Litoměřice – Vsetín 1:3 (kon.) | Třebíč – Kadaň 5:0 (kont.) | Havířov – Frýdek-M. 3:4 (po pr.)
Slavia – Jihlava 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Přerov – Třebíč 1:2 (po pr.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:4 (0:1, 1:1, 2:2)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 26.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Jiří DRTINA - 3:4
     
    59:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tentokrát to už vyšlo tvrdou ránou od modré čáry se na druhý pokus prosazuje JIŘÍ DRTINA. Asistence: Štěpán Bláha a Michal Trávníček.
    51:50 Sebastian ČEDERLE - 2:4
     
    51:50
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hostující celek vyhrál buly v útočném pásmu, Kunšt vypálil od modré čáry, jeho pokus před brankou zblokoval SEBASTIAN ČEDERLE. Následně zpracoval puk a v pohodě poslal kotouč pod horní tyč. Asistence: Vratislav Kunst a Vojtěch Jiruš.
    49:41 Jakub TREFNÝ - 2:3
     
    49:41
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan snižuje na rozdíl jediné branky, jeho tvrdou ránu našel brankář až v síti. JAKUB TREFNÝ. Asistence: Jiří Severa a Ondřej Bláha.
    46:10 Radek DUDA - 1:3
     
    46:10
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Slovan velkou šanci neproměnil, Benátky ano. Po situaci dva na jednoho zakonočoval přesně k tyči RADEK DUDA. Asistence: Jan Šír a Martin Faško-Rudáš.
    28:33 David TŮMA - 1:2
     
    28:33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce Slovanu a je sníženo na rozdíl jediné branky. Tomáš Urban našel v situaci dva na jednoho dobrou přihrávkou DAVIDA TŮMU, který bez nějaké velké přípravy poslal kotouč do horní části branky. Asistence: Tomáš Urban a Jakub Trefný.
    20:29 Jan ŠÍR - 0:2
     
    20:29
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Špatná domácí rozehrávka a Benátky ji potrestaly. Štěpán Havránek chtěl individuálně dostat puk do středního pásma, puk ale získal Jakub Rychlovský. Následně našel před brankou volného JANA ŠÍRA, který střelou po ledě překonal brankáře. Asistence: Jakub Rychlovský.
    14:04 Jakub ŽŮREK - 0:1
     
    14:04
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Štěpán Havránek přišel o puk, který získal Adam Dlouhý. Ten poslal rychlou přihrávku mezi kruhy, kde byl najetý JAKUB ŽŮREK. Jeho rána končí gólem a Benátky na ledě Ústí nad Labem vedou. Asistence: Adam Dlouhý.
    Marken.cz

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 29. D. Tůma (Urban, Trefný), 50. Trefný (Severa, Ondřej Bláha), 60. J. Drtina (Štěpán Bláha, Trávníček) – 15. Žůrek (A. Dlouhý), 21. J. Šír (Rychlovský), 47. R. Duda (J. Šír, Faško-Rudáš), 52. Čederle (Kunst, Jiruš)


    HC Slovan Ústí nad Labem: L. Cikánek (Hamalčík) – J. Drtina (A), Š. Havránek, Vladimír Brož (A), Kottek, Trefný, E. Mareš, Záruba – M. Tůma, Vrdlovec, Štěpán Bláha – Milfait, Urban, D. Tůma – Trávníček (A), Ondřej Bláha, Severa – Bernat, Grim, Berčík.
    Trenér: Jiří Merta

    HC Benátky nad Jizerou: J. Pavelka (D. Král) – Aubrecht (A), J. Šedivý, Hampl, Kunst, F. Kovář, Žůrek, Patzelt – Rychlovský, J. Šír, Faško-Rudáš – Jiruš, Čederle, A. Dlouhý – Daniel Špaček (A), Měchura, R. Duda – Wiencek, E. Čermák, Pabiška (C).
    Trenér: Valdemar Jiruš

    Rozhodčí: Čáp, Micka – Coubal, Kokrment

    Diváci: 438
    thejrc.org