Poruba 2011 – Litoměřice 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 5:2 (kon.) | Kolín – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Šumperk – Prostějov 4:3 (2:1 po s.n.) | Kadaň – Sokolov 0:5 (kont.) | Vsetín – Slavia 5:2 (kon.)
Přerov – Vrchlabí 1:2 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Třebíč 0:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
4:3 (1:0, 1:3, 1:0 - 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 29.01.2022, 17:00 • Škoda aréna, Šumperk • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Petr KRATOCHVÍL - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým DRACI PARS ŠUMPERK.
    Autorem vítězné branky je PETR KRATOCHVÍL, který si ve velké rychlosti přehodil kotouč na bekhend, čímž si položil brankáře a pak zavěsil do horní poloviny brány.
    54:27 Aleš FURCH - 3:3
     
    54:27
    Draci právě vstřelili branku!
    Zatímco Vojtěch Mokry v krkolomném pádu zastavil nahození Petra Krejčího, tak hostující brankář kapituloval! Rok Macuh přihrával přes osu na levou stranu, odkud vystřelil podél Ondřeje Bláhy ALEŠ FURCH, který znovu srovnává stav zápasu. Asistence: Rok Macuh a Martin Pěnčík.
    39:43 Petr KRATOCHVÍL - 2:3
     
    39:43
    Draci právě vstřelili branku!
    V poslední dvacetiminutovce bude o drama postaráno, jelikož Šumper využil další přesilovou hru! Denis Kindl přihrál na zadní tyčku, odkud vyslal nepříjemný pokus Tomáš Vildumetz. Ondřej Bláha stihl vykopnout beton, ale puk se nacházel na hranici brankoviště, kam se jako první dostal PETR KRATOCHVÍL. Asistence: Tomáš Vildumetz a Denis Kindl.
    36:04 Šimon JELÍNEK - 1:3
     
    36:04
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Vojtěch Mokry byl nyní bez šance zasáhnout. Nahození Petra Krejčího bylo dvakrát tečováno. Autorem branky je tak ŠIMON JELÍNEK, který se jako poslední dotkl kotouče. Asistence: Jan Štefka a Petr Krejčí.
    23:41 Tomáš JÁCHYM - 1:2
     
    23:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A máme tady otočku ve skóre, čímž se Prostějov dostává do vedení! Za brankou pracoval Petr Beránek, jenž puk předal na Petra Krejčího. Jeho přihrávka mířila před branku, kde se nacházel zcela osamocený TOMÁŠ JÁCHYM, který mířil přesně – 1:2. Asistence: Petr Krejčí a Petr Beránek.
    21:57 Tomáš JIRÁNEK - 1:1
     
    21:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi ve druhé třetině výrazně přidali a zaslouženě vyrovnávají! Marek Račuk předal kotouč na levou stranu, kde se kolem obránce prosmýkl TOMÁŠ JIRÁNEK, který z mezikruží vystřelil úspěšně na zadní tyčku. Asistence: Marek Račuk a Patrik Husák.
    01:46 Petr KRATOCHVÍL - 1:0
     
    01:46
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí mužstvo velmi rychle jdou do vedení, když proměnili početní výhodu! Na levé straně výborně pracoval Tomáš Vildumetz, který následně přihrál před branku, kde nastavil hůl PETR KRATOCHVÍL. Asistence: Tomáš Vildumetz a Tomáš Drtil.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. P. Kratochvíl (Vildumetz, Drtil), 40. P. Kratochvíl (Vildumetz, D. Kindl), 55. A. Furch (Macuh, Pěnčík), rozh. náj. P. Kratochvíl – 22. Jiránek (Račuk, Husák), 24. T. Jáchym (P. Krejčí, P. Beránek), 37. Š. Jelínek (Štefka, P. Krejčí)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Petr Beránek (PRO)
    0:0   Dávid Kohút (SUM)
    2. série:
    0:0   Tomáš Jáchym (PRO)
    0:0   Denis Kindl (SUM)
    3. série:
    0:0   Marek Račuk (PRO)
    1:0   Tomáš Vildumetz (SUM)
    4. série:
    1:1   Petr Mrázek (PRO)
    1:1   Rok Macuh (SUM)
    5. série:
    1:1   Tomáš Jiránek (PRO)
    2:1   Petr Kratochvíl (SUM)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (R. Běhula) – Pěnčík, Drtil (A), L. Rutar, Hrachovský, Březák, Řezáč – P. Kratochvíl, D. Kindl (C), Žálčík (A) – Vachutka, Vildumetz, Kohút – A. Furch, Macuh, Spratek – Antoníček, Šilhavý, Scheuter – J. Horký.
    Trenér: Martin Janeček

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – M. Jáchym, A. Havlík, Vala, P. Krejčí, Husák, T. Koblížek – Štefka, T. Jáchym, P. Beránek – Mrázek, J. Kloz (A), Martin Novák (C) – Rudovský, Račuk, Jiránek (A) – Š. Jelínek, Janeček, M. Švec – Podlaha.
    Trenér: Aleš Totter.

    Rozhodčí: Wagner, Micka – Štofa, Maštalíř

    Diváci: 1 000
    thejrc.org