Vítkovice – Kladno 2:1 (po pr.) | Motor ČB – Třinec 5:4 (po pr.) | Litvínov – Zlín 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Olomouc 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 6:2 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
Berani Zlín
Pátek 28.01.2022, 17:30Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den. Vítám Vás u šestačtyřicátého kola Tipsport extraligy mezi Litvínovem a Zlínem. Utkáním Vás provede Daniel Tichý, přeji příjemnou zábavu.
     

    PSG Berani Zlín
    Zlínští hokejisté se nachází na chvostu extraligové tabulky a pomalu míří do Chance ligy. Nechci ještě předbíhat, zápasů je stále více než dost, ale čtrnácté Kladno má náskok už čtrnáct bodů a na rozdíl od Zlína dokáže v posledních utkáních často bodovat. Zlín naposledy vyhrál na začátku měsíce právě proti Kladnu, když na jeho ledě v chomutovském azylu zvítězil 3:1. Od té doby ale přišla série čtyř porážek, která vyvrcholila debaklem proti Mladé Boleslavy. Ta Beranům nasázela sedm fíků a odvezla si do Středních Čech pohodovou výhru 7:2. Nejproduktivnějším hráčem Zlína je obránce Daniel Gazda, který si připsal čtrnáct bodů za devět branek a pět asistencí.
     

    HC Verva Litvínov
    To Litvínov stále bojuje o místa zaručující playoff. Chemici se teď sice propadli na třinácté místo ze kterého se do playoff nepostupuje, ale dvanácté Karlovy Vary mají stejný počet bodů a Olomouc je na tom o bod lépe. Nutno podotknout, že Hanáci mají o jeden odehraný zápas více. Litvínov trpí hlavně velkou nevyrovnaností svých výkonů. Dokáží odehrát solidní zápasy a porazit silné týmy jakými jsou třeba Plzeň, Liberec nebo Vítkovice. Bohužel pro ně nedokážou navázat na dobré výkony delší vítěznou sérií. Verva se v posledním utkání utkala na ledě Sparty Praha, které podlehla 1:3. Jediným střelcem Litvínova byl Patrik Zdráhal. Nejproduktivnějším hráčem domácích je Kanaďan Giorgio Estephan, který si připsal třicet bodů za dvanáct branek a osmnáct asistencí.
     

    Vzájemné zápasy
    10.12.2021 Zlín - Litvínov 4:1
    22.10.2021 Litvínov - Zlín 2:1
    10.09.2021 Zlín – Litvínov 2:4
    07.03.2021 Zlín - Litvínov 3:0
    24.01.2021 Litvínov - Zlín 3:2
    Jak se povede rekordmanovi nejvyšší soutěže?
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Neužil) – Balinskis, Irving, Hrbas, Strejček, Demel, Stříteský, D. Kolář – Jarůšek, Estephan, P. Zdráhal – P. Straka (A), V. Hübl (C), Fronk – Kudrna, Sukeľ, P. Svoboda – M. Chalupa, Jurčík, M. Havelka.
    Trenér: Vladimír Růžička

    PSG Berani Zlín: Kašík (Huf) – Mamčics, Gazda, O. Němec (A), Suhrada, Žižka, Ferenc, M. Novotný – Mallet, R. Veselý, Claireaux – Makarenko, Hejcman, Michasjonok – Kubiš (C), Okál, Zabusovs – P. Sedláček (A), Köhler, Honejsek.
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Tomáš Veselý – Ladislav Lučan, Milan Kis.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly vyhrávají domácí, ale do první šance se dostal hostující Gazda, který si z levé strany najel až před Godlu, ale toho nepřekonal.
     
    00:22
    Honejsek vybojoval puk v útočném pásmu a nabil na modrou, kde stá Suhrada. Ten našel jen lapačku domácího brankáře.
     
    01:00
    Zlín teď drží kotouč za svoji brankou a snaží se něco vymyslet. Do pásma se probojoval Mallet a poslal puk na modrou na Hejcmana. Ten ale znovu našel jen připraveného Godlu.
     
    01:35
    Havelka se snažil protečovat puk do útočného pásma, ale kotouč skončil na trestné lavici. Puk drží Zlín a jde do útoku.
     
    02:29
    To byla první větší šance a dostali se do ni domácí. Jarůšek našel od levého mantinelu volného Zdráhala na pravém kruhu, ale ten trefil jen náruč Kašíka.
     
    02:53
    Honejsek se snažil něco vymyslet v útočném pásmu a nakonec přihrál na modrou Ferencovi, ale jeho pokus byl zblokován. Na druhou stranu šel Straka, ale jeho přihrávka byla nepřesná.
     
    03:48
    Balinskis hledal dlouhou přihrávkou Jarůška, ale puk skončil až na zakázaném uvolnění. Vhazování po levici litvínovského brankáře.
     
    04:20
    Kotouč se dostal až za zlínskou branku a jeden z obránců drží puk. Verva ale solidně napadá a hostům rozehrávku vůbec neulehčuje. Hra se přesunula na druhou stranu a u puku je Demel.
     
    05:45
    Chalupa se teď dostal ke dvou střelám z pravého kruhu, ale obě zastavil Kašík. Před brankou se pak strhla menší strkanice, ale nic většího z toho nebude.
     
    05:51
    Zdráhal se po buly dostal až do mezikruží, kde napřáhl k pořádné ráně. Jeho pokus byl ale zblokován do ochranné sítě.
     
    06:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná kombinace domácích a ty jdou do vedení! Giorgio Estephan si vyměnil puk s Patrikem Zdráhalem v mezikruží a poté našel na pravém kruhu úplně volného JANISE UVISE BALINSKISE, který vymetl levý roh zlínské branky! Brankář Kašík se přesouval marně 1:0! Asistence: Giorgio Estephan a Patrik Zdráhal.
    06:08 Uvis Janis Balinskis - 1:0
     
    07:15
    Andrej Kudrna se dostal do úniku sám na Kašíka, ale ani nadvakrát si na brankáře hostů nepřišel!
     
    08:25
    Jarůšek hledal žabičkou před brankou Irvinga, ale ten byl dobře pohlídán. Litvínov má výhodu a točí svého soupeře.
     
    09:18
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Zdeněk Okál – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:27
    Zlín hned po buly vyhazuje za branku Litvínova. Domácí mají problém se dostat do útočného pásma. Až teď a domácí kombinují.
     
    10:19
    Na levou stranu dostal nabito Stříteský, ale Kašík vyráží a Zlín vyhazuje. Litvínovské teď zastavil ofsajd.
     
    11:18
    Hosté v plném počtu.
     
    11:24
    Tato přesilovka se domácím moc nevydařila.
     
    11:32
    Kudrna zavezl kotouč do útočného pásma a hledal někoho ze svých spoluhráčů, ale neúspěšně. Vystřelit zkusil Sukel od pravého mantinelu, ale Kašík vyrazil do ochranné sítě.
     
    12:38
    Litvínov dobře brání střední pásmo a nepouští Zlín do šancí.
     
    12:45
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jan Strejček – 2 min., držení).
     
    12:53
    Kudrnovi se sice vyhodit nepodařilo, ale Irving už to zvládl. Litvínov může vystřídat.
     
    13:31
    Skoro minuta přesilovky je pryč a Zlín se stále nemůže usadit v útočném pásmu. Kašík teď udělal obrovskou chybu v rohu a může být rád, že se jeho obránci včas vrátili a pokryli prázdnou klec!
     
    14:18
    Mamčics teď vypálil od modré, ale Godla zasahuje. Poté se do samostatného úniku dostal Makarenko, který projel domácí obranou, ale na Godlu si už nepřišel!
     
    14:50
    Domácí v plném počtu.
     
    16:06
    Zdráhal nabil Estephanovi do mezikruží, ale ten napálil jen obránce. Poté přišel na kanadského útočníka faul.
     
    16:12
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Valentin Claireaux – 2 min., sekání).
     
    16:33
    Balinskis nabil Irvingovi na levou stranu a Kašík vykopl betonem. Z pravé strany dorážel Estephan ale vedle. Litvínov stále kombinuje v útočném pásmu. Estephan hledal prudkou přihrávkou někoho před brankou, ale zlínští zblokovali a vyhodili.
     
    17:55
    Domácí jsou znovu v útočném pásmu. Od modré vypálil Hrbas, ale Kašík vyrazil. Hosté jsou v plném počtu.
     
    18:46
    Kolář nahodil do pásma, ale zlínská obrana byla u puku první a kombinuje za svoji brankou. Z půlky hřiště nahodil Ferenc a Golda raději přikryl puk.
     
    19:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Litvínov jde do dvoubrankového vedení! Aaron Irvnig poslal bekhendem parádní pas za obranu na PATRIKA ZDRÁHALA, který svůj únik zakončil bekhendem do pravého rohu Kašíkovi branky 2:0! Asistence: Aaron Irving.
    19:26 Patrik ZDRÁHAL - 2:0
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu ve které byl určitě aktivnější domácí Litvínov, který se zásluhou povedené kombinace na jejímž konci stál Janis Uvis Balinskis dostal do vedení. Půl minuty před koncem první části se do úniku dostal Patrik Zdráhal a stanovil tak skóre první třetiny na 2:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly druhé třetiny vyhrávají domácí. Zlín sice puk vybojoval, ale hned ho poslal na zakázané uvolnění.
     
    20:25
    Honejsek sice zavezl puk do útočného pásma, ale šel sám do tří a podle toho to také dopadlo.
     
    20:37
    Hrbas hledal Straku u levého mantinelu, ale přihrávka byla nepřesná a skončila na zakázaném uvolnění. Vhazování po levici domácího brankáře.
     
    21:09
    Michasjonok teď výborně vybruslil v útočném pásmu a přihrál na modrou čáru z které vypálil jeden z hostů, ale na Godlu si nepřišel.
     
    21:36
    Stříteský teď nepříjemně trefil jednoho ze sudích. Tem ale vypadá v pořádku a utkání může pokračovat.
     
    21:53
    Honejsek šel jeden na jednoho a pokoušel obhodit domácího obránce. Ten byl ale pozorný a nepustil zlínského hráče k zakončení. Domácí se ale poté zbytečně vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    22:47
    Hejcmanovi puk nejdříve ujel, ale poté se k němu dostal v útočném pásmu, kde zkoušel kličkou obehrát litvínovské, ale neúspěšně. Puk za domácí brankou drží Hrbas, který ale nerozehrál přesně.
     
    23:44
    Hra je teď hodně nepřesná na obě strany. Ani jeden z týmu se nemůže dostat do nějaké kloudné akce a příležitosti.
     
    24:36
    Lotyšský zadák Balinskis dostal puk k levému mantinelu a vypálil do pravého horního rohu. Jenže lapačka Libora Kašíka byla pohotová a střelu zneškodnila.
     
    24:55
    Gazda teď nepříjemně tečoval nahození Suhrady v brankovišti, jeho teč skončila ale vedle branky domácích. Litvínov ale znovu poslal svoji rozehrávku jen na zakázané uvolnění.
     
    25:53
    Tak to byly obrovské šance! Nejdřív ujížděli Zdráhal s Jarůškem sami na Kašíka. Zdráhal to vzal na sebe, ale na Kašíka si nepřišel. Poté ale litvínovský forvard puk vybojoval a našel v brankovišti právě Jarůška. Kašík střelu chytil, ale puk mu vypadl za záda a jeden z hostů ho vystřelil z brankoviště!
     
    26:13
    Kolář nahodil ze středního pásma a Kašík pro jistotu ukryl puk do své lapačky. Vhazování po jeho pravici.
     
    26:20
    O chvilku později vypálil nebezpečně z levého kruhu Demel. Brankář hostů schoval puk do výstroje. Litvínov ale vyhrál buly a od modré to zkusil znovu Demel, ale ani teď Kašíka neprostřelil.
     
    26:52
    Domácí přebrali otěže hry. Nahození Zdráhala skončilo vedle. Zdráhal našel na pravém kruhu Balinskise a ten napálil tyč!
     
    27:42
    Zlínské nahození od modré skončilo mimo. K dobře střele z mezikruží se dostal Němec, ale Godla vykopl puk pravým betonem. Domácí se poté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    28:56
    Gazda dvakrát nahodil na Godlu z velkého úhlu, ale brankář domácí se pohlídal obě své tyče a nepřipustil snížení skóre.
     
    29:12
    Kubiš si vybruslil do dobré střelecké pozice, ale jeho pokus byl zablokován obětavým zákrokem jednoho z domácích. Vhazování po levici domácího brankáře.
     
    29:25
    Domácí ujížděli dva na jednoho! Hubl našel žabičkou Straku, ten jen lehce nastavil hůl a puk se potácel po brankovišti, ale v brance nakonec neskončil!
     
    30:43
    Andrej Kudrna nabruslil až do útočného pásma a zkoušel ohrozit Kašíka střelou na vzdálenější tyč. Hostující brankář vyrazil puk betonem.
     
    31:59
    Hejcman protečoval puk do útočného pásma a ke střele od modré se dostal Novotný, ale jeho pokus byl zblokován. Na druhou stranu šel Zdráhal s Jarůškem, ale prvního jmenovaný svého spoluhráče nenašel přesně.
     
    32:33
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Richard Jarůšek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Martin Novotný – 2 min., hrubost).
     
    Dnešní utkání sleduje 1000 diváků.
     
    32:42
    Suhrada se po buly dostal až za branku Litvínova. U puku je Claireaux, který kličkuje v domácí obraně, ale zatím bez šance.
     
    33:36
    Litvínovu se nabízel dobrý brejk tři na dva, ale Irving nechal puk za sebou. Hosté rozjíždí útočnou akci.
     
    34:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    A Zlín snižuje na rozdíl jedné branky! Daniel Gazda vypálil od mantinelu a puk se od betonu domácího brankáře odrazil přesně k PATRIKOVI ZABUSOVSI a ten z bezprostřední blízkosti prostřelil Godlu 2:1! Asistence: Daniel Gazda.
    34:38 Patriks ZABUSOVS - 2:1
     
    35:55
    Zlín je po vstřelené brance na koni a kombinuje v útočném pásmu. Na druhou stranu šel ale do dobré šance Chalupa, který se dostal až před Kašíka, ale puk mu ujel.
     
    36:33
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Bedřich Köhler – 2 min – nedovolené bránění.).
     
    36:54
    Fronk zavezl puk do pásma a přenechal ho Balinskisovi, který nabil zpátky na levý kruh právě na Fronka. Kašík tvrdou střelu vyrazil do ochranné sítě.
     
    37:15
    Zlínští vyhráli buly a osvobozují se. Ale už je tu Zdráhal na druhé straně. Puk se dostal až k Irvingovi, ale jeho střela zápěstím končí mimo. Irving dostal nabito na levý kruh a mířil do pravého rohu, ale Kašík schoval puk pod své rameno.
     
    38:15
    Hubl hledal před brankou Jarůška, ale obrana Zlína přihrávku zblokovala a vyhodila. Poté se ke střele dostal Balinskis a Kašík zalehl puk a před brankou se strhla pěkná mela.
     
    38:35
    Rozhodčí budou minulou situaci zkoumat na videu! Dočká se Litvínov branky?
     
    38:35
    Branka nakonec uznána není! Puk brankovou čáru nepřešel.
     
    38:45
    Zdráhal vypálil tvrdou ránu od modré, ale jeho střela skončila nad brankou Kašíka.
     
    39:10
    Hned po buly vypálil od modré Gazda a vystrašil Godlu, kterému puk vypadl.
     
    39:15
    Tak to byl famózní zákrok domácího brankáře! Gazda vypálil znovu tvrdou ráno od modré a puk se od zadního mantinelu odrazil před branku, kde byl volný Mallet, ale Godla vytasil parádně lapačku! A další šance! Obrovská chyba domácích a jeden ze zlínských ujížděl sám na Godlu, ale ten předvádí další parádní zákrok!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina skončila a mohli jsme v ni vidět jednu branku v domácí síti. Postaral se o ni Lotyšský útočník Patriks Zabusovs, který pohotově dorazil střelu Radka Veselého za záda domácího brankáře. Godla ke konci druhé části dvakrát parádně podržel Litvínov a proto je stav 2:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Třetí třetinu začínají na puku hosté, kteří se dostali do pásma. Od modré vypálil Novotný, ale mimo.
     
    40:51
    Domácí se až teď dostali z pásma. Jenže puk jen nahodili za branku Kašíka a jeli střídat. Zlínské teď na druhé straně zastavil ofsajd.
     
    42:03
    Suhrada teď nepřihrál přesně na modré a vyhnal tak zlínské z útočného pásma.
     
    42:25
    Zlín vstoupil do třetí části aktivněji a snaží se o vyrovnání. Zatím je to bez šance, ale pohybově jsou na tom určitě zatím lépe.
     
    43:02
    Litvínov je ve své rozehrávce hodně nepřesný. Další nepřesná nahrávka znamená zakázané uvolnění a vhazování po levici domácího brankáře.
     
    43:29
    Gazda nahodil od modré a před brankou se snažil někdo tečovat, ale Godla puk vykopl betonem. Litvínovská akce skončila hned na modré čáře a do útoku jde Zlín, ale ne na dlouho. Hosty zastavilo zakázané uvolnění.
     
    44:15
    Po dlouhé době se domácí usadili v útočném pásmu zásluhou Fronka, ale přihrávka Irvinga přeskočila hůl Hubla a skončila ve středním pásmu.
     
    45:15
    Kudrna posunul na levou stranu na Sukela, který chytře střílel o betony Kašíka a puk se odrazil právě na Kudrnu, ale ten v dobré příležitosti promáchl.
     
    46:00
    Puk byl přenechán Jarůškovi do mezikruží, ale ten nastřelil jen Kašíka do náruče. Hosté šli dopředu, ale puk jen nahodili a jeli vystřídat.
     
    46:35
    Po buly vypálil od modré Novotný, ale trefil jenom hrstku těl před sebou. Litvínov znovu rozehrál pouze na icing. Vhazování po pravici domácího ochránce svatyně.
     
    46:51
    Strejček měl chvilku prostoru na střelu, ale dojíždející hráč hostů mu zablokoval hůl a nedovolil mu tak ohrozit branku brankáře Kašíka. Poté se hosté vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    47:38
    Ke střele od modré se po odraženém kotouči dostal Stříteský. Jeho střela skončila na pravém betonu hostujícího brankáře. Zlín se zmocnil puku a rozjíždí útočnou akci, jenže Makarenko o puk přišel ještě před modrou čárou. Na druhé straně vypálil tvrdou ránu od modré Hrbas, jenže branku netrefil a píská se postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    48:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Litvínov se přece jen dočkal třetí branky! To byla situace jako přes kopírák! PATRIK ZDRÁHAL se po přihrávce od Richarda Jarůška dostal znovu do samostatného úniku jako při druhé brance domácích a vymetl přesně pravý horní roh branky Libora Kašíka 3:1! Asistence: Richard Jarůšek.
    48:55 Patrik ZDRÁHAL - 3:1
     
    50:23
    Litvínov tato branka určitě uklidnila, jelikož Zlín vstoupil do třetí části lépe. Uvidíme, jestli se domácím povede si dvoubrankový náskok pohlídat.
     
    50:48
    Skrumáž před brankou domácích. Puk se dostal na modrou kde byl Suhrada, ale jeho střelu zablokoval obětavý Chalupa.
     
    51:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byl velmi smolný gól pro domácího brankáře a Zlín tak snižuje na rozdíl jedné branky! Antonín Honejsek dostal puk do útočného pásma a ten se v mezikruží odrazil na hůl ALEXANDRA MALETTA, který poslal kotouč záhadně mezi betony ne nejlépe zorientovaného domácího brankáře 3:2! Asistence: Antonín Honejsek a Valentin Claireaux.
    51:36 Alexandre MALLET - 3:2
     
    52:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na Zimním stadionu Ivana Hlinky se ale dějí věci! Zlín dokázal během jedné minuty stáhnout dvoubrankové manko! Patriks Zabusovs nahrál zpoza branky na pravý kruh, kde měl nabito JAKUB FERENC a propálil vše, co mu stálo v cestě. Jeho střela skončila přesně v levém rohu litvínovské branky 3:3! Asistence: Patriks Zabuzovs.
    52:32 Jakub FERENC - 3:3
     
    54:57
    Litvínov chce strhnout vedení na svou stranu. Nepříjemně vypálil z mezikruží Kudrna a poté od levého mantinelu Demel, ale ani jeden pokus neskončil za Kašíkem. Z mezikruží to dále vyzkoušel i Jarůšek, ale brankář Zlína kotouč vykopl a hosté se vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    56:13
    Estephan poslal kotouč na Irvinga, který z pravého kruhu mířil na bližší tyč. Brankář hostů byl připraven a puk vytěsnil svým levým ramenem.
     
    57:23
    Velká šance! Balinskis dostal puk na pravou stranu a potáhl si ho do středu hřiště. Díky tomu si položil zlínského obránce a byl sám před Kašíkem. Brankář hostů ale včas zmenšil střelecký úhel a chytá!
     
    58:06
    Další střela od modré, tentokrát od Irvinga. Kašík vytasil svoji lapačku a zabránil domácímu obránci skórovat.
     
    58:30
    Suhrada nahodil puk do pásma za kterým spěchá střelec třetí branky Ferenc a kotouč nakonec vybojoval. Před brankou číhal na nahození od Malleta Clareiaux, ale puk neprošel. Od modré to zkoušel Gazda. Godla puk vykopl.
     
    59:30
    Zlínští teď zatlačili Litvínov a touží po třech bodem. Domácí ale díky zásahu hostující střídačky mají vhazování v útočném pásmu.
     
    59:43
    Domácí buly vyhráli a z otočky to zkoušel Hubl, střela ale skončila vedle a to je ze základní doby vše. Čeká nás prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Ve třetí třetině jsme mohli vidět zajímavé věci na Zimním stadionu Ivana Hlinky. Domácí nejdřív zvýšili náskok o dvě branky zásluhou druhé branky Patrika Zdráhala. Jenže hosté se nevzdali a během jedné minuty dokázali skóre srovnat. Nejdřív se šťastně trefil Alexandre Malett a o chvíli později vyrovnal Jakub Ferenc.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:01
    Prodloužení začíná. U puku jsou domácí konkrétně Zdráhal, který našel Estephana, ale tomu puk ujel.
     
    60:55
    Nepřesná přihrávka od Claireauxe končí na zakázaném uvolnění. Zlín ale buly vyhrál a vymýšlí, co podniknout.
     
    61:26
    Veselý chtěl zavést puk do útočného pásma, jenže narazil na hráz tří bránících domácích, kteří jeho pokus zastavili.
     
    61:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme rozhodnuto! Patriks Zabusovs zavezl puk do útočného pásma a posunul ho na pravou stranu na DARKA HEJCMANA, který se trefil přesně do levého rohu litvínovské branky 3:4! Asistence: Patriks Zabusovs.
    61:51 Darek HEJCMAN - 3:4
     
    Konec zápasu. (20:11:47)
    Marken.cz

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 7. Balinskis (Estephan, P. Zdráhal), 20. P. Zdráhal (Irving), 49. P. Zdráhal (Jarůšek) – 35. Zabusovs (Gazda), 52. Mallet (Honejsek, Claireaux), 53. Ferenc (Zabusovs), 62. Hejcman (Zabusovs)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Neužil) – Balinskis, Irving, Hrbas, Strejček, Demel, Stříteský, D. Kolář – Jarůšek, Estephan, P. Zdráhal – P. Straka (A), V. Hübl (C), Fronk – Kudrna, Sukeľ, P. Svoboda – M. Chalupa, Jurčík, M. Havelka.
    Trenér: Vladimír Růžička

    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Mamčics, Gazda, O. Němec (A), Suhrada, Žižka, Ferenc, M. Novotný – Mallet, R. Veselý, Claireaux – Makarenko, Hejcman, Michasjonok – Kubiš (C), Okál, Zabusovs – P. Sedláček (A), Köhler, Honejsek.
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Tomáš Veselý – Ladislav Lučan, Milan Kis

    Diváci: 1000
    thejrc.org