Olomouc – K. Vary 4:5 (kon.) | Chomutov – Slavia 4:1 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 1:3 (kon.)
Salzburg – Mountfield HK 4:5 (po pr.) | Havířov – Kladno 3:0 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 4:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 3:2 (po pr.) | Třinec – Sparta 1:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 11.02.2022, 16:00 • Budvar aréna, České Budějovice • DHL Extraliga juniorů • 37. kolo
Partner:
     
    Zápas je kompletně za námi. Svého vítěze našel až v poslední dvacetiminutovce. V ní Pardubice přidaly na svém výkonu a po dvou přesných trefách mohou slavit tři body do tabulky. Na všech třech brankách se podílel hostující Rob Kaplan, který dnes zapsal bilanci 2+1. Jedinou trefu domácích má na kontě Matouš Masopust. Ten měl také další šance s koncem zápasu.

    Z tohoto utkání je to tedy vše, děkujeme za pozornost! (18:05:24)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Motor se ještě snažil při hře ve čtyřech na obou stranách s vývojem cokoli udělat, bohužel pro něj však neúspěšně. Sympatický výkon od obou týmů, body dnes bude brát ovšem jen ten hostující.
     
    58:50
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Kouba – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Lichtag – 2 min., hrubost).
     
    58:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V Budvar aréně je zřejmě hotovo. Robin Kaplan vybojoval kotouč ve středním pásmu, přebruslil obránce a pak puk posílá bez problémů do odkryté klece. Kaplan se podílel na všech gólech svého týmu. Asistence: Vít Kaštánek.
     
    57:32
    A je to první z možností, domácí brankář zůstává na střídačce!
     
    57:32
    Domácí tým si bere oddychový čas. Uvidíme, zda po jeho konci zůstane Dominik Ludvík na střídačce, nebo bude střídačka čekat na vhodnější moment, až dostane Motor kotouč pod kontrolu.
     
    56:59
    Další dobrý pokus domácích hráčů! Masopust tentokrát ujel do přečíslení dva na jendoho. Přihrával na Janocha, který se ale dostal do příliš velkého úhlu, s následným zákrokem tak neměl Kadlc výraznější problémy.
     
    56:17
    Matouš Masopust to udělal velmi dobře. Jel s pukem a přibližoval se k brance. Masopustův pokus se otřel o brusli vracejího se beka a následně si s ním Kadlc poradil a vyrazil betonem mimo.
     
    55:38
    Dominik Ludvík nyní musel dojet pro kotouč a rozehrát ho. Poslal ho na jednoho z pardubických obránců. Ten ho zachytil a obratem jej vrací do útočného pásma.
     
    54:45
    Českobudějovičtí hokejisté jakoby s koncem ztráceli potřebné síly. Nyní se musejí bránti pardubickému útoku, který dostal s vedoucím gólem samozřejmě mohutný impuls.
     
    53:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Studená sprcha pro domácí tým, který s blížícím se koncem zápasu inkasuje. ROBIN KAPLAN vybojoval kotouč u modré čáry a pak se sám dostal až do mezikruží. Odtud vypálil přesně k tyči. Bez asistence.
     
    53:23
    František Schwartz chtěl využít zaváhání obrany také na opačné straně, nicméně se dostal do ofsajdového postavení.
     
    52:52
    Českobudějovičtí hráči nyní budou čelit vhazování ve svém pásmu. Dominik Ludvík musel krýt kotouč, nicméně neměl těžkou pozici. Stačilo jej pouze přikrýt a schovat ve výstroji.
     
    52:17
    Byl to zřejmě Dominik Vaněk, který nyní musel hasit zaváhání domácí obrany. Útočníkovi, který byl sám před brankou, zablokoval hůl, načež kotouč skončil vysoko v ochranné síti.
     
    51:21
    Jan Janoch chtěl využít odraženého kotouče, když se otočil v prostoru mezi oběma kruhy k brance a vypálil. Bohužel pro něj a jeho tým ale střela neprošla přes val clonících a bránících hráčů.
     
    50:55
    Jan Janoch vystihl soupeřovu rozehrávku a poslal do útoku Matouše Masopusta. Ten nabral rychlost a následně velmi dobře poslal kotouč směrem na vyrážečku Kadlce. Právě hostující brankář ale stačil zareagovat a snad i se štěstím puk dostává mimo dosah domácích.
     
    50:16
    Matěj Kloz se vrhnul rovnou mezi tři protuhráče, kterým se chtěl vyhnout a dostat se ke střele. To se mu nepodařilo a Motor se tak může po delší době podívat do útoku.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 40. Masopust (Janoch) – 38. Nedělka (Kaplan), 54. Kaplan, 59. Kaplan (Kaštánek)


    Banes Motor České Budějovice: Ludvík (Cinka) – Remta, Fousek, Kouba, Willmann, Vaněk, Placek – Kříž, Turek, Sachno, Kašpar, Schwartz, Petrásek, Pouzar, Masopust, Sochor, Janoch, Vavřík
    Trenér: Karel Herr

    HC Dynamo Pardubice: Kadlc (Borovička) – Hebek, Kubíček, Nedelka, Tvrdík, Chabada, Koudelka, Kaštánek – Štetka, Pavlata, Burda, Lichtag, Costa, Paleček, Kloz, Novotný, Šťastný, Kaplan
    Trenér: Jiří Malinský

    Rozhodčí: Sýkora, Kosnar – Zíka, Kubíček
    ocianews.com