Olomouc – Kladno 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 5:0 (kon.) | Sparta – Motor ČB 6:2 (kon.)
Plzeň – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 05.02.2022, 13:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Partner:
     
    54:53
    Sparťané si v závěrečných minutách zahrají další přesilovou hru. Na trestnou lavici tentokrát usedl útočník Jan Janoch (CEB) za faul kolenem.
     
    42:37
    Sparťany brzdí další nedovolený zákrok. Útočník Petr Hauser (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za krosček a už sedí na trestné lavici.
     
    38:21
    Přesilová hra domácího týmu končí. Maxim Kubánek (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za sekání a síly na ledě se po chvilce vyrovnávají.
     
    35:48
    Bude se znovu vylučovat. Na trestnou lavici pro změnu usedl budějovický obránce Filip Petrásek (CEB), jenž vyfasoval hned čtyři minuty za bodnutí špičkou hole.
     
    32:04
    Červenka se vrátil zpět na ledovou plochu, ale sparťané půjdou znovu do čtyř. Trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše odpyká Petr Hauser (SPA).
     
    29:47
    Budějovičtí hokejisté si za malou chvíli zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl obránce Jakub Červenka (SPA), který dostal menší trest za hákování.
     
    25:52
    Sparťanští hokejisté zřejmě dle rozhodčích hráli v šesti a už přerušili hru. Trest za hráčskou lavici odpyká útočník Petr Ton (SPA). Motor hraje přesilovou hru.
     
    18:24
    Síly na ledě se vyrovnají. Na trestnou lavici usedl pro změnu budějovický obránce Dominik Vaněk (CEB), který vyfasoval "dvojku" za zásah do nohou.
     
    16:46
    První vyloučeným hráčem na straně domácího týmu je obránce František David (SPA), který se provinil držením a už sedí na trestné lavici.
     
    09:41
    Sparťané si hrají první přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl budějovický útočník František Schwartz (CEB), který vyhodil kotouč mimo hrací plochu.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 1. Tomek (Hauser, Hrabal), 26. Mácha (Theimer, Hrabal), 37. Hauser (Tomek), 42. Krupička (Vágner), 50. Hauser (M. Vitouch, Port), 55. Kubánek (Ton, Tomov) – 2. Sakhno (Kouba, Schwartz), 39. Chlubna (Janoch, Remta)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Obolenski) – Tomov, Šindelek, David, Tomek, Červenka, Ducháč (C), Port – Kubánek, Mácha, Hauser, Krupička, Ton (A), Vágner, Theimer, M. Vitouch, Zembol (A).
    Trenér: Richard Žemlička

    Banes Motor České Budějovice: Ludvík (Maleček) – Remta (C), Fousek, Kouba, Willmann, Vaněk – Sakhno, Kašpar (A), Schwartz, Petrásek, Pouzar, Masopust, Chlubna, Janoch, Vavřík.
    Trenér: Karel Herr

    Rozhodčí: Jechoutek, Bernat – Komárek, Hnát
    bahis siteleri