Zlín – Mladá Boleslav 2:7 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 4:1 (kon.) | Sparta – Litvínov 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (0:3, 3:1, 0:1)
Rytíři Kladno
Úterý 25.01.2022, 16:00 • ROCKNET ARÉNA (malá hala), Chomutov • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek úterního večera. (17:58:54)
     
    Ve vyrovnaném střetnutí rozhodla především produktivita. Zatímco Pirát své šance zahazovali, tak Kladno střílelo branky. Středočeši se tak v dohrávce přibližují Chomutovu v tabulce.
     
    Konec zápasu.
     
    58:02
    Odražený kotouč mířil před branku, odkud minul osamocený Šimon Klobouček. Poté to z pravého kruhu zkoušel Dominik Mišovic, jehož snažení na první tyč zastavil Matěj Tuláček nádherným semaforem!
     
    57:19
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Matěj Šátek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:06
    Odražený kotouč se nacházel u pravé tyče, kde do něj na dlouhou hokejku píchnul Dominik Mišovic. Jeho snažení se ale do prostoru tří tyčí nevešlo.
     
    55:32
    Z pravého kruhu vyslal střelu přes obránce Jaroslav Pospíšil, jenž branku Kladna minul. Domácímu mužstvu už čas velmi rychle utíká.
     
    54:12
    Tentokrát se od modré čáry napřáhl Dominik Svoboda, jenž trefil soupeře před brankou. Kladno se vydalo do protiakce a sám na brankáře mířil Pavel Holub. Jenomže Alexandr Perůtka se zakončením k pravé tyči počítal, a tak zasáhl lapačkou. Díky němu ještě Chomutovští žijí!
     
    53:12
    Do samostatného úniku mířil Šimon Klobouček, jehož mezi kruhy dojel Jan Svoboda, který domácímu útočníkovi černou gumu skvěle vypíchl.
     
    52:09
    Od pravého mantinelu až na osu si nabruslil Marek Daníček, který trochu vystrašil chomutovského brankáře. Ten kotouč vyrazil nad sebe, ale o zbytek se postaral vracející se Radim Ibl.
     
    51:48
    Nepřesnou přihrávku na levé straně poslal Dominik Mišovic. Je tak odpískáno zakázané uvolnění Chomutova.
     
    50:17
    Nepříjemný pokus od modré čáry vyslal Radim Ibl, který mířil pod horní tyčku. Jeho snažení zastavil Matěj Tuláček ramenem.
     
    49:40
    Dominik Mišovic se na pravé straně zbavil obránce, ale slabý pokus zamířil jen do brankářovy lapačky.
     
    48:42
    Mezi kruhy si o přihrávku klepal Dorčo Dautovský, k němuž kotouč ihned směřoval. Obránci Kladna byli dobře postaveni a nepříjemnosti nepřipustili.
     
    47:21
    Na druhé straně Vojtěch Petřík vyslal pokus přes obránce. Avšak i Alexandr Perůtka byl připravený a hru přerušil.
     
    46:55
    Střelou po ledě se z pravého kruhu prezentoval Jaroslav Pospíšil. Hostujícímu brankáři puk vypadl, ale své zaváhání rychle napravil.
     
    45:35
    Před brankou se nacházel osamocený Vojtěch Aschenbrenner, který těžkou přihrávku dlouho zpracovával, a tak byl najednou až u zadního hrazení.
     
    44:28
    Piráti po zakázaném uvolnění byli pod tlakem, a tak po zisku puku vyhodili do středního pásma a vydali se na střídačku.
     
    43:37
    Na vrcholu levého kruhu se nacházel osamocený Matěj Šatek, jehož snažení mířilo těsně nad ledem k zadní tyči. Ovšem domácí brankář vykopl beton, čímž zachránil situaci.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 26. Daniel Badinka (Mišovic, Hynek), 37. Kokman (Vondrášek, Hynek), 39. Žižka (Čihař) – 10. Lev (Hlaváček), 16. V. Aschenbrenner (Kupčo, Lev), 17. Mejtský (Holub), 38. Holub, 42. J. Aschenbrenner (Daníček)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Hrůza) – D. Svoboda, Záhorec, Hynek (C), Ibl, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Pospíšil, Mišovic (A), Daniel Badinka (A), Čihař.
    Trenér: Kamil Koláček.

    Rytíři Kladno: Tuláček (Kozlík) – J. Svoboda, Šátek, J. Aschenbrenner, Pražák, Rájek (C) – Lev, Mejtský, Daníček, Kut, Kupčo, Váňa, Petřík, Hlaváček, V. Aschenbrenner, Holub (A).
    Trenér: Jiří Kopecký.

    Rozhodčí: Červenka – Horažďovský, Zedníková
    thejrc.org