Poruba 2011 – Warriors Brno 6:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chrudim 6:3 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 7:5 (kon.)
Kobra – Ústí n/L 5:6 (po pr.)
konec
Technika Hockey Brno
7:5 (3:0, 2:0, 2:5)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 28.01.2022, 19:00 • Hokejové haly dětí a mládeže • Liga juniorů • 33. kolo
Partner:
     
    Ačkoliv to tak ještě po druhé třetině nevypadalo, závěr utkání přinesl velké drama. Zkraje třetí části zápasu snížil vedení Techniky Petr Przybyla, ale o opětovné navýšení náskoku se postaral Tomáš Čoupek. Jenže pak se do toho Vsetínští opřeli. Postupně se prosadili Adam Bachánek, Richard Liss, Ondřej Fojtík a Jan Ramert, čímž snížili gólový rozdíl na pouhou jednu branku. Zvrat chtěli hosté dokonat při hře bez gólmana, ale místo toho korunoval hru Techniky hattrickem po střele do prázdné brány Erik Pospíšil.
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (22:31:15)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Posledním, kdo vystřeli, bude Machů. Jeho střela z mezikruží ještě volala po dorážce, ale na tu Broža nedosáhl.
     
    59:31
    Technika právě vstřelila branku!
    Risk při hře bez gólmana ovšem Valachům nevyšel. Hattrick střelou do prázdné brány kompletuje ERIK POSPÍŠIL. Asistence: Dominik Líska.
     
    59:20
    Vsetínského brankáře nahrazuje Przybyla v poli. Střelec první vsetínské branky se na pravém křídle okamžitě dere do útoku.
     
    59:04
    Hořejší zastavil brejk Brněnských. Vsetínský brankář stále nedostal příležitost odjet na střídačku.
     
    58:54
    Przybyla prokličkoval do útoku a přes bránícího hráče vystřelil. Trefil pouze připraveného Nešpůrka, který okamžitě rozehrává.
     
    58:38
    Vsetínští mají kotouč pod kontrolou, ale Technika napadá. Hraje se ve středním pásmu.
     
    58:15
    Valaši vyhráli vhazování ve středním pásmu, ovšem nepřesně. Musí rozehrát od vlastní branky.
     
    58:10
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:05
    Do konce třetí třetiny zbývají necelé dvě minuty a útok Ramerta a Horským zastavuje postavení mimo hru.
     
    56:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neskutečný závěr v podání hostů. Richard Liss vyslal do brejku po pravém křídle JANA RAMERTA, kterému se první pokus k bližší tyči nepovedl, ale následnou dorážku už provedl přesně podle představ. Asistence: Richard Liss.
     
    56:26
    Severa v brejku vychytal Hořejší hokejkou. Na druhé straně v úniku neuspěl Janíček.
     
    55:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na straně Vsetína a Valaši jsou nyní určitě motivovaní i posledním vzájemným zápasem s Technikou. Hosté přijeli do Brna s větším počtem obránců a proto není divu, že i dalším střelcem je bek. Richard Liss poslal kotouč od modré čáry do mezikruží, kde jej našel ONDŘEJ FOJTÍK, který se najednou ocitl sám před brankovištěm a zakončil nad Nešpůrkův pravý beton. Asistence: Richard Liss, Jan Ramert.
     
    54:41
    Vsetínští se v závěru třetí třetiny nabili energií a okamžitě se nastěhovali do útočného pásma. Z vrcholu pravého kruhu pálil přes bránící a clonící hráče Čapka. Nešpůrek jeho střelu vytěsnil lapačkou a hostující obránce není se svou střelou spokojen.
     
    53:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle utkání může být ještě zajímavé. Není žádné tajemství, že obránce RICHARD LISS rád pracuje i v předbrankovém prostoru a právě sem dostal přihrávku od Matěje Mojžíše a pokusem bez přípravy vymetl všechny pavučiny v levém horním rohu brněnské brány. Asistence: Matěj Mojžíš.
     
    53:07
    Zakázané uvolnění stěhuje hru po pasáží ve středním pásmu před vsetínského brankáře.
     
    51:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A právě tato hra přinesla Vsetínu další branku, ovšem už při hře pět na pět. Richard Liss našel ADAMA BACHÁNKA na pravém kruhu a vsetínský útočník se střelou z první k bližší tyči nemýlil. Asistence: Richard Liss.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 10. Růžek (Adam, Sever), 16. Lajoš (Fornál), 18. Fornál (Lajoš), 32. Pospíšil (Adam), 37. Pospíšil (Adam), 48. Čoupek, 60. Pospíšil (Líska) – 44. Przybyla (Bachánek), 52. Bachánek (Liss), 54. Liss (Mojžíš), 56. Fojtík (Liss, Ramert), 57. Ramert (Liss)


    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Skoupý) – Holcman, Šupa, Žák, Kubica (A), Svoboda, Blaško (A), Mrkvica – Růžek, Sever, Čoupek (C), Nerad, Adam, Vlach, Líska, Fornál, Pospíšil, Lajoš.
    Trenér: Jiří Rech

    VHK ROBE Vsetín: Hořejší (Stašek) – Čapka, Fojtík, Prčík, Liss, Sýkora, Machů, Sviták (A), Mojžíš – Przbyla, Bednařík (C), Bachánek (A), Horský, Veselý, Broža, Maštalíř, Ramert, Janíček.
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Novotná – Kleprlík, Bezděk
    ocianews.com