Litoměřice – Přerov 2:5 (kon.) | Třebíč – Vsetín 3:0 (kon.) | Havířov – Kolín 3:4 (kon.)
Slavia – Poruba 2011 4:5 (po pr.) | Prostějov – Kadaň 5:0 (kont.) | Ústí n/L – Šumperk 2:1 (po pr.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 7:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
2:5 (0:1, 1:0, 1:4)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 31.01.2022, 17:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 43. kolo
Partner:
    59:07 Jan SVOBODA - 2:5
     
    59:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! JAN SVOBODA pečetí tři body Přerova střelou do prázdné branky. Asistence: Tadeáš Král a Filip Dvořák.
    53:41 Jan SÜSS - 2:4
     
    53:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři odskakují na rozdíl dvou branek! Kuboš udělal chybu ve vlastním obranném pásmu a k puku se dostal JAN SÜSS, který naznačil střelu, obkroužil branku a zasunul puk do prázdné branky. Bez asistence.
    52:18 Jiří GOIŠ - 2:3
     
    52:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají přesilovku a jdou do vedení! Puk se dostal na modrou čáru k Hrdinkovi, který vystřelil a do jeho přízemní střely vložil těsně před Králem hůl JIŘÍ GOIŠ a kotouč skončil v brance. Asistence: František Hrdinka a Jan Süss.
    46:27 Jan SÜSS - 2:2
     
    46:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři srovnávají ve vlastním oslabení! JAN SÜSS obkroužil branku a se štěstím dotlačil puk do branky. Asistence: Tomáš Šoustal.
    40:38 Patrik MARCEL - 2:1
     
    40:38
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion jde poprvé v zápase do vedení! Válek přihrál na modrou čáru PATRIKU MARCELOVI, jehož nahození skončila v levém horním rohu hostující branky. Asistence: Lukáš Válek a Roman Přikryl.
    24:36 Petr KUBOŠ - 1:1
     
    24:36
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion srovnává skóre zápasu! Zdálo se, že Stadion už celou akci překombinoval, ale Válek našel na modré PETRA KUBOŠE, jehož střela skončila ve vzdálenějším horním rohu branky. Asistence: Lukáš Válek a Roman Přikryl.
    15:31 Jakub SVOBODA - 0:1
     
    15:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Matouš Kratochvil nahodil puk do pásma a kotouč se odrazil od zadního mantinelu. Tomáš Král vyjel z branky se snahou rozehrát, ale u puku byl první JAKUB SVOBODA, který dovezl kotouč do odkryté klece. Asistence: Matouš Kratochvil a Robert Černý.
    Marken.cz

    Filip Hulín

    Branky a nahrávky: 25. Kuboš (Válek, R. Přikryl), 41. P. Marcel (Válek, R. Přikryl) – 16. Jakub Svoboda (M. Kratochvil, R. Černý), 47. Süss (T. Šoustal), 53. Goiš (Hrdinka, Süss), 54. Süss, 60. Jan Svoboda (Tadeáš Král, F. Dvořák)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Černohorský, Výtisk (C), Martin Böhm, Klikorka, Jebavý, Kuboš – Válek, R. Přikryl, Sihvonen – Hauser, Kracík, Martin Procházka – Křehlík, J. Jícha, Tlačil – F. Sachr, Rouha, D. Soukup.
    Trenér: David Bruk

    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – Kubeš, Kudělka, R. Černý, Hrdinka, Ševčík, Krisl (C), Dluhoš – Jakub Svoboda, M. Kratochvil, T. Doležal – T. Šoustal, Süss, Goiš – Jan Svoboda, Tadeáš Král, Matěj Novák – Š. Kratochvil, F. Dvořák, D. Indrák.
    Trenér: Robert Svoboda

    Rozhodčí: Petružálek, Jechoutek – Horažďovský, Baxa

    Diváci: 740
    thejrc.org