Olomouc – Kladno 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 5:0 (kon.) | Sparta – Motor ČB 6:2 (kon.)
Plzeň – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 05.02.2022, 13:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek definitivně vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (15:06:36)
     
    Sparťané ve třetí třetině zásluhou Jana Krupičky a dvou branek Petra Hausera dokráčeli k cenné tří bodové výhře 6:2. Pražané si připisují cenné tři body do tabulky, Motor z tohoto utkání body nevytěžil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    V poslední minutě třetí třetiny ještě hosté zaútočili, ale sparťané už další komplikace nepřipustili a vyhazují kotouč bez větších potíží do bezpečí.
     
    58:48
    Filip Petrásek udělal oblouk ve středním pásmu a střelou z velké dálky prověřil sparťanského brankáře Hrabala. Sparťané si berou puk na své hokejky.
     
    58:28
    Petr Hauser nabízel kotouč od modré čáry svým spoluhráčů do prostoru před brankou, ale Ludvík za pomoci svých obránců situaci ustál. Hra je přerušena.
     
    57:55
    Zembol hledal před brankou lépe postaveného Červenku, ale sparťanský obránce v tísni nezakončil ideálně. Ludvík si celou situaci pohlídal.
     
    57:39
    Dominik Vaněk se dostal ke kotouči u mantinelu jako první a budějovický obránce vyhodil puk alespoň do třetí třetiny. Sparťané už kontrolují svou výhru.
     
    57:00
    Janoch je zpátky na ledové ploše, Budějovičtí hrají v plném počtu. Mezitím se domácí hokejisté znovu usadili v útočném pásmu, Ludvík nemusel zasahovat.
     
    56:30
    Jan Krupička hledal své spoluhráče na modré čáře a sparťané kombinovali! Jejich souhra vyústila ve střelu Theimera, proti níž se Ludvík stihl přemístit.
     
    55:52
    Petr Hauser rychle otočil hru do útočného pásma, ale sparťané si nerozuměli ve své přihrávce v prostoru u modré čáry. Motor se osvobozuje.
     
    54:53
    Sparťané si v závěrečných minutách zahrají další přesilovou hru. Na trestnou lavici tentokrát usedl útočník Jan Janoch (CEB) za faul kolenem.
     
    54:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané i nadále kráčí za výhrou! MAXIM KUBÁNEK pronikl do útočného pásma a sparťanský útočník svou střelou překonal Ludvíka. Kotouč nakonec lízl dres budějovického brankáře a poté skončil v síti. Asistence: Petr Ton, Nino Tomov.
     
    54:11
    Jiří Remta po vyhraném vhazování v útočném pásmu vypálil od modré čáry a Hrabal si i přes obtížný výhled našel kotouč ve své výstroji. Hra je přerušena.
     
    53:41
    Sparťané se prezentovali velmi nadějnou kombinací, která však neskočila gólovým úspěchem. Jeden z domácích hráčů střílel z nulového úhlu nepřesně.
     
    53:00
    Maxim Kubánek chtěl prostrčit kotouč do brankoviště z pravé strany, ale sparťanský útočník si nepočínal úspěšně. Domácí kontrolují průběh utkání.
     
    52:32
    Adam Mácha byl hodně aktivní před budějovickou brankou! Ludvík zasáhl na poslední chvíli a zamezil dalšímu inkasovanému gólu.
     
    51:49
    Willmann zkoušel střílet okamžitě po vyhraném vhazování od modré čáry, ale sparťané k soupeři rychle přistoupili a kotouč končí až ve středním pásmu.
     
    51:40
    Před Masopustem se otevřel prostor a budějovický útočník ve velké rychlosti zavítal do útočného pásma. Střela hostujícího útočníka byla vzápětí nepřesná.
     
    50:45
    Jan Vavřík se zkoušel prokličkovat do šance přes posledního sparťanského obránce, ale jeden z domácích hráčů byl na svém místě a poslal puk do bezpečí.
     
    49:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se prosazují popáté v tomto utkání a v klidu kráčí za tříbodovou výhrou. PETR HAUSER využil zmatků v soupeřově obraně, když z téměř nulového úhlu poslal puk za záda dezorientovaného Ludvíka. Asistence: Michal Vitouch, Vojtěch Port.
     
    49:21
    Sparťané znovu rychle přesunuli hru na druhý konec kluziště a zaměstnali budějovickou obranu. Brankář Ludvík raději podržel kotouč ve své lapačce.
     
    48:40
    Ducháč ještě na chvíli udržel puk v útočném pásmu, ale o pár vteřin později u mantinelu hosté zapracovali a vyhazují puk alespoň do neutrální zóny.
     
    47:42
    Sparťané napadají soupeřovu rozehrávku a Sakhno měl menší problémy dostat kotouč do neutrální zóny. Motor ještě neskládá své zbraně.
     
    46:51
    Sparťané nedokázali vyvést kotouč do středního pásma. Až nyní mohl Hauser v klidu osvobodit svůj celek od dalšího budějovického náporu.
     
    46:15
    Po dalším zakázaném uvolnění Sparty se vhazovalo před Hrabalem a Kašpar vybojoval na chvíli kotouč pro svůj tým. Hosté se k ohrožení branky už nedostali.
     
    45:40
    Masopust si našel vyraženou střelu u mantinelu, ale sparťanská obrana byla včas připravená. Budějovický celek musí začít novou akci ze středního pásma.
     
    45:23
    Theimer se tlačil do zakončení u mantinelu, ale sparťané se dlouho v útočném pásmu už neohřáli. Vzápětí domácí tým posílá kotouč na zakázané uvolnění.
     
    44:46
    Michal Vitouch už v plném počtu hráčů na ledě ujel soupeři po pravé straně kluziště a svou následnou střelou prověřil Ludvíka. Puk končí až v ochranné síti.
     
    44:20
    Sparťané vyhodili kotouč do útočného pásma a za pukem rychle sprintoval Zembol. Domácí útočník ještě ohrozil Ludvíka, který střelu zneškodnil.
     
    43:50
    Dominik Vaněk našel na lépe připraveného Chlubnu, který vypálil od modré čáry. Střela budějovického útočníka si našel brankář Hrabal a vyrazil ji do bezpečí.
     
    42:51
    Ve sparťanském brankovišti se strhl velký závar, ale domácí gólman Hrabal i za pomoci svých obránců celou situaci ustál. Rozhodčí vzápětí přerušují hru.
     
    42:37
    Sparťany brzdí další nedovolený zákrok. Útočník Petr Hauser (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za krosček a už sedí na trestné lavici.
     
    42:21
    Masopust vyslal od modré čáry přízemní střelu, která však k Hrabalovi nedoputovala. Sparta rychle otáčí hru na druhou stranu kluziště.
     
    41:33
    Oba týmy poslaly na ledovou plochu čerstvé síly, rozhodčí krátce poté přerušují hru. Za malou chvíli se bude vhazovat v útočném pásmu Sparty.
     
    41:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté zavítali do útočného pásma a svůj krátký pobyt před Ludvíkem přetavují v gól! JAN KRUPIČKA se rychle zorientoval před brankou a pohotově zametl puk do sítě. Asistence: Michal Vágner.
     
    40:25
    Velká šance pro Motor hned zkraje třetí třetiny. Matouš Masopust střílel z bezprostřední blízkosti, ale hostující útočník trefil jen připraveného Hrabala.
     
    40:12
    Domácí hokejisté vyhráli vhazování ve středovém kruhu a posílají kotouč do útočného pásma. Budějovičtí v obraně včas zapracovali a už míří do útoku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči jsou zpátky na ledové ploše, připravena je také čtveřice dnešních arbitrů pro tento zápas. Třetí třetina začíná za malý okamžik.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:31 hodin.
     
    Prostřední část byla na góly oproti té první bohatší. Sparťané se dostali do dvoubrankového vedení zásluhou Adama Máchy a Petra Hausera, ale v závěru druhé části snížil zpět na rozdíl jediné branky Tomáš Chlubna. Udrží sparťané ve třetí třetině své vedení?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Sparťané ještě zahrozili v posledních pěti vteřinách druhé části! Theimer obdržel přesnou přihrávku do střely z první a Ludvík musel zasahovat.
     
    38:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se prosazují při hře čtyři na čtyři a sparťané vedou už jen o gól! TOMÁŠ CHLUBNA se proháčkoval až před Hrabala, kterého překonal přesnou střelou mezi betony. Asistence: Jan Janoch, Jiří Remta.
     
    38:21
    Přesilová hra domácího týmu končí. Maxim Kubánek (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za sekání a síly na ledě se po chvilce vyrovnávají.
     
    38:02
    Jeden ze sparťanských obránců vyslal střelu od modré čáry a Ludvík měl zakrytý výhled. Budějovičtí hráči se o pár okamžiků později osvobozují.
     
    37:11
    Budějovičtí se mohli znovu přiblížit na rozdíl jedné branky. František Schwartz v samostatném úniku trefil pouze betony připraveného Hrabala.
     
    36:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už se však domácí hokejisté dostali do dobré šance a svou příležitost přetavují v další vstřelenou branku. PETR HAUSER byl osamocen v útočném pásmu a svou dorážkou překonal Ludvíka. Asistence: Tomáš Tomek.
     
    36:23
    Hosté zatím pozorně brání, sparťané se nedokážou na delší dobu usadit v útočném pásmu. Za malou chvíli se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    35:48
    Bude se znovu vylučovat. Na trestnou lavici pro změnu usedl budějovický obránce Filip Petrásek (CEB), jenž vyfasoval hned čtyři minuty za bodnutí špičkou hole.
     
    35:38
    Michal Vágner vystihl budějovickou rozehrávku a velkou šanci měl Tomek! Sparťanský obránce zkusil prostřelit Ludvíka mezi betony, leč neúspěšně.
     
    34:51
    Zembol přihrával v útočném pásmu Červenkovi a kotouč se ještě dostal na modrou čáru k Davidovi. Poslední jmenovaný svou svižnou střelou mířil nepřesně.
     
    34:20
    Sparťané se ubránili bez větších potíží a už hrají v plném počtu hráčů na ledě. Mezitím Ducháč nezpracoval prudkou přihrávku na modré čáře.
     
    33:37
    Ve sparťanském oslabení má Ludvík vcelku hodně práce, jelikož budějovický brankář musí být stále v pozoru. Motoru se v této přesilovce nedaří.
     
    32:58
    Tomek doslova uprchl budějovické obraně, ale sparťanský obránce ve velké rychlosti se nehnal do zakončení. Sparťané šetří cenné vteřinky z oslabení.
     
    32:15
    Michal Vitouch se ve vlastním oslabení tlačil do šance v útočném pásmu, ale poslední budějovický obránce včas zapracoval. Ludvík nemusel zasahovat.
     
    32:04
    Červenka se vrátil zpět na ledovou plochu, ale sparťané půjdou znovu do čtyř. Trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše odpyká Petr Hauser (SPA).
     
    30:40
    Jan Janoch střílel od modré čáry a jeho prudkou ránu schytal clonící Vágner. Sparťané posílají další kotouč až na druhou stranu k Ludvíkovi.
     
    30:32
    Masopust bojoval o kotouč v rohu kluziště, ale sparťané zatím dobře brání. Budějovičtí se nemohou dostat do souvislejšího tlaku v útočném pásmu.
     
    29:47
    Budějovičtí hokejisté si za malou chvíli zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl obránce Jakub Červenka (SPA), který dostal menší trest za hákování.
     
    29:11
    Janoch vyhrál vhazování v útočném pásmu a hosté ihned po buly vyslali střelu na sparťanskou branku. Hrabal mohl zůstat v klidu, střela mířila mimo branku.
     
    28:36
    Máchova formace se tlačila do zakončení v útočném pásmu, ale budějovická obrana včas zapracovala a dostala kotouč do bezpečí.
     
    28:21
    Hosté se na chvíli zabydleli v útočném pásmu a Hrabal musel řešit nepříjemnou ránu z levého kruhu pro vhazování. Hra je na chvíli přerušena.
     
    27:52
    Pouzar se o pár vteřin později dostal ke střele na pravé straně kluziště a svou nenápadnou ranou orazítkoval tyčku sparťanské branky.
     
    27:15
    Jaroslav Pouzar ujel do úniku po pravé straně, ale jeden z domácích hokejistů včas zapracoval a nedovolil budějovickému útočníkovi zakončit.
     
    26:16
    Michal Vitouch spolu s Jakubem Zembolem zaměstnali obranu a na malou chvíli zavítali do útočného pásma. Motoru se početní výhoda zatím nedaří.
     
    25:52
    Sparťanští hokejisté zřejmě dle rozhodčích hráli v šesti a už přerušili hru. Trest za hráčskou lavici odpyká útočník Petr Ton (SPA). Motor hraje přesilovou hru.
     
    25:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Motor neproměnil obrovskou šanci, když Schwartz trefil jen beton Hrabala. V následném protiútoku se domácí hokejisté prosazují. ADAM MÁCHA v samostatném úniku mířil přesně a posílá svůj celek do vedení. Asistence: Oto Theimer, Michael Hrabal.
     
    24:43
    Sparťané dlouho kroužili v útočném pásmu, ale budějovická obrana zatím dobře pracuje a nepouští domácí hráče do zakončení. Hraje se dál.
     
    24:22
    Port vyhrál bruslařský souboj s Masopustem a rozhodčí píská zakázané uvolnění. Hra se za malou chvíli vrátí zpátky před brankáře Ludvíka.
     
    23:15
    Ducháč střílel od modré čáry, ale jeden z clonících hráčů Motoru kotouč včas zablokoval a puk nakonec končí mimo hrací plochu. Hra je přerušena.
     
    22:51
    Chlubna se znovu tlačil do zakončení po levé straně kluziště, ale obránce David nedovolil budějovickému útočníkovi zakončit. Kotouč končí v rohu kluziště.
     
    22:13
    Tomáš Chlubna předal kotouč Masopustovi do jízdy na pravé straně a Motor na chvíli zavítal do útočného pásma. U mantinelu však byli domácí hráči úspěšnější.
     
    21:40
    Dominik Vaněk po vyhraném vhazování v útočném pásmu prověřil sparťanského brankáře svou střelou od modré čáry, Hrabal bez obtíží puk vyrazil.
     
    21:33
    Jaroslav Pouzar šikovně posunul kotouč Davidu Kašparovi, který vyslal nebezpečnou ránu od modré čáry. Hrabal i s menšími problémy zasáhl.
     
    20:56
    Vojtěch Port byl u kotouče v obranném pásmu jako první, což znamená jediné. Budějovičtí vyhodili kotouč na zakázané uvolnění, hra je přerušena.
     
    20:38
    Obránce Vaněk se už vrátil zpátky na ledovou plochu, hosté hrají v plném počtu. Sparťané mezitím zavítali znovu do útočného pásma.
     
    20:05
    Sparťané na startu druhé třetiny ještě dohrávají přesilovou hru. Michal Vitouch se probojoval s pukem do útočného pásma, ale Ludvík zatím nemusel zasahovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči už krouží po ledové ploše sportovní haly, druhá třetina začíná za malý okamžik.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:43 hodin.
     
    První třetina proběhla ve velmi svižném týmu se šancemi na obou stranách. Sparťané se dostali do vedení zásluhou Tomáše Tomka, ale krátce nato vyrovnal svou šťastnou trefou Nikita Sakhno. Skóre je po úvodních dvaceti odehraných minutách nerozhodné 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:42
    Spartě začala zkrácená přesilová hra. David čekal na přihrávku od svého spoluhráče, ale pas na sparťanského obránce byl příliš prudká. Třetina končí.
     
    19:12
    Probíhá poslední minuta první třetiny. Budějovičtí nahodili kotouč do útočného pásma, ale ještě před tím se do sebe zamotali šňůrkami od bruslí dva protihráči. Hra je přerušena.
     
    18:24
    Síly na ledě se vyrovnají. Na trestnou lavici usedl pro změnu budějovický obránce Dominik Vaněk (CEB), který vyfasoval "dvojku" za zásah do nohou.
     
    17:33
    Sparťané se výborně brání a nepouští soupeře do šancí. Teď ujel Theimer, který předával kotouč Michalu Vitouchovi, ale druhý jmenovaný tečoval kotouč nepřesně.
     
    16:46
    První vyloučeným hráčem na straně domácího týmu je obránce František David (SPA), který se provinil držením a už sedí na trestné lavici.
     
    16:45
    Jan Vavřík se snažil přihrát svému spoluhráči u mantinelu, ale budějovický útočník přihrával nepřesně. Rozhodčí signalizují faul, bude se vylučovat.
     
    15:58
    Teď bylo v útočném pásmu hostí pořádně rušno. Ihned po vyhraném vhazování budějovičtí vyslali střelu na domácí branku, sparťanský gólman zasáhl.
     
    15:42
    Matyáš Fousek se snažil střílet od modré čáry, ale jeden z clonících hráčů domácího týmu zablokoval kotouč, který nakonec končí až ve středním pásmu.
     
    15:14
    Jeden z budějovických hráčů nahodil puk do útočného pásma, ale dle sudích to bylo ještě před červenou čárou. Píská se zakázané uvolnění hostí.
     
    14:31
    Michal Vitouch spolu se svým spoluhráčem podnikli útočný výpad po pravé straně kluziště, ale v útočném pásmu se k dalšímu ohrožení branky nedostali.
     
    14:13
    Po urputném souboji u mantinelu se rozhodčí rozhodl raději přerušit hru. Následovat bude po kratičké chvilce vhazování ve středním pásmu.
     
    13:11
    Obrovská možnost pro Motor! Jan Janoch ujel sparťanské obraně, ale tváří v tvář nepřekonal sparťanského brankáře. Kotouč po střele zamířil jen do mantinelu.
     
    12:16
    Adam Mácha se otočil s pukem na hokejce a vzápětí vyslal nebezpečnou ránu z prostoru mezi kruhy. Budějovický brankář zasáhl na poslední chvíli.
     
    11:45
    Sparťané svou početní výhodu nevyužili a hosté už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše. Domácí tým mezitím znovu proniká do útočného pásma.
     
    11:05
    Petr Ton střílel z pravého kruhu pro vhazování, ale jeho prudká rána na vzdálenější tyčku neměla gólové parametry. Hra pokračuje dál.
     
    10:32
    Sparťané vyslali na soupeřovu branku už několik nebezpečných střeleckých pokusů, ale budějovický brankář se svou obranou zatím odolávají.
     
    09:41
    Sparťané si hrají první přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl budějovický útočník František Schwartz (CEB), který vyhodil kotouč mimo hrací plochu.
     
    09:28
    Velká šance také na druhé straně kluziště. Michal Vágner se prodral až před budějovického brankáře, ale skóre na světelné tabuli zůstává neměnné.
     
    08:52
    František David rychle spěchal za kotoučem do obranného pásma, ale hosté se dokázali znovu dostat do útoku. Sparťanský gólman tentokrát nemusel zasahovat.
     
    08:01
    Budějovičtí se usadili v útočném pásmu a zahrozili! Matouš Masopust vyslal nebezpečnou ránu od modré čáry, ale sparťanský brankář ukryl puk ve výstroji.
     
    07:07
    Obě střídačky dlouho reklamovaly, že českobudějovická branka je vychýlena mimo své postavení. Nyní rozhodčí přerušují hru.
     
    06:20
    Jakub Zembol se ocitl společně se svými spoluhráči v přečíslení, nicméně sparťanský útočník nedokázal v dobré pozici na střelu zpracovat kouč ideálně.
     
    05:41
    Jaroslav Pouzar předal ve středním pásmu kotouč svému spoluhráči, ale hosté se do útočného pásma už nedostali. Sparťané zatím výborně napadají.
     
    05:00
    Oba týmy poslaly na ledovou plochu čerstvé síly, mezitím obránce Červenka napadal hostující rozehrávku. Motor se i přesto dokázal propracovat do útoku.
     
    04:34
    Sparťané se rychle usadili v útočném pásmu a českobudějovický brankář musel řešit nepříjemnou střelu od modré čáry. Hra je na malou chvilku přerušena.
     
    04:11
    František Schwartz se tlačil do zakončení v útočném pásmu, ale poslední obránce domácích včas zapracoval a sparťané dostávají puk do středního pásma.
     
    02:22
    Oto Theimer předal kotouč ve středním pásmu Tomkovi a sparťanský obránce ve velké rychlosti zavítal do útočného pásma. Domácí se k zakončení nedostali.
     
    01:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovičtí se usadili v pásmu a vyrovnávají. Sparťanský gólman sice zasáhl kotouč, ale puk se vzápětí od jeho výstroje dokutálel až za brankovou čáru. V Holešovicích máme znovu vyrovnáno. Střelou od modré čáry se úspěšně prezentoval NIKITA SAKHNO. Asistence: David Kouba, František Schwartz.
     
    01:15
    Hosté snaží okamžitě vyrovnat a tlačí se do útočného pásma. Sparťanský brankář raději podržel puk ve své výstroji a přerušuje hru. Bude se vhazovat.
     
    00:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu první gól v utkání! Sparťané dostali kotouč od mantinelu do prostoru před brankou, kde stál připravený TOMÁŠ TOMEK, který bekhendovou kličkou překonává budějovického brankáře. Asistence: Petr Hauser, Michael Hrabal.
     
    00:10
    Hosté vyhráli úvodní vhazování a ihned se přesunuli do útočného pásma. Sparťané v obraně dobře zapracovali a dostávají kotouč alespoň do neutrální zóny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči se už vrátili zpět ze svých kabin na ledovou plochu, první třetina začíná za malý okamžik.
     
    Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům krásné sobotní odpoledne u sledování juniorské extraligy. Rozbruslení obou týmů před malou chvílí skončilo, utkání mezi Spartou a Českými Budějovicemi startuje za necelých dvacet minut. Připomínám, že z utkání vám budeme přinášet podrobný online textový přenos. Příjemnou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Hrabal (Obolenski) – Tomov, Šindelek, David, Tomek, Červenka, Ducháč (C), Port – Kubánek, Mácha, Hauser, Krupička, Ton (A), Vágner, Theimer, M. Vitouch, Zembol (A).
    Trenér: Richard Žemlička

    Motor České Budějovice: Ludvík (Maleček) – Remta (C), Fousek, Kouba, Willmann, Vaněk – Sakhno, Kašpar (A), Schwartz, Petrásek, Pouzar, Masopust, Chlubna, Janoch, Vavřík.
    Trenér: Karel Herr

    Rozhodčí: Jechoutek, Bernat – Komárek, Hnát.
     
    Krásné sobotní odpoledne u sledování juniorské extraligy. Nejstarší mládežnická kategorie pokračuje dalšími zápasy a dnes se zaměříme na dohrávku mezi Spartou a Českými Budějovicemi. Utkání startuje ve 13.00 hodin, přeji všem příjemnou hokejovou zábavu!
     
    Motor patří v aktuální sezoně mezi týmy, které okupují dolní část tabulky. Českobudějovičtí hokejisté však v posledních dvou zápasech brali plný počet bodů. Parta z jihu Čech nejprve uspěla v domácím prostředí nad pražskou Slavií 4:3 a v posledním duelu si poradila s výběrem Kladna. Motor vsítil čtyři branky a odvezl si domů tři body za výhru 4:3. Dva kanadské body zaznamenal na své konto talentovaný forvard Josef Koláček.
     
    Sparta prožívá skvělou sezonu, jelikož svěřenci kouče Richarda Žemličky hrají od začátku sezony v horní části tabulky. V posledním utkání si sparťanští hokejisté poradili doma se Salzburkem, který porazili vysoko 5:0. Výhru řídil svými dvěma góly talentovaný útočník Jakub Konečný, který má za sebou několik odehraných zápasů ve sparťanském A-týmu. Budou Pražané úspěšní znovu a zapíší svůj pátý triumf v řadě?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 1. Tomek (Hauser, Hrabal), 26. Mácha (Theimer, Hrabal), 37. Hauser (Tomek), 42. Krupička (Vágner), 50. Hauser (M. Vitouch, Port), 55. Kubánek (Ton, Tomov) – 2. Sakhno (Kouba, Schwartz), 39. Chlubna (Janoch, Remta)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Obolenski) – Tomov, Šindelek, David, Tomek, Červenka, Ducháč (C), Port – Kubánek, Mácha, Hauser, Krupička, Ton (A), Vágner, Theimer, M. Vitouch, Zembol (A).
    Trenér: Richard Žemlička

    Banes Motor České Budějovice: Ludvík (Maleček) – Remta (C), Fousek, Kouba, Willmann, Vaněk – Sakhno, Kašpar (A), Schwartz, Petrásek, Pouzar, Masopust, Chlubna, Janoch, Vavřík.
    Trenér: Karel Herr

    Rozhodčí: Jechoutek, Bernat – Komárek, Hnát
    thejrc.org