Olomouc – K. Vary 4:5 (kon.) | Chomutov – Slavia 4:1 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 1:3 (kon.)
Salzburg – Mountfield HK 4:5 (po pr.) | Havířov – Kladno 3:0 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 4:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 3:2 (po pr.) | Třinec – Sparta 1:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 11.02.2022, 16:00 • Budvar aréna, České Budějovice • DHL Extraliga juniorů • 37. kolo
Partner:
     
    58:50
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Kouba – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Lichtag – 2 min., hrubost).
     
    58:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V Budvar aréně je zřejmě hotovo. Robin Kaplan vybojoval kotouč ve středním pásmu, přebruslil obránce a pak puk posílá bez problémů do odkryté klece. Kaplan se podílel na všech gólech svého týmu. Asistence: Vít Kaštánek.
     
    57:32
    A je to první z možností, domácí brankář zůstává na střídačce!
     
    53:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Studená sprcha pro domácí tým, který s blížícím se koncem zápasu inkasuje. ROBIN KAPLAN vybojoval kotouč u modré čáry a pak se sám dostal až do mezikruží. Odtud vypálil přesně k tyči. Bez asistence.
     
    39:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Velká úleva pro domácí celek a velmi důležitá branka! Jan Janoch poslal do dobré střelecké příležitosti MATOUŠE MASOPUSTA. Ten si kotouč srovnal na holi a v rychlosti pak trefil přesně, kam bylo potřeba – 1:1. Asistence: Jan Janoch.
     
    37:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Trvalo to velmi dlouho, branky jsme se ale nakonec ve druhé třetině ještě dočkali. Z vrcholku levého kruhu z brankářova pohledu vystřelil ADAM NEDĚLKA. Jeho pokus byl velmi přesný a skončil ve vzdálenějším horním rohu. Těžko mohl Ludvík proti takto namířenému pokusu zasáhnout. Asistence: Robin Kaplan.
     
    34:45
    O chvíli později v naprosté tutovce tentýž hráč! Jaroslav Pouzar tentokrát jel sám na branku. Zakončovat zkoušel mezi betony, nicméně ty Kadlc secvakl a podržel tým před prvním inkasovaným gólem!
     
    30:45
    Parádní šance hostů! Robin Kaplan se agilně nacpal před branku, neměl sice moc prostoru, přesto vyslal velmi nebezpečný pokus z bekhendu. Te Ludvík stačil vyrazit a kotouč následně skončil jen velmi těsně pravé tyče.
     
    29:50
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Sachno – 2 min., podrážení).
     
    24:51
    Skvělá šance pro domácí! František Schwartz se dostal do samostatného úniku! S kotoučem zamíchal a pak se snažil zakončovat z bekhendu. Kadlc měl ale štěstí, Schwartzova střela ho trefila a odrazila se mimo nebezpečí z pohledu Pardubických.
     
    21:45
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Sakhno – 2 min., hákování).
     
    13:47
    Trma vrma před pardubickou brankou! Střelu z větší vzdálenosti udržel Kadlc nekde na brankovišti. Hráči obou týmu se pak sjeli právě do těchto prostor a nastala nepřehledná situace. Nejagilnějším se zdál být Matouš Masopust, puk za brankovou čáru ale nakonec neprocpal.
     
    13:06
    Matyáš Fousek trefil střelou z nápřahu jen clonícího pardubického hráče. Jakub Lichtag se pak vydal za doprovodu soupeřových obránců do útočného pásma a dobrou střelou vystrašil domácí přiznivce. Kotouč směřoval přesně na zadní tyč, Ludvík si ale poradil, natáhl se a betonem dostal puk mimo brankoviště.
     
    11:31
    Matouš Masopust se poměrně zničehonic dostal do největší šance dnešního utkání. Přímo před brankou měl kotouč na holi a měl také dostatek prostoru. Puk ale vyráží Kadlc, který stihl včas zareagovat. Dobrý zákrok!
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 40. Masopust (Janoch) – 38. Nedělka (Kaplan), 54. Kaplan, 59. Kaplan (Kaštánek)


    Banes Motor České Budějovice: Ludvík (Cinka) – Remta, Fousek, Kouba, Willmann, Vaněk, Placek – Kříž, Turek, Sachno, Kašpar, Schwartz, Petrásek, Pouzar, Masopust, Sochor, Janoch, Vavřík
    Trenér: Karel Herr

    HC Dynamo Pardubice: Kadlc (Borovička) – Hebek, Kubíček, Nedelka, Tvrdík, Chabada, Koudelka, Kaštánek – Štetka, Pavlata, Burda, Lichtag, Costa, Paleček, Kloz, Novotný, Šťastný, Kaplan
    Trenér: Jiří Malinský

    Rozhodčí: Sýkora, Kosnar – Zíka, Kubíček
    thejrc.org