Litoměřice – Přerov 2:5 (kon.) | Třebíč – Vsetín 3:0 (kon.) | Havířov – Kolín 3:4 (kon.)
Slavia – Poruba 2011 4:5 (po pr.) | Prostějov – Kadaň 5:0 (kont.) | Ústí n/L – Šumperk 2:1 (po pr.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 7:3 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
7:3 (3:0, 3:2, 1:1)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 31.01.2022, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 43. kolo
Partner:
     
    57:37
    Otevřená dvířka na domácí trestnou lavici. Za krosček byl vyloučen polský reprezentant Alan Lyszczarczyk.
     
    55:24
    Po přihrávce Dudy zpoza branky střílel z mezikruží Špaček, ale z voleje trefil jen brankáře Baroše! Vynikající šance Benátek!
     
    51:26
    Na ledě klečí Blaško a na trestnou lavici zamířil kapitán hostů Lukáš Pabiška. Benátský útočník byl potrestán na dvě minuty za podražení.
     
    50:48
    Ogurcov fauloval ujíždějícího Wiencka a síly na ledě se na malou chvíli vyrovnají. Ogurcov byl vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    49:25
    Velká šance Lyszczarczyka, který dostal křížnou přihrávku od Šlahaře k pravé tyči, ale střelou z první trefil Žajdlíkovu lapačku!
     
    49:12
    Komorski dostal sekeru od jednoho z hráčů Benátek, konkrétně Jakuba Šedivého. Domácí si tak zahrají dvojnásobnou přesilovku o délce 27 sekund.
     
    47:39
    Přesilovka pro Frýdek-Místek. Hampl přidržel v obranném pásmu Christova a byl vyloučen za držení.
    44:28 Jonáš PETEREK - 7:3
     
    44:28
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Po Dudově šanci se puk odrazil k Ogurcovovi, ten po mantinelu vysunul Peterka, který další přihrávkou po mantinelu vysunul JONÁŠE PETERKA. Mladý domácí útočník si z levé strany nabruslil před branku a přesnou střelou pokořil brankáře Žajdlíka! Asistence: Rostislav Martynek, Dmitrij Ogurcov – 7:3.
    43:18 Vojtěch JIRUŠ - 6:3
     
    43:18
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté využili dvojnásobnou přesilovku. Přesnou střelou z druhé vlny se prezentoval VOJTĚCH JIRUŠ, který střelou přes dvojici hráčů napálil puk do pravého horního rohu! Asistence: Daniel Bukač, Lukáš Pabiška – 6:3.
     
    42:24
    Velká šance pro Benátky. Bartoš podrazil u mantinelu Žůrka a hosté budou mít výhodu dvojnásobné přesilové hry v délce 97 sekund.
     
    42:01
    Přesilová hra pro Benátky. K Ciurovi usedl na trestnou lavici domácí Martynek, který zahákoval Juruše.
     
    40:00
    V závěru druhé třetiny inkasovali pětiminutové tresty za bitku Šír s Ciurou, osobní desetiminutový trest pak inkasoval za nesportovní chování Kunst.
    36:00 Filip KOMORSKI - 6:2
     
    36:00
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak i tuto přesilovku domácí využili! Parádní střelou do pravého horního rohu se prosadil FILIP KOMORSKI! Brankář Žajdlík jen sledoval nechytatelnou střelu soupeře! Asistence: Alan Lyszczarczyk, Jonáš Peterek – 6:2!
     
    34:22
    Znovu se vylučuje. Tentokrát ale na hostující straně. Duda v útočném pásmu sekl do nohou Christova a přesilovku si zahrají domácí.
     
    32:24
    Benátky si zahrají přesilovku, když Krzak před vlastní brankou podrazil soupeře.
    31:11 Alan LYSZCZARCZYK - 5:2
     
    31:11
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Na dva benátecké góly rychle zareagoval ALAN LYSZCZARCZYK, který dostal přihrávku na levou stranu, najel si do kruhu a střelou na vzdálenější tyč umístil puk přesně do sítě! Asistence: David Klimša, Mikuláš Zbořil – 5:2.
    28:01 Martin FAŠKO-RUDÁŠ - 4:2
     
    28:01
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Už je to jen o dva góly! Rychlovský to vzal středem hřiště, uvolnil se od dvou bránících hráčů a forhendem vystřelil. Brankář Baroš puk vyrazil pouze ke svému levému betonu a dojíždějící MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ dopíchl puk do odkryté branky – 4:2!
    25:56 Vojtěch JIRUŠ - 4:1
     
    25:56
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté z ničeho nic udeřili. Po přihrávce Dlouhého se prosadil před Barošem VOJTĚCH JIRUŠ a vstřelil první gól Benátek nad Jizerou! Asistence: Adam Dlouhý, Jan Hampl – 4:1.
     
    25:17
    Velká šance Komorskiho, který si sjel mezi kruhy, kam dostal přihrávku od Lyszczarczyka, ale rychlou střelou k levé tyči minul branku.
    21:56 David KLIMŠA - 4:0
     
    21:56
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi využili druhou přesilovku! Bartoš parádně našel z pravého kruhu před brankou DAVIDA KLIMŠU, který dobře nastavil hokejku a usměrnil puk do soupeřovy branky! Asistence: David Bartoš, Dmitrij Ogurcov – 4:0.
     
    20:01
    V brance Benátek došlo ke změně, Krále nahradil Žajdlík.
     
    19:58
    Domácí si zahrají dvojnásobnou přesilovku. Na dvě minuty byl vyloučen za hákování Jan Šír.
     
    18:37
    Rozhodčí signalizovali vyloučení a dvířka se otevřela na straně Benátek. Na dvě minuty za byl vyloučen Dlouhý.
     
    15:25
    Po přihrávce Šlahaře zpoza branky napružil hokejku Michálek a prudkou střelou orazil obě tyče Královy branky!
     
    11:41
    Přesilovka pro Benátky. Velkou šanci měl Šedivý, ke kterému se odrazila střela Aubrechta od modré čáry. Šedivý byl na poslední chvíli sražen Korímem na led.
     
    08:46
    Další šance domácího celku! Jakub Šlahař si vybruslil z levé strany před branku, položil si gólmana Krále, ale puk nedokázal dostatečně zvednout nad ležícího brankáře!
    07:20 Filip KOMORSKI - 3:0
     
    07:20
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup! FILIP KOMORSKI dostal puk od Ogurcova z pravé strany a nadvakrát překonal brankáře Krále! Asistence: Dmitrij Ogurcov, David Klimša – 3:0.
    05:33 Ondrej ŠEDIVÝ - 2:0
     
    05:33
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využili přesilovou hru! Po křížné přihrávce Lyszczarczyka se k puku dostal ONDREJ ŠEDIVÝ a střelu dobře schoval za projíždějícího obránce Šedivého. Brankář Král puk neviděl a máchl do prázdna! Asistence: Alan Lyszczarczyk, Mikuláš Zbořil – 2:0.
     
    04:25
    Frýdek-Místek si zahraje první přesilovou hru. David Aubrecht narazil na hrazení Martynka a čeká ho dvouminutový trest za vražení na hrazení.
    03:08 Ondrej ŠEDIVÝ - 1:0
     
    03:08
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! ONDREJ ŠEDIVÝ ujel obraně Benátek a střelou mezi betony využil přihrávku Šlahaře! Asistence: Jakub Šlahař, Karol Korím – 1:0.
     
    02:04
    Přečíslení dva na jednoho na domácí straně, Martynek přihrál před branku Christovovi, jeho střelu vyrazil brankář Král pouze před sebe, ale bránící Žůrek odrazil puk nad branku.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 4. O. Šedivý (Šlahař, Korím), 6. O. Šedivý (Lyszczarczyk, Zbořil), 8. Komorski (Ogurcov, Klimša), 22. Klimša (David Bartoš, Ogurcov), 32. Lyszczarczyk (Klimša, Zbořil), 36. Komorski (Lyszczarczyk, Peterek), 45. Peterek (Martynek, Ogurcov) – 26. Jiruš (A. Dlouhý, Hampl), 29. Faško-Rudáš (Rychlovský, Kunst), 44. Jiruš (Bukač, Pabiška)


    HC Frýdek-Místek: Baroš (Foltán) – Zbořil, J. Michálek, Ciura, Korím, Krzak, Ogurcov, J. Adámek – O. Šedivý (A), David Bartoš, Šlahař – Lyszczarczyk, Komorski, Klimša – Christov (C), Peterek, Martynek (A) – Ján Blaško, Čmiel, M. Hrubec.
    Trenér: Trličík.

    HC Benátky nad Jizerou: D. Král (21. Žajdlík) – J. Šedivý, Aubrecht (A), Kunst, Hampl, Bukač, Žůrek, Patzelt – Faško-Rudáš, J. Šír, Rychlovský – A. Dlouhý, Čederle, Jiruš – Průžek, R. Duda, Daniel Špaček (A) – Pabiška (C), Měchura, Wiencek.
    Trenér: Val. Jiruš.

    Rozhodčí: Koziol, Tvrdoň – Vašíček, Roischel.

    Diváci: 688
    bahis siteleri