Poruba 2011 – Litoměřice 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 5:2 (kon.) | Kolín – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Šumperk – Prostějov 4:3 (2:1 po s.n.) | Kadaň – Sokolov 0:5 (kont.) | Vsetín – Slavia 5:2 (kon.)
Přerov – Vrchlabí 1:2 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Třebíč 0:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
4:3 (1:0, 1:3, 1:0 - 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 29.01.2022, 17:00 • Škoda aréna, Šumperk • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Petr KRATOCHVÍL - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým DRACI PARS ŠUMPERK.
    Autorem vítězné branky je PETR KRATOCHVÍL, který si ve velké rychlosti přehodil kotouč na bekhend, čímž si položil brankáře a pak zavěsil do horní poloviny brány.
     
    63:49
    Šumperk si bere oddechový čas a Martin Janeček předává svým svěřencům taktické pokyny!
     
    63:49
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Rudovský – 2 min., držení).
     
    60:48
    Z rohu až na zadní tyčku si nabruslil Jan Rudovský, který si povodil dvojici soupeřů. Domácí brankář už ležel na ledové ploše, ale útočník jeho beton nepřehodil.
     
    59:14
    Za brankou soupeře předčil Lukáš Žálčík, který předal kotouč před branku. Tomáš Drtil mohl střetnutí rozhodnout, ale z dobré pozice zamířil těsně vedle levé tyče!
     
    56:28
    Z levého kruhu vyslal nepříjemný pokus Vojtěch Šilhavý, jehož zakončení vyrazil Ondřej Bláha těsně vedle své branky. Je vidět, že oba celky ještě chtějí zvítězit v normální hrací době.
    54:27 Aleš FURCH - 3:3
     
    54:27
    Draci právě vstřelili branku!
    Zatímco Vojtěch Mokry v krkolomném pádu zastavil nahození Petra Krejčího, tak hostující brankář kapituloval! Rok Macuh přihrával přes osu na levou stranu, odkud vystřelil podél Ondřeje Bláhy ALEŠ FURCH, který znovu srovnává stav zápasu. Asistence: Rok Macuh a Martin Pěnčík.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 000 diváků.
     
    43:42
    Hostující celek rotoval v rohu útočného pásma a následně se před branku hnal Tomáš Jáchym, jemuž bylo zamezeno k tomu, aby mohl vystřelit. Na druhou stranu vyrazil Tomáš Vildumetz, který z levé strany orazítkoval břevno!
    39:43 Petr KRATOCHVÍL - 2:3
     
    39:43
    Draci právě vstřelili branku!
    V poslední dvacetiminutovce bude o drama postaráno, jelikož Šumper využil další přesilovou hru! Denis Kindl přihrál na zadní tyčku, odkud vyslal nepříjemný pokus Tomáš Vildumetz. Ondřej Bláha stihl vykopnout beton, ale puk se nacházel na hranici brankoviště, kam se jako první dostal PETR KRATOCHVÍL. Asistence: Tomáš Vildumetz a Denis Kindl.
     
    38:24
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Jan Rudovský.
    36:04 Šimon JELÍNEK - 1:3
     
    36:04
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Vojtěch Mokry byl nyní bez šance zasáhnout. Nahození Petra Krejčího bylo dvakrát tečováno. Autorem branky je tak ŠIMON JELÍNEK, který se jako poslední dotkl kotouče. Asistence: Jan Štefka a Petr Krejčí.
     
    35:25
    Velkou rychlost nabral Dávid Kohút, jenž mohl využít špatného střídání Prostějova. Slovenský útočník mířil bekhendem do protipohybu brankáře, jenž zakročil betonem.
     
    35:04
    Tomáš Vildumetz se nemohl dostat na kobylku Marku Račukovi. Hostující útočník se kolem první tyče dostal před branku, jenomže u tyče byl znovu připravený brankářův beton!
     
    32:33
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal proti brance Adam Havlík, avšak Vojtěch Mokry toho moc neviděl. Domácí brankář zůstal stát a kotouč vyrazil rukou, která šla na poslední chvíli před tělo. Puk se pak odrazil vedle levé tyče, Šumperk měl znovu obrovské štěstí na své straně.
     
    31:28
    Na levém kruhu se nacházel Michal Janeček, jehož zakončení bylo nepřesné. Následně Prostějov otočil svůj pohyb a prostřídal své řady.
     
    26:21
    Od pravého mantinelu mířila přihrávka před branku, kde se pohyboval Lukáš Žálčík. Ten se po puku natahoval a usměrnil ho směrem na branku. Jenomže Ondřej Bláha rychle secvakl betony k sobě, čímž vytáhl opravdu parádní zákrok!
    23:41 Tomáš JÁCHYM - 1:2
     
    23:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A máme tady otočku ve skóre, čímž se Prostějov dostává do vedení! Za brankou pracoval Petr Beránek, jenž puk předal na Petra Krejčího. Jeho přihrávka mířila před branku, kde se nacházel zcela osamocený TOMÁŠ JÁCHYM, který mířil přesně – 1:2. Asistence: Petr Krejčí a Petr Beránek.
    21:57 Tomáš JIRÁNEK - 1:1
     
    21:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi ve druhé třetině výrazně přidali a zaslouženě vyrovnávají! Marek Račuk předal kotouč na levou stranu, kde se kolem obránce prosmýkl TOMÁŠ JIRÁNEK, který z mezikruží vystřelil úspěšně na zadní tyčku. Asistence: Marek Račuk a Patrik Husák.
     
    15:00
    Kotouč z rohu zamířil na zadní tyčku, kde se nacházel pohotový Petr Mrázek. Jeho bekhendový pokus znovu zastavil domácí brankář, jenž se znovu skvěle přesunul.
     
    12:29
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Tomáš Jáchym – 2 min., podrážení).
     
    12:21
    Krásnou přihrávku přes osu dostal Martin Novák, který z levého kruhu okamžitě vystřelil. Jenomže Vojtěch Mokry se skvěle přesunul a ještě stihl zasáhnout.
     
    12:08
    Jednatřicet vteřin bude hrát Prostějov ve dvojnásobné početní výhodě. Podaří se mu vyrovnat?
     
    12:08
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Petr Antoníček – 2 min., podrážení).
     
    11:07
    Další velká šance, tentokrát na straně Prostějova! Martin Novák přihrával mezi kruhy, odkud to z jedné vyzkoušel Marek Švec. Jeho zakončení ale zamířilo do připraveného maskovaného muže.
     
    10:39
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Ludvík Rutar – 2 min., podrážení).
     
    09:00
    V předbrankovém prostoru se znovu nacházel Daniel Spratek, který nejprve orazítkoval brankovou konstrukci. Stejný hráč se dostal i k dorážce, kterou hostujícího gólmana nepřekonal.
     
    07:37
    Před branku Šumperka se hnal Adam Havlík, kterému se povedlo udělat dvě kličky. Ovšem následně měl hokejku zablokovanou, a tak se hra otočila. Draci předvedli pěknou kombinaci, kterou v další gól nepřetavil z druhé vlny Daniel Vachutka.
     
    06:46
    Také hostující celek bude zlobit a tentokrát ujížděl do přečíslení. Situaci na sebe vzal Marek Švec, který se snažil zamířit pod horní tyčku. Avšak Vojtěch Mokry zasáhl ramenem a udržel Draky ve vedení.
     
    05:25
    Právě z rohu hrací plochy mířila přihrávka před branku, kde v jasné pozici netrefil černou gumu Daniel Spratek. Před ním už byla prázdná branka a soupeř k němu teprve přijížděl Jan Kloz.
     
    02:25
    Na pravém kruhu se nacházel osamocený Dávid Kohút, který se snažil zamířit na zadní tyčku. Avšak Ondřej Bláha byl pozorný a podržel svůj tým!
    01:46 Petr KRATOCHVÍL - 1:0
     
    01:46
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí mužstvo velmi rychle jdou do vedení, když proměnili početní výhodu! Na levé straně výborně pracoval Tomáš Vildumetz, který následně přihrál před branku, kde nastavil hůl PETR KRATOCHVÍL. Asistence: Tomáš Vildumetz a Tomáš Drtil.
     
    00:44
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Štefka – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. P. Kratochvíl (Vildumetz, Drtil), 40. P. Kratochvíl (Vildumetz, D. Kindl), 55. A. Furch (Macuh, Pěnčík), rozh. náj. P. Kratochvíl – 22. Jiránek (Račuk, Husák), 24. T. Jáchym (P. Krejčí, P. Beránek), 37. Š. Jelínek (Štefka, P. Krejčí)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Petr Beránek (PRO)
    0:0   Dávid Kohút (SUM)
    2. série:
    0:0   Tomáš Jáchym (PRO)
    0:0   Denis Kindl (SUM)
    3. série:
    0:0   Marek Račuk (PRO)
    1:0   Tomáš Vildumetz (SUM)
    4. série:
    1:1   Petr Mrázek (PRO)
    1:1   Rok Macuh (SUM)
    5. série:
    1:1   Tomáš Jiránek (PRO)
    2:1   Petr Kratochvíl (SUM)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (R. Běhula) – Pěnčík, Drtil (A), L. Rutar, Hrachovský, Březák, Řezáč – P. Kratochvíl, D. Kindl (C), Žálčík (A) – Vachutka, Vildumetz, Kohút – A. Furch, Macuh, Spratek – Antoníček, Šilhavý, Scheuter – J. Horký.
    Trenér: Martin Janeček

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – M. Jáchym, A. Havlík, Vala, P. Krejčí, Husák, T. Koblížek – Štefka, T. Jáchym, P. Beránek – Mrázek, J. Kloz (A), Martin Novák (C) – Rudovský, Račuk, Jiránek (A) – Š. Jelínek, Janeček, M. Švec – Podlaha.
    Trenér: Aleš Totter.

    Rozhodčí: Wagner, Micka – Štofa, Maštalíř

    Diváci: 1 000
    bahis siteleri