Třebíč – Prostějov 3:0 (kon.) | Litoměřice – Havířov 6:1 (kon.) | Poruba 2011 – Kolín 3:0 (kon.)
Vsetín – Šumperk 1:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 5:0 (kont.) | Sokolov – Jihlava 4:0 (kon.)
Slavia – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 2:0 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 05.01.2022, 18:00 • ZS Sokolov • Chance liga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:51 Jan POHL - 4:0
     
    54:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov od začátku držel puk před Žukovem a nakonec celá snaha končí přesnou ranou JANA POHLA do horního rohu branky. Asistence: Jaromír Kverka a Tomáš Šmerha.
    31:35 Daniel PŘIBYL - 3:0
     
    31:35
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov nyní dobře napadal soupeře a ukázka toho, že i z bezvýchodné situace mohou padat branky. Před brankou nebyl nikdo z hráčů Sokolova a tak DANIEL PŘIBYL už jen z nouze ctnost nahodil zpoza branky puk před branku a puk se od bruslí Zeleňáka odrazil do branky. Asistence: Patrik Prymula.
    19:44 Vojtěch TOMI - 2:0
     
    19:44
    Baník právě vstřelil branku!
    Nakonec se přece jen Sokolov dostává do dvou brankového trháku! VOJTĚCH TOMI dostal přihrávku na střed a uklidil puk k pravé tyčce. Asistence: Vít Seemann a Tomáš Rohan.
    06:04 Denis ZEMAN - 1:0
     
    06:04
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov se po rychlém protiútoku dokázal udržet v pásmu a pramenila z toho jejich první trefa. Autorem branky je DENIS ZEMAN, který vystřelil a našel prostor nad betonem Žukova. Asistence: Jaromír Kverka a Tomáš Vracovský.
    Marken.cz

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 7. D. Zeman (Kverka, Vracovský), 20. Tomi (Seemann, T. Rohan), 32. D. Přibyl (Prymula), 55. J. Pohl (Kverka, Šmerha)


    HC Baník Sokolov: Neužil (Cichoň) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, D. Zeman, Vodička, Weinhold, Seemann – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Šmerha, Jiskra, Kuťák – Prymula, Kverka (A), D. Přibyl – Vracovský, Hašek, D. Novotný.
    Trenér: Štrba

    HC Dukla Jihlava: Žukov (A. Wolf) – L. Mareš, Valenta, Kowalczyk, Kachyňa, Zeleňák, Bilčík, Eliáš – Helt, Lichanec, Illéš – Čachotský (A), Skořepa (C), T. Havránek – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož – T. Harkabus (A), F. Seman, Houška.
    Trenér: Ujčík

    Rozhodčí: Bejček, Jaroš – Belko,, Baxa
    ocianews.com