Kometa Brno – HC Litvínov 3:5 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 2:5 (kon.) | K. Vary – Liberec 0:3 (kon.)
Pardubice – Olomouc 2:4 (kon.) | Sparta – Salzburg 5:0 (kon.) | Slavia – Třinec 5:6 (po pr.)
Jihlava – Havířov 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
3:5 (1:2, 0:0, 2:3)
HC Litvínov
Pátek 28.01.2022, 13:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Partner:
     
    43:21
    Přesilovka také pro Litvínov. V rohu kluziště obranné třetiny si Sebastian Bartes pomohl držením, což pozornosti rozhodčích neuniklo.
     
    40:28
    Obrovská příležitost pro brněnský celek! Baláž fauloval potřetí v zápase a věnoval soupeři dvojnásobnou přesilovku, jež by mohla trvat přes minutu!
     
    39:51
    Devět vteřin do konce třetiny a Kometa má přesilovou hru pět na tři, Jan Vopat dostal trest za hru vysokou holí. Důležité bude vyhrát buly.
     
    38:04
    Gól do šatny by se Kometě bezesporu hodil. Ta navíc dostává výhodu další přesilové hry, dnes podruhé byl poslán na trestnou lavici Ondřej Baláž.
     
    34:28
    Jiří Háva tentokráte plnil úkoly v defenzivě a nevedl si úplně nejlépe. Soupeře podrazil za vlastní bránou a je dalším vyloučeným litvínovským hokejistou.
     
    30:31
    Krátce před návratem Fajmona vyloučení i na hostující straně. Za katr by poslán hostující forvard Prokop Limanovský, nad rozhodnutím rozhodčího se hodně podivoval.
     
    28:40
    Komplikace pro brněnskou Kometu, která jde do čtyř. Na trestnou lavici již usedl Patrik Fajmon, obránce podrazil jednoho z protihráčů na útočné modré.
     
    13:04
    Bude i Litvínov pykat za prvního vyloučeného? Před vlastní brankou hrál proti pravidlům Ondřej Baláž, Šalého zahákoval v momentě, kdy už se chystal zakončit.
     
    05:47
    První přesilovou hru si zahrají hosté z Litvínova. Na trestnou lavici usedl domácí forvard Tadeáš Hrnčíř, ve střední třetině se provinil hákováním.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Nesvadba (Ulbricht, Řehák), 41. Malý (Šalé, J. Sedláček), 59. Malý (I. Sedláček, J. Sedláček) – 8. Vopat (Skuhrovec, Baláž), 11. Maštalířský (Skuhrovec, Beran), 48. Skuhrovec (Beran, Kuchař), 49. Hák (Vopat, Hynek), 54. Slavík (Danielčák)


    HC Kometa Brno: Petržílka (Schnattinger) – Řehák, Fajmon, Holemý, Ulbricht, J. Sedláček (C), Němec, Horký, Bartes (A), Hrnčíř, Šalé, I. Sedláček, Bělohlav, Malý (A), Pigl, Boltvan, Nesvadba, Harmim.
    Trenér: Jan Zachrla

    HC Litvínov: Čermák (Kokhanin) – Baláž, Hocelík, Hák, Hynek, Kroupa, Kuchař, Háva, Kočárek, Danielčák, Stehlík, Beran, Vopat, Limanovský, Maštalířský, Šprynar, Skuhrovec, Slavík.
    Trenér: Radek Mrázek

    Rozhodčí: Obadal, Kohoutek – Komínek, Smetková

    Diváci: 67
    thejrc.org