Třinec – Mladá Boleslav 7:3 (kon.) | K. Vary – Olomouc 4:3 (po pr.) | Motor ČB – Mountfield HK 3:2 (2:1 po s.n.)
Sparta – Kladno 2:3 (kon.) | Pardubice – Zlín 4:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Berani Zlín
Neděle 23.01.2022, 17:00 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:08 Antonín HONEJSEK - 4:1
     
    50:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ANTONÍN HONEJSEK, který byl ve správný čas na správném místě a rozhozeného Frodla z bílízka lehce překonal doklepnutím. Asistence: Pavel Makarenko a Daniel Gazda.
    44:52 Patrik POULÍČEK - 4:0
     
    44:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Akce do zlaté helmy! Druhou trefu v zápase si připisuje PATRIK POULÍČEK, který ukázal, jak vyniká v bojovnosti. Po volném puk u modré čáry totiž skočil rybičkou, přihrál tak Blümelovi, a ten Poulíčkovi naprosto přesně vrátil puk do prázdné branky. Asistence: Matěj Blümel.
    36:00 Patrik POULÍČEK - 3:0
     
    36:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je PATRIK POULÍČEK, který byl díky svému typickému důrazu nejrychleji u vyrženého puku po střele Romana. Z mezikruží už měl pak poměrně jednoduchou pozici, když mu stačilo zamířit podél Hufa. Asistence: Ondřej Roman.
    31:45 Anthony CAMARA - 2:0
     
    31:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Druhý gól Dynama i svůj střílí ANTHONY CAMARA, který využil odrazu zblokované střely, natáhl se pro puk a pohotově vypálil pod vyrážečku Hufa. Signalizovaný trest pro hráče Zlína se tak neukládá. Asistence: Jan Košťálek a Robert Kousal
    01:07 Anthony CAMARA - 1:0
     
    01:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ANTHONY CAMARA, který nenápadnou střelou z velkého úhlu posílá Pardubice do vedení! Asistence: Robert Kousal.
    Marken.cz

    Dominik Dubovči

    Branky a nahrávky: 2. Camara (R. Kousal), 32. Camara (Košťálek, R. Kousal), 36. Poulíček (O. Roman), 45. Poulíček (Blümel) – 51. Honejsek (Makarenko, Gazda)


    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – J. Mikuš (A), J. Zdráhal, D. Robertson, Košťálek, O. Vála, Sergijenko, Nedbal – Hecl, Poulíček (C), Blümel – R. Kousal (A), A. Musil, Camara – Matýs, O. Roman, Cienciala – Koffer, Anděl, O. Rohlík.
    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Mamčics, Gazda, O. Němec (A), Suhrada, Žižka, Ferenc, Hamrlík – Honejsek, Claireaux, Mallet – Zabusovs, Makarenko, Michasjonok – Kubiš (C), Hejcman, Vopelka – Okál, P. Sedláček (A), Fryšara.

    Rozhodčí: Kika, Lacina – Gerát, Komárek
    thejrc.org