    39:16 Adam ZBOŘIL - 2:0
     
    39:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je zhodnocena a máme tu gól do šatny a také otřepané nedáš – dostaneš. Kometa měla velký tlak, už krátce před gólem střílel Vincour, pak také Zaťovič, Konrád do této chvíle odolal. Ale z pozice falešného beka napřáhl po sérii přihrávek ADAM ZBOŘIL a kotouč zapadl do sítě. Konrád nic neviděl a podruhé inkasuje. Asistence: Peter Mueller, Petr Holík.
     
    38:34
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Vilém Burian – 2 min.).
     
    37:59
    Mohlo být vyrovnáno, v závěru přesilovky to zkusil od modré tvrdou pumelicí Řezníček a za Tomkem dnes podruhé zvoní tyčka.
     
    36:12
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Andrej Kollár – 2 min., vysoká hůl).
    32:50 Tomáš ŠOUSTAL - 1:0
     
    32:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    V signalizované výhodě je tu první gól zápasu. Tansey se dokázal zorientovat v brankovišti, už před tím byl spáchán faul na Kollára a akce pokračovala dál. Kotouč se dostal až ke Konrádovi, který ho chtěl přikrýt. To však nedokázal včas udělat, čehož si všiml TOMÁŠ ŠOUSTAL a pohotově uklidil touš do brány. Asistence: Kevin Tansey a Patrik Fajmon.
     
    30:09
    Kometa přežila těžké chvíle, závěr přesilovky měli hosté velmi dobrý. Byl to tuším Ondrušek, jehož střela orazítkovala tyč Tomkovy klece. Pak ještě přišlo několik dorážek, ovšem brněnský brankář také bezchybný. V souboji dvou reprezentačních brankářů platí stále stav 0:0.
     
    28:09
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Lukáš Doudera – 2 min., vražení na mantinel).
     
    27:24
    A ta přišla před komerční pauzou. Hromotluk Tomáš Vincour si vybrusil zpoza brány a chtěl překonat Konráda mezi betony. Slovenský gólman však znovu odolává.
     
    24:00
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Lukáš Nahodil – 2 min., podrážení).
     
    23:09
    Velká šance také pro hosty. Brněnský odchovanec Michal Kunc ve službách Hanáků sebral puk Ďalogovi a pelášil sám na bránu, kotouč umístil těsně kolem pravé tyče.
     
    20:48
    Nečekaná střela Hollanda přes beka, kterou vůbec Konrád neviděl. Puk proskotačil jen těsně vedle levé tyče. V hledišti to pěkně zahučelo.
     
    18:09
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Patrik Fajmon – 2 min., hákování).
     
    14:39
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Lukáš Klimek – 2 min., hákování).
     
    07:26
    Obrovská šance a v ní Kusko, který zdejší led také dobře zná. Od zadního mantinelu se nyní natlačil až před Tomka, jehož chtěl překonat bekhendem, slovenský brankář ale výborně utěsnil pravou tyč.
     
    02:12
    Kometa začala velmi aktivně. Tohle už byla tutovka, protože před Konrádem se zjevil Kollár, ale sám nadvakrát nedokázal olomouckého strážce překonat.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 33. T. Šoustal (Tansey, Fajmon), 40. A. Zbořil (P. Mueller, P. Holík) – 46. Navrátil (Michal Kunc), 55. Bambula (David Krejčí, Michal Kunc), 57. Navrátil (P. Kolouch)


    HC Kometa Brno: Tomek (Čiliak) – Ďaloga, R. Holland, Kučeřík, L. Doudera, Tansey, Fajmon, Jan Sedláček – Vincour, Krištof, P. Mueller (A) – Zaťovič (C), P. Holík, L. Horký – Kollár, A. Zbořil, T. Šoustal – Dočekal, Rákos, Šik.
    Trenér: Jiří Kalous

    HC Olomouc: Konrád (Špunar) – Ondrušek, T. Černý, Švrček, Dujsík, Řezníček, Škůrek, Rašner – Klimek, David Krejčí, Nahodil – Kusko, J. Knotek, Bambula – Navrátil, P. Kolouch, V. Tomeček – Burian, Lichanec, Michal Kunc.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Hejduk, Šindel – Lederer, Gerát

    Diváci: 5635
    bahis siteleri