Havlíčkův Brod – Řisuty 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Žďár n/S 7:3 (kon.)
Kometa Brno B – Kopřivnice 1:3 (kon.) | Hronov – Nová Paka 3:2 (kon.) | Příbram – Klatovy 7:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 02.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tohle je od nás pro tuto chvíli vše, děkujeme za pozornost. (20:30:54)
     
    Valašské Meziříčí potvrzuje roli favorita! Utkání, ve kterém si oba celky vedly velice obstojně, se rozhodlo ve druhé třetině po pohotovém zakončení Lukáše Finsterleho a parádním umístění střely k levé tyči v podání Davida Dobši. Ačkoli to vypadalo, že zápas už zná svého vítěze, tak v závěru Drtiči stáhli tříbrankovou ztrátu na 2:3, čímž se postarali o pořádné drama. Poslední šance domácích málem dovedla utkání do prodloužení, skákavý kotouč na brankovišti však hráč domácích nedorazil a hosté do prázdné brány navýšili konečný výsledek na 4:2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Růžička – 2 min., nesportovní chování + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Handl.
     
    59:49
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Ľubomír Škápík vyslal svůj projektil od modré čáry, skákající kotouč za zády Slováka sice našel domácího hráče, ten si ale neporadil a hosté vyhodili na Davida KOZUBÍKA, který to do odkryté brány měl už jednoduché. Bez asistence.
     
    59:01
    Domácí to zkouší bez brankáře!
     
    Dobša vyslal Pořického, který si navedl kotouč z levé strany a následně svou nahrávkou našel spoluhráče, jehož střelecký pokus skvěle vychytal Kořének.
     
    56:59
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drama je na světě! Erik Hložánek našel od levého mantinelu Tomáše KOMÍNKA, jenž z mezikruží překonal střelou z první bezmocného Slováka. Asistence: Erik Hložánek, Ľubomír Škápik.
     
    56:26
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:24
    Mikulík nahodil od modré čáry, čímž získal pro svůj tým vhazování ve třetině soupeře.
     
    55:55
    Rozjetý Komínek se podél pravé strany koukal po někom v oranžovém dresu, nakonec se však rozhodl pro střelu na přední tyč. Slovák v pozoru.
     
    54:11
    Přečíslení domácích tři na dva skončilo pouhým nahozením Levitskiiho do lapačky Slováka.
     
    53:09
    Zdánlivě největší hráč utkání Boris Levitskii hledal někoho na druhé straně. Jeho přihrávka byla ale nepřesná a u kotouče jsou hosté.
     
    50:38
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tomáš KOMÍNEK dostal od svého spoluhráče průnikovou nahrávku mezi dva bránící hráče a namířil na samotného Slováka. Brankář hostů nevyhodnotil situaci nejlíp, vyjel proti soupeři, čímž umožnil Tomáši KOMÍNKOVI, aby ho objel a umístil kotouč do prázdné brány. Asistence: Marek Růžička a Ľubomír Škápik.
     
    50:02
    Komínek našel před bránou Slováka Hložánka, jehož střela orazítkovala horní tyč a zasloužila se o první větší příležitost v přesilovce.
     
    48:54
    Lekeš hledal na druhé straně úplně volného Handla, který si se skákavým kotoučem neporadil, čímž vyhnal svůj tým až ke Kořenkovi.
     
    47:39
    Domácí dlouho obývali útočnou třetinu, k zakončení se však nedostali a o puk přišli.
     
    46:23
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Gabrhelík – 5 min. + osobní trest do konce utkání, napadení). Trest odpyká Kuchařík.
     
    45:57
    Weintritt hezky zavedl kotouč do soupeřova pásma a nahrál pod sebe na Handla, jehož petelice mířila vysoko nad.

    Michal Hladký

    Jakub Hladký

    Branky a nahrávky: 51. Komínek (Růžička, Škápik), 57. Komínek (Hložánek, Škápik) – 11. Finsterle (Křivohlávek, Andris), 31. Finsterle (Andris, Jenáček), 32. Dobša (Jenáček), 60. Kozubík


    SHK Drtiči Hodonín: Kořének (Malyšev) – Sedláček, Mikulík, Škápik, Pchalin – Lekeš, Marek, Hrazdira, Hložánek, Handl, Janás, Levitskij, Komínek (A), Růžička, Hefka, Romančík (C)
    Trenér: T. Janás

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Růžička) – Ďurkáč, Kamas, Vosátko, Báchor (A), Gabrhelík, Jenáček, Holiš – Finsterle, Weintritt, Dobša, Křivohlávek, Andris, Vavřík, Stodůlka, Kozubík, Pořický (C), Vávra (A), Apolenář, Kuchařík
    Trenér: L. Plšek

    Rozhodčí: Goňa – Blažek, Peluha
    ocianews.com