Vítkovice – Kladno 2:1 (po pr.) | Motor ČB – Třinec 5:4 (po pr.) | Litvínov – Zlín 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Olomouc 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 6:2 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
Berani Zlín
Pátek 28.01.2022, 17:30Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:51 Darek HEJCMAN - 3:4
     
    61:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme rozhodnuto! Patriks Zabusovs zavezl puk do útočného pásma a posunul ho na pravou stranu na DARKA HEJCMANA, který se trefil přesně do levého rohu litvínovské branky 3:4! Asistence: Patriks Zabusovs.
    52:32 Jakub FERENC - 3:3
     
    52:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na Zimním stadionu Ivana Hlinky se ale dějí věci! Zlín dokázal během jedné minuty stáhnout dvoubrankové manko! Patriks Zabusovs nahrál zpoza branky na pravý kruh, kde měl nabito JAKUB FERENC a propálil vše, co mu stálo v cestě. Jeho střela skončila přesně v levém rohu litvínovské branky 3:3! Asistence: Patriks Zabuzovs.
    51:36 Alexandre MALLET - 3:2
     
    51:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byl velmi smolný gól pro domácího brankáře a Zlín tak snižuje na rozdíl jedné branky! Antonín Honejsek dostal puk do útočného pásma a ten se v mezikruží odrazil na hůl ALEXANDRA MALETTA, který poslal kotouč záhadně mezi betony ne nejlépe zorientovaného domácího brankáře 3:2! Asistence: Antonín Honejsek a Valentin Claireaux.
    48:55 Patrik ZDRÁHAL - 3:1
     
    48:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Litvínov se přece jen dočkal třetí branky! To byla situace jako přes kopírák! PATRIK ZDRÁHAL se po přihrávce od Richarda Jarůška dostal znovu do samostatného úniku jako při druhé brance domácích a vymetl přesně pravý horní roh branky Libora Kašíka 3:1! Asistence: Richard Jarůšek.
    34:38 Patriks ZABUSOVS - 2:1
     
    34:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    A Zlín snižuje na rozdíl jedné branky! Daniel Gazda vypálil od mantinelu a puk se od betonu domácího brankáře odrazil přesně k PATRIKOVI ZABUSOVSI a ten z bezprostřední blízkosti prostřelil Godlu 2:1! Asistence: Daniel Gazda.
    19:26 Patrik ZDRÁHAL - 2:0
     
    19:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Litvínov jde do dvoubrankového vedení! Aaron Irvnig poslal bekhendem parádní pas za obranu na PATRIKA ZDRÁHALA, který svůj únik zakončil bekhendem do pravého rohu Kašíkovi branky 2:0! Asistence: Aaron Irving.
    06:08 Uvis Janis Balinskis - 1:0
     
    06:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná kombinace domácích a ty jdou do vedení! Giorgio Estephan si vyměnil puk s Patrikem Zdráhalem v mezikruží a poté našel na pravém kruhu úplně volného JANISE UVISE BALINSKISE, který vymetl levý roh zlínské branky! Brankář Kašík se přesouval marně 1:0! Asistence: Giorgio Estephan a Patrik Zdráhal.
    Marken.cz

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 7. Balinskis (Estephan, P. Zdráhal), 20. P. Zdráhal (Irving), 49. P. Zdráhal (Jarůšek) – 35. Zabusovs (Gazda), 52. Mallet (Honejsek, Claireaux), 53. Ferenc (Zabusovs), 62. Hejcman (Zabusovs)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Neužil) – Balinskis, Irving, Hrbas, Strejček, Demel, Stříteský, D. Kolář – Jarůšek, Estephan, P. Zdráhal – P. Straka (A), V. Hübl (C), Fronk – Kudrna, Sukeľ, P. Svoboda – M. Chalupa, Jurčík, M. Havelka.
    Trenér: Vladimír Růžička

    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Mamčics, Gazda, O. Němec (A), Suhrada, Žižka, Ferenc, M. Novotný – Mallet, R. Veselý, Claireaux – Makarenko, Hejcman, Michasjonok – Kubiš (C), Okál, Zabusovs – P. Sedláček (A), Köhler, Honejsek.
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Tomáš Veselý – Ladislav Lučan, Milan Kis

    Diváci: 1000
    thejrc.org