Poruba 2011 – Litoměřice 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 5:2 (kon.) | Kolín – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Šumperk – Prostějov 4:3 (2:1 po s.n.) | Kadaň – Sokolov 0:5 (kont.) | Vsetín – Slavia 5:2 (kon.)
Přerov – Vrchlabí 1:2 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Třebíč 0:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
9:3 (5:2, 0:0, 4:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 29.01.2022, 15:30 • PSG aréna - Zlín • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    To už je pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost, doufám že jste si dnešní zápas užili a opět se budu těšit, například opět u dorostenecké extraligy.

    Přeji příjemný zbytek víkendu, na shledanou. (17:44:49)
     
    Je konec!

    Potvrdilo se hned několik předzápasových predikcí... Opět ve vzájemném zápase Zlína a Vítkovic vyhrál domácí celek a opět padaly mraky branek!

    Gólovou přestávku jsme si udělali jen ve druhé třetině, kdy nepadla jediná branka, vynahradili jsme si to však ve třetinách 1. a 3. Výsledky 5:2 a 4:1 mluví samy za sebe.

    Berani si tak jistojistě polepší a už nebudou připoutáni ke dnu tabulky, zato Vítkovice zůstanou i po dnešním zápase k poslední příčce přikovány!

    A to Ridera nezačala vůbec špatně, dostala se do vedené, zápas na svou stranu ještě jednou strhla, na body to však i tak nestačilo...

    Mimořádný zápas prožil díky parádnímu hattricku Adam Klimek, produktivní byl i Jakub Heš, jenž tedy zastal staršího bratra Lukáše, parádním gólem se o pozornost přihlásil kapitán Marek Šišák.

    Suma sumárum: Zlín vs Vítkovice 9:3!
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hattrick, čepice na led! ADAM KLIMEK ujel všem soupeřům po pravé straně, potáhl si puk, položil brankáře Vargu a z ostrého úhlu zakončil kolem jeho betonu! Zápas skončí výsledkem 9:3.
     
    57:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Kosmetická úprava. MATĚJ ŽÍDEK založil akci, z pravé strany ostře vypálil, zdálo se že zlínský brankář si poradil, kotouč se však bůh ví jak odrazil za překvapeného Uherka .8:3. Asistence: Robert Chlán.
     
    57:30
    Icing Vítkovic
     
    57:06
    Ofsajd Ševců.
     
    55:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tohle zavání krutým debaklem! Ševci dokázali z rovnovážné situace udělat v mezikruží přečíslení, TOMÁŠ PILÁT úplně nechtěl zakončovat, ale spíš předat do prázdné na jednoho z parťáků, kotouč se však nešťastně odrazil mezi Vargovy betony a je to 8:2! Tohle vítězství už ševcům nikdo nevezme. Asistence: Zdeněk Urban a Marek Šišák.
     
    54:38
    Icing Vítkovic.
     
    54:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    ADAM KLIMEK pálí ostrými! Zlínský forward za pomoci dalšího produktivního borce Jakuba Heše využil protiútok a zvyšuje na výrazných 7:2. Asistence: Jakub Heš a Tomáš Mikel.
     
    54:16
    Jakub Fibigr si udělal ofenzivní výlet do brankoviště, puk však nakonec nedostal přesně.
     
    53:31
    Zdeněk Urban jen prodloužil do rohu a jde napadat.
     
    52:28
    Dva soupeři najednou byli pro Markuse Saxu moc a v klinči o puk přichází.
     
    51:41
    Ofsajd Ridery.
     
    51:30
    Drobná mela o puk v brankovišti řeší Sebastian Varga, Martin Holba ještě naštvaně třískl holí o plexi sklo a jde střídat.
     
    51:19
    Po delší době zasahuje Marek Uherek, jenž přerušuje hru.
     
    49:38
    Adam Klimek je při chuti, tentokrát se snažil proháčkovat až do zakončení do prázdné. Nakonec však Vargu ohrozit nedokázal.
     
    48:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pohledná útoční kombinace a je to 6:2! Marek Šišák strhl hru nalevo přihrávkou na Jakuba Heše, ten se s pukem dlouho nekamarádil, přihrál do mezikruží kde vartoval ADAM KLIMEK! Zlínský útočník vypálil z první a Berani jdou za výhrou. Asistence: Jakub Heš a Marek Šišák.
     
    47:19
    Střela od modré teď lízla horní tyč Uherkovy brány!

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 12. Kopřiva (Kotala), 16. Holba (Pilát, Mikel), 18. Heš (Šišák), 18. Holba (Urban, Pilát), 20. Šišák (Špaňhel), 49. Klimek (Heš, Šišák), 55. Klimek (Heš, Mikel), 56. Pilát (Urban, Šišák), 60. Klimek – 6. Chlán (Žídek), 15. Glas (Saxa, Kalandra), 58. Žídek (Chlán)


    Berani Zlín: Uherek (Kamenář) – Kotala, Řezníček, Hamrla, Mikel, Kopřiva, Špaňhel, Šišák – Urban, Valášek, Holba, Pilát, Pešák, Kaláč, J. Heš, Klimek
    Trenér: Radek Pšurný

    HC Vítkovice Ridera: Vávra (Varga) – Fibigr, Kalandra, Chaloupka, Man, Lazár, Čuba, Činčala – Glas, Milata, Matějka, Saxa, Vítek, Chlán, Lerch, Židek
    Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Rimmel – Bartoň, Šobáň
    bahis siteleri